• Crni86
    22.1k
    Nail Omerovic prema novinarima ide u Tursku
  • badjibadara
    9.7k
    Uzet ce tovarima i Pajazitija i Petrusenka....

Vezni red: Petrusenko Petrovic Pajaziti
    Ivdzo11

Ako im Boromisa ne pokupi sve.
    Volio bih ga vidjeti kao operativca u Dinamu.

Nail Omerovic prema novinarima ide u TurskuCrni86

Ti turci su već pokupili solidnog LB, islanđanin iz Norveške.
  • Nogo
    11.2k

Ne znam gdje da stavim ovu info ali je zanimljivo da rasturamo bar negdje.
  • austrijanac
    11.4k
    Bio sam ja, dobri su naši.

Bio dio sunset sport festivala

Mi dobili šarane u polufinalu, Istra tovare.
  • Zagi
    17.7k
    Bome Istra briše pod sa tovarima gdje god stigne.
  • NORTE
    24.7k
    Bodovni učinak trenera u prošloj polusezoni u 18 kola:

29 Garcia, Istra
    28 Kovačević, Slaven
    27 Gattuso, Hajdug

Prva polusezona:
    36 Gattuso, Hajdug
    20 Slaven (Radeljić u prvih 5 kola 1 bod)
    19 Istra (Tramezzani)
  • SAS1987
    20.2k
    Jučer je 24sata objavio razgovor s Ibričićem koji tvrdi da Džeko želi u Hajduk, ali ga nitko ne zove.NORTE

Nema Hajduk novca na telefonu pa ćekaju da im Džeko vrati poziv :lol:
  • NORTE
    24.7k
    Igrači dovedeni od 12.9.2024. kad im je došao novi SD:

• Šego (bivši igrač)
    • Mlakar (bivši igrač, na posudbi)
    • Rusyn (na posudbi)
    • Neki nebitni klinac iz Albanije (bio na posudbi kod njih 4 mjeseca, već je otišao, nije ni na klupu sjeo).

S posudbe vratili golmana Silića.

Dobro da su za trenera skupili.

Kolaps.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    I skoro isto bodova ko mi...jebote život
  • Ivdzo11
    9.9k
    Dok se čeka na rasplet priče s Lasickasom, Pajazitijem i Petrusenkom, pregovara o novom ugovoru s Djouahrom te pokušava što duže odolijevati ponudama za Fruka, Radeljića i Jankovića, na Rujevici se »full gas« radi na još šest-sedam frontova, na što ranijem kompletiranju momčadi. Ako ne za prvi dan priprema, a onda da barem do kraja lipnja Rijeka, koja će u obranu naslova prvaka Hrvatske, u obranu Rabuzinovog sunca i na pohod prema skupinama jednog europskog natjecanja krene što ekipiranija i kompletnija.

Klasa. Kad imaš klasu, ako je karakterno staložen i stabilan, taj ti je adut više i na dvije-tri pozicije. Jednog takvog su, vjeruju Riječani, našli šest i pol tisuća kilometara daleko od Kvarnera. U Quebecu, preko Atlantika, u Kanadi.

Dominik Yankov. Dečko ima 24 godine. Ugovorom vezan za CF Montreal tako da se finalizaciji posla na Rujevici nadaju u nekoliko narednih dana, ali definitivno je riječ o imenu za koje su itekako zainteresirani. Pregovori s igračem, agentima i klubom ušli su u poodmaklu fazu.
  • rioda
    16.7k
    Ako sam dobro shvatio današnju skupštinu NH, oni su posudili lovu za Garciu :sweat:
  • Ivdzo11
    9.9k
    Španjolski prvoligaš Cadiz je poslao upit za MorisaValinčića i Salima Fagu Lawala. Ponuda istarskom prvoligašu je iznosila dva milijuna eura kroz bonuse, bez fiksne odštete, no zeleno-žuti su već odbili tu ponudu. Osim toga, klub iz Lige petice zainteresiran je za usluge Antonija Maurića, navodno se radi o vrlo ozbiljnoj ponudi. No mala je vjerojatnost da će daroviti Barbanac ovog ljeta napustiti istarski poluotok.

Vrlo je izvjesno kako će obrambene redove ‘zeleno-žutih’ popuniti iskusni reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić. Trenutnom igraču njemačkog drugoligaša Braunschweiga ovog ljeta istuče ugovor te bi na Drosunu trebao stiči kao slobodan igrač i pojačati istarski klub na jednoj od stoperskih pozicija. Uz njega ozbiljno se pregovara i s jednim reprezentativcem Tunisa, koji je također stoper.
  • hardek
    10.2k
    Baš sam išao bacit oko na njihov sportnet da provjerim ovo i navodno im je naš hajduk dao pozajmicu od članarina koja se inače isplaćuje na kraju godine.

Onda odem 2 strane naprijed i vidim da se vodi rasprava kako bi mogli dovesti Erlića kada prodaju Prpića. Stvarno nikad ne razočaraju :lol:
  • NORTE
    24.7k
    navodno im je naš hajduk dao pozajmicu od članarina koja se inače isplaćuje na kraju godine.hardek

Klub slučaj!

Udruga ostvaruje prihode na temelju "učlanjenja" (bez oiba) u privatizirani klub, a onda tom privatiziranom klubu udruga daje pozajmicu od 430k da nakon tri tjedna sage konačno potvrdi dolazak novog trenera

Vrhunac 13-godišnjeg upravljanja klubom.
  • Kumerle
    2.9k
    Ljudi kamatare svoj klub doslovno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.