• Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Baš me zanima koliko bi bilo gorljivih zagovornika 1 član 1 glas da je Dinamo treći 20 godina
  • rioda
    15.6k
    Ovo im je odlično rješenje za sve četiri uključene strane.

HDZ - spašava svoj omiljeni klub
    Pirić - vodit će svoj omiljeni klub
    NH - donekle će zadržati svoj famozni model
    Ukrajinci - uspjet će u svom naumu koji god da je (širenje na novo tržište, pranje love, vraćanje usluge...)
  • Paggini
    81.4k
    Baš me zanima koliko bi bilo gorljivih zagovornika 1 član 1 glas da je Dinamo treći 20 godinaTvrdica McTvrdi

Uspoređivanje našeg modela s njihovim, a da ne govorim o sklopu u glavi kojeg imamo mi i oni je bespredmetno. Mi veze s njima nemamo, kao ni s njihovim modelom osim eto što su oba "članska", kod nekih deklarativno, kod nekih praktično.

Ja prvi sigurno ne bih molio Pirića, HDZ i mutne ukrajince da mi uđu u klub da eto možda dobijem titulu, a vjerojatno ostave klub u još gorem stanju nego je bio.

Njima nije poanta nikad bila napraviti smislene i održive temelje razvitka kluba, što se ovdje vidi jer ne postoji nikakav razgovor kakve novce će donijeti taj benevolentni ukrajinac, kako će se trošiti, koji je plan ulaska u klub, kako će se to odraziti na budućnost hajduga.

Ne, njima je jedino bitno da dodje netko s kesom para i da Dinamo ne bude prvak nego da oni budu, to je jedini smisao ovoga što se trenutno događa, a meni je osobno moj klub veći od tih jeftinih ambicija.

Daleko od toga da mislim da im je trenutni sustav dobar, ali ako je njima jedino riješenje za ove probleme ukrajinac s kesom para, HDZ da im vodi klub, onda neka ugase klub
  • Dzoni
    5.3k
    Nemam nikakav strah od njihovih novih ulagača, vodstva štogod. Mislim, uspoređujemo vođu kluba koji u CV ima važnu ulogu u osvajanju Scudeta nakon x godina i potencijalnog vođu kluba koji je doveo Arsenal Kyiv do propasti, da ne pričam dalje o NFT kompanijama koje su prokužene odavno.
  • eol12
    905
    Povodom medijskih napisa prema kojima tvrtka WhiteTech želi ostvariti određenu vrstu poslovne suradnje s HNK Hajduk, dužni smo javnosti predočiti činjenice i stvarno stanje.

Možemo potvrditi da su s predstavnicima tvrtke WhiteTech ostvareni inicijalni kontakti u kojima je iskazan interes za suradnju s Klubom. Međutim, razgovori nisu prešli okvir načelno iskazanih interesa, niti su rezultirali strukturiranim prijedlogom koji bi mogao biti predmet ozbiljnog razmatranja.

Pred Klubom u ovom trenutku ne stoji nikakva formalna ponuda o kojoj bi se trebalo raspravljati ili odlučivati, pa tako ni o iznosima te scenarijima i konstrukcijama koje se pojavljuju u medijskom prostoru.

Upravljačke pozicije u HNK Hajduk uređene su Statutom i Zakonom o trgovačkim društvima, a sponzorski i upravljački procesi su odvojeni i takvi će ostati.

Hajduk je otvoren za sponzore i partnere koji dolaze s jasnom vizijom, konkretnim planom i poštovanjem prema Klubu, njegovim vrijednostima te članovima i navijačima.

#hnkhajduk

Objava Hajduka na fejs stranici
  • fakin
    3.8k
    Eto ga kao sto sam rekao, nh nece ovako nešto dopustiti, to je bilo jasno od prve sekunde
  • Ludovic IX
    11.2k
    Njihov sustav je nakaradan dok god sami ne biraju predsjednika kluba. Biranje nadzornog odbora je bitno koliko i biranje predsjednika 4.c

Istina da njima predsjednik NO trenutno kroji politiku ali to je stvar za istraživanje
  • The Undertaker
    9.8k
    Klub postaje privatni (ako tako nije osnovan) kad ga udruga dovede do bankrota. Zašto bi netko prepustio nešto što je gradio godinama ako ne mora?
    Što se tiče ulaganja u Hajduk, još se zapravo ne zna ništa i sve su nagađanja. Realno, da sve ide kako treba Pirić i kompanija ne bi izlazili u medije i radili pritisak na NH.
  • NORTE
    24k
    Zna netko kad je prebačen termin Hajduk-Varaždin na nedjelju predvečer?
    Koliko se sjećam mislim da je to prvo bilo predviđeno za subotu navečer.

Siguran sam da je službeni Hajdug tražio drugi nedjeljni termin jer su im navijači danas u Varšavi na finalu kupa Poljske.

Oni gotovo uopće ne dobivaju više taj drugi termin nedjeljom jer su tako tražili još dok je bio Lukša.

U ovoj sezoni imali su samo ljetne termine nedjeljom navečer zbog kvalifikacija KL i dva puta zbog Rijekine Europe.

Jedan jedini nedjeljni drugi termin su dobili za gostovanje u Osijeku početkom ove godine.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Nisam uopće išao sad na usporedbu s njima, samo nastavno na ovo da bi netko bezuvjetno podržavao ovako da nema rezultata. Modeli upravljanja kućanstvom, firmom ili državom postoje da bi se pronašao onaj najefikasniji a ne da bi sami sebi bili svrha
  • Jurki
    24.6k
    Meni je ovo priopcenje u rangu.. Furešti, dajte nam pineze i nitko vas nista ne pita.
    Kad se takvi poslovi vuku po medijima tjednima.. nema od toga nista.
  • FazeN
    6.3k
    Priopćenje je napisano radi pritiska navijača, te u istu ruku da se vidi reakcija istih.
    To je jedini razlog haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube