• Tvrdica McTvrdi
    4.5k
    Nemre njih (nazalost) sudbina Rangersa ili u susjedstvu primjer Olimpije jer kao i mi imaju preveliki politički značaj. To bi baš trebalo doć na razinu Uljanika da ni dragi Bog više ne može spasit firmu pa da potonu
  • rokikaciga
    11.2k
    Veselilo bi me gledat taj raspad i histeriju. Ali opet gledamo to svaki tjedan pa ono...

To bi bio raspad epskih dimenzija i vjerojatno bi došlo spasenje od strane politike.
  • Dzoni
    3.9k

Jesu, u ligama gdje politiku boli ona stvar za pojedine klubove (LKS Lodz, Rangers, AEK, Napoli...), zato turski velikani, Zvezda, Partizan pa i Hajduk i Dinamo itd. neće nikad propast, samo će im se obrisati dugovi ili će se naći način da opstanu, dok god politiku interesira Hajduk, postojat će u 1.ligi.
    Kasnije se sami snalaze više manje koliko će biti dobri
  • NitkoBitan
    35.4k
    Tovari su svima na tapeti, ali ispod tepiha prolazi Osijek u kojem navodno zaposlenici ne dobivaju place ili im kasne. Uskoro su i izbori u Madarskoj te je moguce da Orban izgubi vlast, bit ce veselo.
  • Ivdzo11
    9.2k
    Mislili smo kako više nećemo morati tvrditi "Osijek mora prodavati igrače kako bi preživio". Nažalost, nakon deset godina privatnog vlasništva događa se najgori mogući deja-vu osječkog kluba. U jeku te borbe za očuvanje prvoligaškog statusa klub je oglasio, istina, potiho, "garažnu prodaju" igračkog kadra - "dođite, kupite ispod cijene", što jasno upućuje na priličnu financijsku gabulu u kojoj se našao.

Zvati ce oni sami za Matkovica
  • hb1
    402
    Ne daj Bože da se raspadnu i da ode udruga, onda ima šanse da netko dođe tko zna, do tada nema brige :monkey:
  • KtcGoat
    2.9k
    2(meni) najritinantija kluba u ligi su u isto vrijeme u kurcu, bilo organizacijskom ili rezultatskom.
    Divota
  • rioda
    13.7k

Još da se isto dogodi Gorici... :grin:
  • KtcGoat
    2.9k
    Ma, zadovoljan sam i s ovim.
    Malo mi za sriću triba!
  • NitkoBitan
    35.4k
    Na srecu netko ce od njih izgubit u nedjelju, a na zalost netko ce pobjedit :rofl:

Remi bi mi bio bas bezveze jer bi obje strane bile zadovoljne :rofl: :rofl:
  • Jurki
    23.1k
    Na srecu netko ce od njih izgubit u nedjelju, a na zalost netko ce pobjeditNitkoBitan

Da moram birati ciju pobjedu zelim u srazu Osijeka i tovara.
    Uvijek, ali uvijek biram Osijekovu pobjedu.

Jos da tovari uz poraz polome kavez, kojeg bi morali platiti. Win-win.
  • Dzoni
    3.9k

Najbolje bi bilo da jedni pobjede pa da im oduzmu 3 boda za navijačke nerede, tad su svi na 0
  • hb1
    402
    Uvijek neugodni Dabac!
  • Ivdzo11
    9.2k
    Propao prelazak Jakupovica u FCSB
  • NitkoBitan
    35.4k
    Meni bi bio teski show da Vukovar skine Goricu a Osijek izgubi od tovara, znaci Vukovar na +4 i raspadnutim Slavenom koji im dolazi u goste. U tom slucaju Osijek sa realnim sansama za ispadanje iz lige, a kako se odnose prema nama u zadnje vrijeme sa gustom to sve pratim.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet