• nemapredaje
    5.7k
    Imamo 11 prolaza/boljih omjera u grupi protiv klubova iz lige petice. S time da su Milan (samo jedna utakmica) i Chelsea (ako brojimo gol u gostima) nategnuti.

Tottenham, Chelsea, Leeds, Betis, Juventus, Atalanta, Milan, Bayern, Eintracht, HSV, Marseille.
  • Sajla
    12.2k
    Ako i maknemo Milan i Chelsea, na 9 smo. Hajduk ima 3 od 12. Skoro da smo više puta prošli nego što su oni uopće igrali s takvim klubovima.
  • Pacho
    3.8k
    Evo sto Chat GPT Deep Research kaze:

Screenshot.png

Imam PDF file sa svim tim pobjedama/eliminacijama ako nekoga zanima.
  • nemapredaje
    5.7k

Da, to je to, samo kaj kod tebe fali omjer s Atalantom u grupi.
  • veselko tenžera
    5.4k
    IMG-20250815-214559.jpg
    between 1 and 3

Prljavci na rivi u Baškoj Vodi. Prva pjesma Pisma ljubavna. U kontekstu onog sinoć, dobri stari - jeeedini baš ja, nisam nikada... se lako moglo shvatiti kao provokacija. Srećom, nije bilo usijanih glava.
  • Pacho
    3.8k

Ubrojana je pobjeda protiv njih. Neka netko napise ako neka fali.

12 Apr 1961 – Fiorentina (Italy) – 2–1 – Cup Winners’ Cup SF 1st leg – Home

27 Mar 1963 – Bayern Munich (Germany) – 4–1 – Fairs Cup QF 2nd leg – Away

1 Mar 1967 – Juventus (Italy) – 3–0 – Fairs Cup QF 1st leg – Home

3 May 1967 – Eintracht Frankfurt (Germany) – 4–0 – Fairs Cup SF 1st leg – Home

30 Aug 1967 – Leeds United (England) – 2–0 – Fairs Cup Final 1st leg – Home

16 Sep 1970 – Hamburger SV (Germany) – 4–0 – Fairs Cup 2nd Round 1st leg – Home

15 Oct 1969 – Marseille (France) – 2–0 – Cup Winners’ Cup 2nd Round 1st leg – Home

19 Oct 1977 – Torino (Italy) – 1–0 – UEFA Cup 2nd Round 1st leg – Home

27 Sep 1989 – Auxerre (France) – 1–0 – UEFA Cup Qualifying Round 2nd leg – Away

14 Sep 1994 – Auxerre (France) – 3–1 – Cup Winners’ Cup 1st Round 1st leg – Home

14 Sep 2000 – Parma (Italy) – 1–0 – UEFA Cup 2nd Round 1st leg – Home

30 Sep 2010 – Villarreal (Spain) – 2–0 – Europa League Group Stage – Home

16 Sep 2015 – Arsenal (England) – 2–1 – Champions League Group Stage – Home

18 Sep 2019 – Atalanta (Italy) – 4–0 – Champions League Group Stage – Home

18 Mar 2021 – Tottenham Hotspur (England) – 3–0 a.e.t. – Europa League R16 2nd leg – Home

9 Dec 2021 – West Ham United (England) – 1–0 – Europa League Group Stage – Away

6 Sep 2022 – Chelsea (England) – 1–0 – Champions League Group Stage – Home

17 Feb 2022 – Sevilla (Spain) – 1–0 – Europa League Knockout Play-off 1st leg – Home

22 Feb 2024 – Real Betis (Spain) – 1–0 – Conference League Knockout Play-off 2nd leg – Home

29 Jan 2025 – AC Milan (Italy) – 2–1 – Champions League League Phase – Home
  • nemapredaje
    5.7k

Inače mi imamo u povijesti 59 dvomeča s klubovima iz lige petica što u direknim okršajima, što u grupama, tako da nam je postotak prolaznosti/boljeg omjera 18% što je za nekakav Dinamo iz Hrvatske dosta dobro.
  • nemapredaje
    5.7k

Govorim o ovom dijelu “eliminations”
  • Sava Krpa
    571
    Pored svih stvari za koje se mozemo rugati i naslađivati pravednicima s' juga definitivno najdraža stavka je neuspjeh rakitica. Kako igracki tako jos vise kao nekog sefa struke ili sta li je vec on dole. Ne znam da mi se u zivotu iko ikada tako zgadio i tako pao u ocima. Jako lose je odigrao sezonu i stopio se sa modus operandi ponasanja tovara. Toliko mi je pio krv kad je supacki i podmuklo (uz presutno amenovanje sudaca) udarao i faulirao protivničke igrače pa se sporadično pojavi pored nekog random ozljeđenog igrača prilikom ukazivanja pomoci i kao on kao ikona ili neki autoritet dolazi pitat kako je i dati kao podrsku. Garantiram da se onako jadno i odvratno ne bi ponasao niti jedan srpski igrac da je kojim slučajem igrana tekma tipa Srbija Hrvatska 1995. godine.
  • NORTE
    18.4k
    definitivno najdraža stavka je neuspjeh rakiticaSava Krpa

Na terenu ispao od Ružomberoka.
    Kao sportski direktor ispao od Dinamo City Tirane.

Sve to u kvalifikacijama za trećerazrednu miki maus ligu.
    Ni u playoff nije dospio.
  • Ritam Ulice
    1.6k
    ono s Rogom je kap koja je prelila casu.
  • Sava Krpa
    571
    ono mi je samo potvrda bila da je klošar a ne klasa.
  • ksapi
    5.6k

Nevjerojatno je koje oni kiksere na golu imaju već godinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention