• Marley
    4.5k
    dok sam se okrenuo nešto potražiti on je počeo šarati po Dinamovom kalendaru, pisati nekakve uvrede i psovke, a igračima crtao brkove, rogove i slično.Sajla

znaci suze mi idu :lol:
    Hvala, uljepsao si mi dan :up:
  • GOAT
    3.3k
    Odvratno predstavljanje i jos odvratniji dresbbb medimurje

Dodaj mrlje od kečapa, tri crte i logo i eto ti
    e-shop-Sigurnosni-reflektirajuci-prsluk-FB-EURO.png.webp
  • Jay
    2.1k
    Nisam modni mačak srećom, ali koji je ovo k, izgleda kao golmanski dres Španjolske. I zanimljivo nema 20 članaka o tome kako su navijači razočarani, kako je ružan i šaka u oko dok se nas zbog prugica razapelo
  • Jurki
    18.3k
    bome se Štimac fino isprskal po sekti, onak bas kvalitetno.. a ovaj dio mi je najvise upal u oci

"5. Kolika je realna vrijednost dionice odnosno kada će klub izaći na burzu koja jedina može odrediti stvarnu vrijednost kluba i time otkriti količinu štete načinjene proteklih 15 godina? ( ovo siguran sam neće napraviti jer bi to dokazalo do čega su doveli klub )."

Ako je sve kak bi se u narodu reklo "po špagi" pa koji kurac ne izađu na burzu.. pa nek trziste odredi kakvu ta prcija ima vrijednost?
    Svakom covjeku koji je imal samo 2 iz tablice mnozenja je jasno kaj je tome razlog.
    Da tu jos ne dodam ocigledno potrebno uplitanje porezne, uskoka, pnuskoka i kak se sve te institucije za pracenje financijskog poslovanja ne zovu.

#zivijakruznitok
    #prljavafamilija
    #pivajbrale
  • Zagreb1992
    2.4k

Ništa čudno ..Pa marketinški su išli koristiti jedan od najvećih festivala...to im samo mpože biti plus po njih
  • Paggini
    58.5k
    Ako im je target audience nabonkana ekipa u kasnim 20ima koji dolaze i split rigati gdje stignu i prenositi spolne bolesti, onda da, pogodili su s odabirom ultre.
  • prefontaine
    2.7k
    nabonkana ekipa u kasnim 20imaPaggini

70% članova udruge NH su upravo ti.
    20% su izmišljeni likovi, životinje, svjetske zvijezde, osobe koje i ne znaju da su članovi.
    10% su normalni likovi.

Tako da, dost dobar potez.
  • NORTE
    17.3k
    Nakon 12 godina uspjeli ući na Ultru i onda to učine na ovaj način da preuzmu pozornicu, mašu nekakvim zastavama i predstave ULTRAružni dres, jedan od najružnijih uopće.

To da je predstavljen pred velikim auditorijem svima nam je jasno, ali je na silu i loše, kako njima i priliči.
  • NORTE
    17.3k
    Bilić o kazni Uefe zbog FFP-a:
    Inicijalna kazna bila 400.000 eura i nju smo uspjeli smanjiti na 300.000.

Ona će se kompenzirati prihodima koje ćemo ostvariti u narednom periodu od sudjelovanja u europskim natjecanjima.

300k otprilike valjda i je nagrada za sudjelovanje u pretkolu protiv Zire.
  • mlinchica
    3.3k
    Možemo ih sprdati za sve osim marketinga. Ubijaju od kad su doveli Marinku jer je žena vrhunski stručnjak.

Koriste sve kaj vide da prolazi kod njihovih navijača, a na dr. mrežama dižu prepoznatljivost van svoje baze navijača.
    I to su dobili ovom objavom jer su postavili oznake na ljude i festival koji će im donijeti dodatnu vidljivost.
    Mislim da nije target ekipa koja je fizički bila u tom trenutku tamo već rezultati objave na dr. mrežama.
    Ali opet, kada se naspavaju, netko od te ekipe s Ultre će vidjeti objavu, pa se možda danas tijekom dana zaputi do shopa i kupi koji dres, majicu i večeras se pojavi na festivalu u njemu. Ionako bauljaju po gradu i Bačvicama cijeli dan.
    Sva ta ekipa s Ultre je itekako aktivna po dr. mrežama.
    Neka ih samo 5 pobere ovu objavu i poslika se u dresu, označi sve moguće kaj donosi vidljivost i to im je plus.
    Eto ti za 2 mjeseca nekog novog “Speeda” koji će sljedeći put nositi Hajdukov dres po ST, a ne hrvatski. Pa još malo klikova, pratitelja.

Mi zaboravljamo da se oni ne moraju nešto posebno truditi oko prodaje pretplate ili punjenja stadiona, sve to već imaju.
    Ovo im je benefit.

U tjedan dana su iskoristili Ultru i onog malog YouTubera.
    Odlično rade već godinama.
    Druga stvar je jel mi se sve sviđa i bi li me interesiralo neš od toga ali oni pogađaju.

A mislim da ne postoje osobe koje danas nisu target u slučaju nogometnog kluba, samo prilagođavaš aktivnosti određenim skupinama koje targetiraš baš tada u tom trenutku. Trenutno je Ultra u njihovom gradu, zakaj ne iskoristiti.

A dres - vele dvi boje ali ova “nepostojeća” žuta baš ružno vrišti s njega. Bezveze..
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ubijaju od kad su doveli Marinku jer je žena vrhunski stručnjak.mlinchica

Vrhunski stručnjak koji nije iskoristio dolazak lika od 40 milijuna subcsribera i 100.000 live gledatelja u Split, nego su mu morali navući neki prastari Umbro dres kad je došao na Poljud.

Sva sreća pa Adidas boli briga za Hajduk, inače bi svaki normalni dobavljač dresova poludio da vidi da jedan od najpopularnijih streamera na svijetu sjedi u dresu drugog proizvođača na klupi kluba kojem ti radiš dresove.

To je npr. bio idealan trenutak za lansiranje nove garniture dresova i marketinški potez.
  • mlinchica
    3.3k
    Pitanje je jeli uopće bilo u planu da on dođe na Poljud ili je iskorišteno kako se uspjelo tada ad hoc, to ne možemo znati.
    Da je bilo planirano, kako spominješ, za lansiranje dresa, to bi malom morali masno platiti.
    Ovako možda nije niš koštalo, ne znam. Uglavnom, iskoristili su. Mali korak, lakše za sljedeći put.
    Neće nekog budućeg zanimati jeli dres tada bio original ali će se sljedeci put možda Adidas sam uključiti u priču ili će ga lakše uključiti.

I da, Marinka je vrhunski mktg stručnjak s jako uspješnom karijerom iza sebe.
    Ponavljam, oni se oko prodaje pretplate i punjenja stadiona vise ne trebaju niti truditi. A titule nisu vidjeli 20 godina i sramote se po Europi redovito.
    Rade odlično za hrvatske prilike.
  • Crni86
    12.4k
    Sad su culi.Infinity

I 98% njih ce zaboravit. Kojeg britanca s ultre boli k za spli i hajduk? Njima je ovo divlji zapad na koji se mogu doc idzivljat i dobro je. Ionako se vecina njih vec jutros ne sjeca kaj su sve radili sinoc.

Totalni fail od predstavljana kluba koji se predstavlja clanski i navijacki. Nase predstavljanje prosle sezone u maksimiru je 2000 puta bolje od ovog jadnog sranja.
  • hardek
    5.2k
    Ne znam jel njihova sramota što moraju smanjivati kaznu za 100 000€ ili UEFA-ina što se kazna uopće može smanjiti ko na pijaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.