• Jurki
    18.1k
    u Lecceu je imal 1,8 mil eura place.
    Ne znam al bi on isel na manju placu dole.. uglavnom bilo bi zanimljivo vidjeti tu ludu glavurdu kad bi se zakacil sa ocem baluna..
    on bi njima bil pojacanje, ali je elementarna nepogoda i rak za svlacionicu.
    Isto tak ima samo 31 godinu tj sad bu navrsil 32 i mislim da bu on isel po jos jedan lukrativni ugovor u Arabiju.
    Sad kaj jos zgrne, zgrne.. to je to.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Zovi covika :victory:

IMG-20250625-WA0000.jpg
  • NORTE
    16.9k

Nadamo se da će mu Kalinić dati brojeve iz svog imenika.
  • Omake
    9.8k
    Dobro se Miško rastrošnio ovo ljeto. 350 tisuća pa Yankova I sada 400 za ovog stopera.
  • NORTE
    16.9k
    Neće im biti lako na uzvratu u Bugarskoj i mislim da nisu neki favoriti protiv Ludogorca s novim trenerom.

Europske kvalifikacije bez podrške navijača u gostima, a hnl istovremeno (idu u Osijek pa im dolazi dinamo).
  • Omake
    9.8k
    Malo mi baca da je Rijeka dovela svog Mmaeea

2POzOTD.png
  • Droljo
    17.6k
    Defensive actions i defensive duels won below average u crvenom a stoper :lol:
    Jesam ja to dobro skužio?
  • Jurki
    18.1k
    Defensive actions i defensive duels won below average u crvenom a stoper :lol:
    Jesam ja to dobro skužio?
    Droljo

Svajpamo Perica za Radeljica i to je to.
  • Zagi
    10.4k
    Dajte Perićev graf iz neke sezone gdje je dosta igrao.
    Sada je polomljen i nije nam više koristan ali Dino je jedan od podcjenjenijih igrača recentnog vremena.
  • Infinity
    18.8k
    Kacavenda, Cavlina, Stojkovic, Jakic, Tolic, Ivanusec, Kastrati, Karacic, Majer, Petrovic, Sunjic, Mikulic, Sovsic, Fiolic, Pjaca, Musa, Antolic, Brozovic, Puljic, Calusic, Mitrovic.

Meni ovo djeluje kao dobar omjer ulozenog i dobijenog. Nasa najbolja pojacanja unutar lige su vjerojatno i bili igraci koji su dosli iz Lokomotive.

Od nasih 20 najvecih izlaznih transfera, cak 4 su igraci pridosli iz Lokomotive. To je 20%. Ostatak lige? Jedan jedini igrac, Marko Rog, ujedno i nase najskuplje pojacanje ikad placen pet milijuna eura Splitu. U isto vrijeme smo za Pjacu, Majera, Sunjica i Ivanuseca Lokomotivi platili 6.5 milijuna eura. Njih smo prodali za 57 milijuna. Rog je otisao za 13.5.

Mogao bih za svasta prigovoriti, ali za igrace dovedene iz Lokomotive bas i ne bih. Osim novca, ovi igraci su pomogli i igracki, jer u suprotnom ne bi ni vrijedili te novce.
  • Zagi
    10.4k
    A joj. Shot blocks: 0.22. Sad sam se prisjetio.
    Nije da nije pokušavao ali svaka mu je prošla kroz noge.
    Koliko smo golova tak primili, izluđivalo me to.

Pa daj skupi noge jbt!
  • Omake
    9.8k
    I to zadnje tri sezone konstantno
  • rakurs
    1.5k
    https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-hajduk-ceka-izbore-pa-krece-po-golmana-vatrenih-1059520

Kako saznajemo, kontakti su već uspostavljeni, Ivušić bi volio doći u Split, a čekaju se još samo - izbori za Nadzorni odbor splitskoga kluba.
    Nova vlast Hajduka želi odmah krenuti "jako", odmah u svoje redove dovesti i jednog kapitalca. I time pokazati snagu, moć kako na Poljud mogu dovesti ozbiljna imena s respektabilnim životopisima. Ivušić je povremeni član hrvatske nogometne reprezentacije, vratar u kojeg Zlatko Dalić i njegovi ljudi (posebice Marijan Marmić i Danijel Subašić) imaju veliko povjerenje.

Dok ne saznaju cijenu, nadat će se. Meni to stvarno nije jasno jbt, čovjek ima ugovor do slijedećeg ljeta, vrijedi oko 2,3 milijuna eura i trebao bi kod ovih koji nemaju prebijene pare :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    700
    Čekaj dok ne otkriju da ga treba platit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.