• gaTeDZG
    1.8k
    Gorica i Jogurt zamijenili domaćinstva (2. i 11. kolo) zbog radova na travnjaku u Turopolju, tako će prva tri kola tuga s juga odigrati na Titu.
  • rioda
    9.2k

Tako je, ali će i od 9. do 13. kola odigrati četiri uzastopna gostovanja - Vukovar, Istra, Gorica, Slaven
  • Dadox
    524
    a plakali dok nije raspored izašao kako će biti nariktano da dok traje Livaji kazna da moraju na Maksimir i Rujevicu.
  • Dadox
    524
    ali tada će im europska natjecanja biti daleka uspomena pa mogu na domaća putovanja.
  • gaTeDZG
    1.8k
    Plakat će i na -5 tad.

Ulazit će u taj niz s gore navedenom razlikom.

Mark my words.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    A kazna koja je trebala iznosit 3 do 6 utakmica iznosi 2 utakmice
  • Oluja
    5.4k
    Ja sam za to da država drumskom razbojniku napravi stadion u Parku SKOJ-a. To ce biti lijepa prica za sve buduce generacije. Hajduk NOVJ se seli sa stadiona Tito na stadion SKOJ-a.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Poništena skupština sd županije na kojoj je za predsjednika bio izabran Maleš.

Krivci?

Bobanovi HDZ-ovci i glava iz Međugorja.
  • Dadox
    524
    ali to je tako prošlo tiho u medijama.Jedna tekma za srednjaka i jedna za crveni u Šibeniku.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Kad ne reagiramo, iako ne kužim zašto. Oni imaju najviše utjecaja, ali da se mi oglasimo koji put puno stvari bi se riješilo.
  • badjibadara
    6.6k
    Kemal Ademi odbio je ponudu Osijeka za sporazumni raskid ugovora, iako mu je klub ponudio otpremninu od 300 tisuća eura, što odgovara iznosu deset plaća. Prema pisanju Sportskih novosti, Osijek mu ukupno duguje 390 tisuća eura, a 29-godišnji napadač, iako izvan planova trenera Rožmana, odlučio je ostati pod ugovorom.

I Osijek svoga Mmaee-a ima... Kakve se sulude cifre daju nikakvim igracima, za ne povjerovati.
  • vjeko1701
    16.5k
    Jbg, njima je na kraju Boto ispao potpuni promašaj. Dal bi nešto napravio da je duže ostao nećemo znati ali realno, klub je u lošijem stanju sad nego je bio prije njega. Mislim da su mu samo Jakupović i Jurišić bili dobra dovođenja dok je Jelenić li-la.
  • hardek
    5.2k
    Ovaj treba išamarat agenta odmah. Znači dobit će 300 000 i papire i može potpisat bilo gdje. Sigurno će negdje naći angažman za 200 000 godišnje i redovno igrat. Kakva glupa odluka s financijske a i profesionalne strane. Može otic negdje zabit par golova i otic u Arabiju ubrat pare na temelju toga, u svakom slučaju ne može biti na gubitku.
  • Jurki
    18.4k
    jbg ispada, na kraju ono zalizano govno iz Rijeke najpametniji.
    Dovede hrpu igraca na mali ugovor pa se lako kasnije moze njih rijesiti ako ne opravdaju ocekivanja.
    Konacno smo i mi krenuli tim putem davanja "normalnijih" ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.