Gregurina, neki forumaši su mi pisali da su čuli da je blizu otkaza, ja tu info nemam, dapače, rukovodstvo Belupa ga hvali, ali ovo što sam danas vidio, sprašio bi mu otkaz još u autobusu. — Haza
Sad tek vidim da je otprilike 30% poljuda prazno. Na prvu se ne vidi jer su bijele i stolice i tovarčići. Brzo im je splasnuo entuzijazam, ali ne sumnjam da će im sada krila opet porasti — Georginho
Kao, kad se gleda sve skupa, ovo meni nije niti blizu dojmljivog, niti ikakav alarm za ista. Slazem se da klubovi izgledaju fkt grozno u uvodu u sezonu, ali brajko, pricati da hajduk izgleda dobro ili ozbiljno mi je smijesno. — Paggini
Gorica i Istra za nijansu jače. — Crusades
Je, jako su pali. Više ih se ne skupi 25 tisuća, nego samo 23. — Medvedgrad
Kako pobogu Istra jača? — emilperska
Nažalost stvari se ne mijenjaju. Liga nam je jednostavno puna mediokritetskih momčadi potpuno neambicioznih sredina. Nadam se da će Istra napraviti taj iskorak, ali ovo što rade Slaven, Loksa, Gorica je jednostavno loše za nogomet. Onda još nadodajte raskorak prve i druge lige. Zapravo smo u začaranom krugu gdje mi jednostavno iskorak moramo tražiti maksimirziranjem prihoda i još većim udaljavanjem od konkurencije koje bi nam omogućilo ozbiljno postojanje dvije momčadi unutar naših redova, europske i derbi, te hnl momčadi. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.