• Raul
    427

prije 2 sezone je bio, ali je ispao.
  • skener
    8.5k
    David Čolina nije jedini igrač koji će danas odraditi liječnički pregled prije potpisa za Osijek. Društvo će mu praviti Oleksandr Petrušenko, ukrajinski veznjak koji se prethodnih mjeseci spominjao u kontekstu transfera u Hajduk i Rijeku.

Sportski direktor bijelo-plavih Alen Petrović uspio je zadržati u tajnosti svoj novi posao sve dok Petrušenko nije stigao u Osijek.
  • NORTE
    24.7k
    Ne znam kaj je infantilnije, da je naše ime srpsko ili da je njihovo. Naše dolazi od grčke riječi "dynamis" koja znači "snaga", a njihovo od mađarske riječi "hajdú" koja predstavlja (naoružanog) čobana, odnosno čuvara stoke. Ostavite se Srba, samo oni briju da sve počinje s njima, a debili onda koriste te pizdarije radi jeftine provokacije.Bosskovitz

Ma znam odavno za porijeklo obje riječi, no poanta je što riječ hajduk znači među Srbima.

Ono što je meni zanimljivo da u cijelom okruženju grada Debrecena :grin: (8:0) postoji barem desetak gradova i mjesta čije ime počinje na Hajdu-, čak se i ta županija zove Hajdu-Bihar.
  • rokikaciga
    14.5k
    Dosta dobar posao Osijeka.
  • Medvedgrad
    877
    Još je stavio i Valinčića u prvih 11.Mr Anderson

Koji je cijelu prošlu sezonu proveo u Istri.

Đalović je birao njegovih najboljih 11 iz PROŠLE sezone.
  • Rile
    174
    ...uz uvijet da mogu biti max 2 igrača iz Rijeke
  • Mr Anderson
    19.6k
    Đalović je birao njegovih najboljih 11 iz PROŠLE sezone.Medvedgrad

A što sam ja napisao u svom prvom postu na tu temu? Upravo to, prošle sezone, ne znam zašto sad to naglašavaš.
  • Mr Anderson
    19.6k
    ajd ako može objašnjenje, di je realnost da se stavi Nevistića za najboljeg golmana prošle sezone?don

Nek ti Đale objasni, on ga je stavio.
  • don
    20k
    ti si reka da je to realnost, pa san mislia da dilite isto mišljenje
  • Medvedgrad
    877
    A što sam ja napisao u svom prvom postu na tu temu? Upravo to, prošle sezone, ne znam zašto sad to naglašavašMr Anderson

Jer si me citirao kada sam napisao: "Rijeka 2.5 Dinamo 2.5" te si napisao "Još je stavio i Valinčića u prvih 11", pa sam mislio da hoćeš da i Valinčića nadodam nama, koji je naš tek od ove sezone.
  • Paggini
    86.6k
    Moram reći i pohvaliti (za njihove standarde i mogućnosti) prijelazne rokove i Osijeka i Istre i Varaždina, zanimljiva imena su doveli, sve što sam vidio da su radili je racionalno i smisleno.

Inače smo navikli da te mid level momčadi tijekom ljeta rasprodaju šta imaju i dovuku koga god pa kako ispadne, ispadne, ali sve tri momčadi su solidno odradile prelazni rok.

Baš se radujem novoj sezoni HNLa, bit će spektakl za pratit
  • OsamŠest
    7.6k
    Osijek (Petrović) opet radi sjajan transferni posao, ali po meni, najveći problem (opet) je trener. Šteta.
  • jp23
    4k
    Vukovar doveo Đakovića iz Šibenika za golmana. Pretpostavljam da to znači ništa od posudbe Filipovića tamo
  • Mr Anderson
    19.6k
    ti si reka da je to realnost, pa san mislia da dilite isto mišljenjedon

Udica malo s moje strane. Nije tajna da sam zagovaratelj Nevistića i drago mi je da ga i trener aktualnig prvaka cijeni. Prošla sezona nije baš bila dobra za Nevistića kao uostalom ni za nas u cjelini. Od ove sezone očekujem uzlet Nevistića i posljedično tome naš naslov.
  • Mr Anderson
    19.6k

Ne, ne...sam sam naglasio da smo uzeli po Đaletovom mišljenju najboljeg desnog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.