• dzg717
    1.2k
    Kakva god da je tekma, Hajduk je izdominirao Istru a Livaja se igra
  • Hnlovac
    4.7k
    Koliko sreće Istra ima, trebali su dosad 3 gola popiti
  • KtcGoat
    3.7k
    Istra je bas za kurac, pogotovo s obzirom da se mogu potuc jos za europu
  • rokikaciga
    12.8k
    Takva im je cijela sezona. Sad padaju na mjesto gdje ih statistika i "ocekivani bodovi" tj xPts smjestajj
  • ZG plavi 01
    45
    dalek je put do Osijeka, a vec je kraj sezone, vec se igralo u Osijeku 2 puta, a jos se i finale kupa igra tamo, tako da mi to ima smisla da je slabija potraznja
  • Zvonkec
    515
    Natjecanje ko bu bolje skuho sam sebi zasad silić se trudi ali neide bolje od istrine obrane
  • Hnlovac
    4.7k
    imamo lokalnih navijača Dinama u Osijeku i krugu 40,50min vožnje od stadiona koliko hoćeš, imamo preko 3000 članova samo u te 2 županije

Ako u Puli narkomana + lokalnih tovara može biti 3000+, bogme može i nas bit u Osijeku
  • Mr Anderson
    18.6k
    Majstor je Livaja, klasa za ovu ligu mora se priznati. Garcia je sam sebi pucao u nogu što ga je držao na klupi.
  • Xpert1992
    556

Pa zamisli da zavrsis cetvrti. Onda moras igrat kvalifikacije za konferencijsku ligu, pa dobijes neke azerbedjance, e onda treba platit put za igrace, strucni stozer, pa platit hotel. Onda jos i ispadnes. Na kraju budes jos i minusu. :joke: ovak si peti, i imas cijelo ljeto praznike.
  • Goncalo Santos
    3.6k
    Al ne kužim ove sastave u utakmicama. Ok, nije matematički gotovo al gotovo pa sigurno ne mogu nit gore nit dole i onda ih u prvih 11 igraju Melnjak i Krovinović. Igrači koji se ne bore za SP, nemaju nikakvu prodajnu vrijednost i od ljeta vjerojatno neće više biti u klubu.vjeko1701

Garcia busi klub iznutra jer zna da mu ne mogu nista. Kad je dobio uputu da treba hodaka prikljuciti prvoj ekipi, nije ga vodio, a kad ne treba igra od prve, kao i skoko u derbiju. Lik se ruga s klubom, izbusio i vucevica i bilica i sve njih jer ima otpremninu 18 placa. Da ne pricam o stajlingu njegovom, ne znam kako njega klub ne sankcionira, nit nosi nesto s obiljezjima kluba, niti je u kosulji i odijelu za derbi...

Ruga se jer mu se moze.
  • hardek
    9.6k
    Na šta liči Istra stari moj. Svaka čast tovarima, pojeli su ih, ali da 4. ekipa prvenstva ovako izgleda na svom terenu...

Čak mi je najlogičnije objašnjenje da buše igrači trenera, jer ovo kako oni izgledaju je upitno i za županijski nivo
  • Jurki
    24.3k
    da probaju uhvatiti nesto bodova.. pa da ipak mogu na kraju reci.. jebiga nismo bili prvi jer nije bilo srice.
    Ako zaostanu 15+ bodova onda se nemres vaditi na sricu, fjaku, lopte, travu i ostale pizdarije.
  • Mihael2305
    1.7k
    Parazit za 2 0, samo sam ceko da uđe jos koji, bas je u kurc istra
  • hardek
    9.6k
    Poluvrijeme 0:10 u udarcima i Riera ne napravi ni jednu izmjenu. Više ne znam jel igrač buše trenera ili trener upravu
  • DrRatoljub
    670
    Dobar gol. Istra smijurija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention