• NVKOD
    6.6k

Čekaj, čekaj, a još minimalno 2 milje od pretplata na HDTV? Nemojmo ni zaboraviti 20 milijuna od ulaznica, prodanih dresova i postera Ivušića, figurica Bambe i majica s likom Rebića natpisa "ponosan i prgav"!
  • Mlađi referent
    13.8k
    Nisam iznenađen da ste ovako jalni na jedini klub u Hrvatskoj koji ne proizvodi crnilo i koji je prije 40 godina izbacio Spartu.

Trebalo je godinama čekati da im se konačno možete rugati.
  • Paggini
    64.5k
    A jebiga, teško je ne biti jalan kad se moj Dinamo ove godine financijski raspada, a kad se raspadnemo financijski, ide era HAJDUKA!!!

A ako se ne raspadne ove godine, one iduće će. Ili one iduće, sigurno.
  • Mlađi referent
    13.8k

Ne znam kako, ali znam da je kriv taj jebeni prokleti Zagreb!!!!!!
  • Hnlovac
    3k
    zaboravio si transfer Vuškovića
  • Pacho
    3.7k

Odlicno je kako su oni nama najavljivali financijski raspad, a sami su financijski 2 metra ispod povrsine i disu kroz recikliranu papirnatu slamku.
  • Ritam Ulice
    1.5k
    Nema europe nema prihoda. Koga ces sad prodat brale moj? Sigura, durdova, livaju? Kome? Koga stavit umisto njih? Asti brale necu spavat nocas nikako..
  • San Lorenzo
    21k
    Sigura prodaju tako što ga skrivaju na klupi od potencijalnog kupca.
  • NVKOD
    6.6k
    101% sam siguran da će od jutra ići u damage control za ovu utakmicu... čisto da smanje posljedice ovog debakla epskih razmjera jer je to ipak tovarski narativ.

1. Nahvalit će se velik dolazak Torcide na utakmicu i njihovo grmoglasno navijanje (obavezno spomenuti riječi "paklena atmosfera" ili "grotlo")
    2. Okrivit će se trener Dinama što njegovi igrači nisu izbacili loptu van dok je Livaja ležao "ozljeđen"
    3. Okrivit će se sudac što je dao drugi žuti karton Bambi, tko ga je angažirao?
    4. Naslovi poput: "Bili su hrabro pali s igračem manje"
    5. Pogledajte koliko je Hajduk zaradio od Europe (sića, ali će se prikazati kao deseci milijuna)
    6. Dežurni tekst Gabelića, Jurišića, Silova i ostalih dnovinarčića kojima će objasniti zašto je dobro da su ispali iz Europe (fokus na osvajanje duple krune)

Tovarčići, vi ste sramota!
  • NitkoBitan
    30.4k
    Ja koji pokusavam vidjet Rebicevu klasu kojom su nas i pojedini Zonasi plasili :eyes:

0feabcfdb5946862ae8f17c596d4432e.jpg
  • rioda
    9.8k
    - Rezultat je zasad pozitivan, a godinu bi trebali završiti oko deset milijuna eura pozitivnog rezultata. Što se tiče kazne UEFA-e moramo ostvariti prihod iznad nule. Bezuvjetna kazna od 300.000 eura će u tri godine biti umanjena od prihoda nastupa u kvalifikacijama ili skupinama. Ukoliko klub do kraja ove sezone deficit svede na nulu, mi ćemo izaći iz monitoringa. To će ovisiti o tome hoćemo li se plasirati u skupine Konferencijske lige – rekao je Bilić.
  • Keyser Soze
    15.4k
    Bolje da Rijeka uzme naslov, ionako će rasprodat sve, a purgerima će krenut financijski kolaps. Bez 40 milijuna eura iz lige prvaka oni ne mogu funkcionirat ni plaćat igrače. Isto će mi bit draže vidit na derbiju Mudražiju, Soldu i Lisicu nego Petkovića, Ademija i Pjacu, niste svjesni razlike. Purgeri su još jednu ovakvu sezonu udaljeni od kolapsa, gledaju u Bobana ka u Boga, a čovik im dovea igrače poput Solde, Lisice i Valinčića za 20 milijuna eura, Beljo je ka neko pojačanje, al za 7,5 milijuna su mogli uzet nekog jačeg. GVizija za manje para dovea Rebića i Ivušića, a zadržat će se Sigura i Durdova pa si tu automatski u plusu uz 2 eura od HDTV-a. Pozdrav pivačima, bit će to dobro.
  • Dr Hofmann
    3.8k
    Jedan od najdražih filmova mi je Groundhog Day s Billom Murrayem. Ovo s tovarima je nogometna preslika tog genijalnog filma.

Uvijek u predsezoni pumpanje atmosfere, dovođenje nekog ,,zvučnog" imena koje zapali nepismenu masu. Onda krene sezona, debakl u Europi, na teško guženje i na silu u HNL-u nekako se taljigaju pri vrhu, proljetni raspad uz naravno tešku psihijatriju i optuživanje svih drugih za svoju nesposobnost. I uvijek isto uz neke kozmetičke promjene.

Dabogda tako ostalo još sljedećih 150 godina, titule ne vidjeli, ispali do Gospe uvijek iz Europe protiv klubova za koje samo zagriženi kladioničari i majstori nogometnih pub kvizova znaju.

Ali već sad za vikend koji penal, dva, crveni za Belupo, VAR ne radi u ključnom trenutku itd i eto opet euforije.

Mira ne imali, san im ne došao na oči, koliko su mržnje prema nama izasrali, dabogda sutra propali.
  • Pacho
    3.7k
    Ove sezone ugaziti gamad tako da im na proljece jedino ostane borba za Europu.
  • San Lorenzo
    21k
    Njihovi izlasci u Europu samo pokazuju koliki su razmjeri sudačkih pljački u njihovu korist u domaćem prvenstvu...svake godine su u borbi za naslov do kolo-dva prije kraja, a u Europi ispadanje od amaterskih ili rubno profesionalnih momčadi, toliko su umočeni u sudački vjetar u leđa da drugačije više neznaju ni igrati ni pobjediti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet