• Common Sense
    1.4k
    8000€ je bruto iznos na ugovoru, rekao mi veterinar.
  • Droljo
    28.3k
    rekao mi veterinarCommon Sense

@Doktor Kunić možda?
  • Doktor Kunić
    6.5k
    doktor ne veterinar jebemu sunce
  • Droljo
    28.3k
    Kako si postao insajder pomislih da nisi i veterinar možda :lol:
  • Ivdzo11
    9.8k
    A dolasci? Ugovor bi ovih dana trebao potpisati 33-godišnji krilni napadač Mario Šitum, bivši igrač Dinama i Lokomotive, koji je potom karijeru gradio u Speziji, Lechu, Kayserisporu, Reggini, Cosenzi i Catanzaru.

Potvrđen je, nadalje, dolazak donedavnog srednjeg braniča Vukovara Tina Jukića (23), vidjet ćemo koliko će mu vremena biti potrebno za prilagodbu na prvoligaški nogomet. Iz Vukovara se s posudbe vraća i napadač Noel Durković (18), koji je lani imao pravo igranja i za juniore.

Jelavić je, podsjetimo, prošle sezone s juniorima Lokomotive osvojio naslov hrvatskoga prvaka, a iz te je momčadi među seniore za dolazeću sezonu “povukao” vratara Maroja Kostopeča, kao i Antonija Baždarića i Matiju Subotića, koji su i prošle sezone kod trenera Silvija Čabraje trenirali s prvom momčadi i debitirali u SHNL-u. A nakon višemjesečne stanke zbog teške ozljede koljena vraća se i Fran Žilinski...

Zasad nema novih informacija oko možebitnog novog dolaska na posudbu Dinamova vratara Nikole Čavline. Na Kajzerici ga žele, Čavlina također nema ništa protiv povratka u Lokomotivu u kojoj je solidno branio pretprošle sezone, pa sad sve ovisi o Dinamovim planovima.
  • Dinamosaur
    3.3k
    Jebate led, na tren sam pomislio da se radi o dinamu,.. valjda ptsp
  • Dani Olmić
    2.2k
    meni je chatgpt 7.000€ izbacio
  • NORTE
    24.6k
    Za gubu objavljeno pet mogućih suparnika, evo nekih.
    Levski/Hapoel BS
    Paksi/Cluj

Nadam se da će izvuć Levski pa odmah ispast.
  • Droljo
    28.3k

Nebi ni Cluj prošli, bez brige.
  • FrenchMontana
    1.6k
    Bosec ce ih poderat po desnoj strani :strong:
  • NitkoBitan
    36.8k
    Rijeka ako zadrzi Fruka ima sanse protiv svih osim Copenhagena. Varazdin kao nenositelj prosao bolje od Hajduka.

Jos je za vidjet koga ce tocno izvuc danas.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Svi protivnici su realno "na papiru" jači i od Torshavna i od Ružomberoka. Rijeka je dosta teško prošla i nadat se samo da ne će bit Kopenhagen pa kako prošlo, a Varaždin mi izgleda da je jebački prošao obzirom da je ne nositelj.
  • Niko1986
    7k
    Varaždin kao nenositelj dobio povoljnije protivnike od Hajduka.
  • Crni86
    21.9k
    Rijeka ispada, ne vidim koga oni od ovih protivnika mogu dobit. Ekipa koja je u hnlu imala 60 bodova se tesko moze nosi s fradijem, kopenhagenom pa i lechom.

Tovari ce isto ispast, a Varazdinu zelim da izvuku Balkani i produ.
  • Niko1986
    7k
    Rijeka će ući u Konferencijsku ligu jer nakon dva ispadanja će igrati s predstavnikom San Marina ili slično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.