• Efes Pilsen
    15.1k
    Zasto bi zadrzavao Cuice? Pa ta lova je pristojna za nase davljenike. Prodas Cuica i gurnes klinca nekog ili nades neku zvir sta igra u Slovackoj/Sloveniji/BiH/Albaniji/Kosovu itd. za kikiriki.
  • rioda
    14.2k
    Liga nam je fakat u kurcu ak ni jebene Cuice ne mozemo zadrzati vise.crophantom

Možeš postaviti i drukčije: Kakva je to liga u kojoj je jebeni Čuić pojačanje?
  • Blueshadow86
    4.9k
    al tko pametan bi u ovom trenutku sjeo na klupu mađarona? :lol:db-izbjeglica

Slažem se, al gle, ili pukovnik ili pokojnik.
    Ukoliko izbori ostanak u ligi, bit će heroj i spasitelj, a ukoliko ispadne, e jbg, nije moja krivica, da dna su ga doveli moji prethodnici - Rožman i Sopić.
    A i lijepo je zaraditi koju stotinu tisuća eurića :smile:
  • vjeko1701
    22.9k
    Svakim Čuićem koji ode, liga ide naprijed.
  • db-izbjeglica
    20k
    Slažem se, al gle, ili pukovnik ili pokojnik.
    Ukoliko izbori ostanak u ligi, bit će heroj i spasitelj, a ukoliko ispadne, e jbg, nije moja krivica, da dna su ga doveli moji prethodnici - Rožman i Sopić.
    A i lijepo je zaraditi koju stotinu tisuća eurića
    Blueshadow86

to je eventualno posao za nekoga tko počinje i traži ulaznicu u taj svijet... doslovno pukovnik ili pokojnik.
    ispasti sa osijekom u HNL-u je

tenor.gif
  • Droljo
    25.6k
    Rekao je toplak (jučer na hr2) da on zna kako bi spasio osijeka ali neće reći javno... :eyes:
  • modri-kibic
    1.4k

Frajer se nudi preko radio emisije. Ta izjava je bila u rangu one od Mudražije tko me dovede biti će prvak.
  • rokikaciga
    11.8k
    Nije neistina. Bit cemo prvaci. Nije da je nesto pomogao, ali ajde necemo sad u detalje.
  • NORTE
    22.7k
    Mudri je to izjavio prije više od godinu dana, nitko ga nije doveo, a prvak je postala Rijeka.

Ovaj Toplak se javno nudi Osijeku i opet ga nitko ne ferma.
  • rokikaciga
    11.8k
    Kako zujim, vrijeme mi leti previse :sweat:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Ukoliko izbori ostanak u ligi, bit će heroj i spasitelj, a ukoliko ispadne, e jbg, nije moja krivicaBlueshadow86

Mislim suprotno. Ako ostane neš ti, završio je 9ti. Spasio je i Toplak nekoliko klubova pa koja mu je reputacija danas. Dok ako ispadne, bit će zauvijek upisan kao "onaj koji je ispao s Osijekom jedini put u povijesti". Ne će se nitko za 20 godina sjećat kakvi su bili Rožman i Sopić, pamtit će se ovaj trener i njegov kraj sezone. Osim nekog tko je sentimentalno vezan ne znam tko bi htio na taj posao sad
  • modri-kibic
    1.4k
    ne znam tko bi htio na taj posao sadTvrdica McTvrdi

Toplak :lol:
  • Jurki
    23.4k
    Toplak ak postane trener Osijeka.. mogli bi stvarno ovi zakuriti stadion, da se buktinja vidi do Budimpeste.
  • Blueshadow86
    4.9k
    Ima smisla što govoriš.
    Ja i dalje mislim da će Vukovar ispasti, ali već iduće kolo Osijek-Vukovar bi moglo puno toga reći. Ukoliko Osijek izgubi, tada stvarno ne znam tko bi im htio prihvatiti trenersku poziciju ili vd trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet