• Droljo
    26.3k
    Nabiti Loksu 4:0 da ni najveći narkomani dolje ne pomisle da su u borbi za ištaHnlovac

Malo si i reka...
  • njurci10
    517
    nije moguće, jer je direktno kršenje EU zakona.
  • rokikaciga
    12.5k
    Mogu zaobici to pravilo kak se to vec i radi u nizim rangovima da igrac mora trenrati x godina u Hrvatskoj do 21-e godine. Tu bi npr usao onaj mali Angolac iz Varazdina za dvije godine i njegove minute bi se tu brojale. Na ovaj nacin prakticki kazes da mogu samo igrat mladi klinci koji su sasvim slucajno 99.9% hrvati.
  • njurci10
    517
    ne znam meni nekako vuče na nejednakost u tretiranju EU građana i Hrvatskih građana.

Na nižim razinama vjerojatno nitko neće ni gledati to, ali prvoj ligi je drugačije.
    Bar ja tako mislim.

Budemo vidli.
  • rokikaciga
    12.5k
    Pa nije nejednakost ako se ne navodi drzavljanstvo? Istu priliku imaju svi klinci samo moraju trenirat u domacim klubovima. Moze i svabo i amerikanac doc i zbrajat ce im se minute isto kao i nasem Mikicu ako su trenirali x godina u domacim klubovima
  • njurci10
    517
    Zapravo je, zato što neko tko dođe s 19 iz nekog kluba iz EU nema ista prava ko i ovaj koji je u klubu već duže vrijeme.
    Znači automatski je nejednakost bez obzira što nije navedeno državljanstvo.
    Ali kao što rekoh budemo vidjeli kako će se to izregulirati
  • rokikaciga
    12.5k
    Kaj bi onda bili nepravedni prema npr Leonu Grgi u da smo ga doveli? Pa nisi hrvati koji su trenirali u inozemstvu se ne bi brojali da dodu sa 20 godina. Pa bas je to dokaz da nije doksriminacija prema drugim drzavljanima jer ne jebemo ni nase ak se ne drze toga. Kao sto se ne bi brojao ni Vida u prvoj sezoni sa nama. Itd itd
  • njurci10
    517
    ok složimo se da se ne slažemo.
    I završimo ovu raspravu

Živio :cool:
  • Zagi
    16.6k
    Dobro kada oni to misle izregulirati i odlučiti o implementaciji?
    Puno je 3.5k minuta, utječe nam to dosta na pravljenje rostera za iduću sezonu...
  • Zagreb1992
    3.3k

ako je to tako onda HNS je lud...pa imali smo tu praksu u košarci gdje se pokazalo kako je to poboljšalo kvalitetu
  • Zagi
    16.6k
    pa imali smo tu praksu u košarci gdje se pokazalo kako je to poboljšalo kvalitetuZagreb1992

Kako? Samo vas par prati košarku.
  • SAS1987
    19.8k
    Kako? Samo vas par prati košarku.Zagi

Ne pratim kosarku ali vjerujem da se radi o sarkazmu :lol:
  • criticus
    6.8k
    Backlash prema toj najavljenoj promjeni je već velik, svi je smatraju suludom. Tako da vjerojatno ništa od nje. Naravno da ona nema nikakvog smisla niti se u ijednoj ligi pokazala dobrom. BiH je imala i ukinula.
  • Zagreb1992
    3.3k

Pročitaj malo bolje post ..riječ kvaliteta je sarkazam :D
  • Zagi
    16.6k
    Da, skuzio sam i ja ali bi bilo od pomoći kada bi netko tko prati objasnio koji su točno bili efekti regulative.
    Vjerojatno će biti slično i u nogometu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube