• Sajla
    21k
    ako ovo nije dokaz da živimo u matrixu, ne znam što je. ja sam sad potopljen u nekakvu tekućinu i spojen na kablove, a ovo mi projiciraju u mozak da bi mi ugodili. nemoguće je da se ovakve stvari događaju u stvarnosti, da ljudi s nekakvim poslovnim karijerama sjede pred kamerama i pričaju ovakve pizdarije, toga nema nigdje. ne dajte mi pilulu, ovo je predobro!
  • Pacho
    18.1k
    Nista zapravo nema veze s odlaskom Vucevica. Bez ikakvog razloga odlazi.
  • blue heart 72
    3.5k
    Ovo za Raketu kao novog SD-a u tovarlandu je istina ili samo zafrkancija?
    To bi tek bila komedija da Raqueltić zauzme tu poziciju
  • rokikaciga
    14.6k
    Ovaj ljigavac je danas već petnaest puta rekao da se NO ne petlja u sportska pitanja...

Ako nešto ponoviš 50 puta ne znači da postane istina...
  • Netkos
    163
    Znači Vučević je odličan, odlazi ali ostaje, zašto odlazi jer nije sve ispunjeno s neke platforme, a što nije ispunjeno o tome ne bi govorili.
  • crophantom
    4.8k
    "moze bit sve divno, a u 2 tjedna se može sve raspast" - LjPV godine Gospodnje 2026. dao najbolji opis Hajduka ikada.
  • Jurki
    25.8k
    Ako dobiju u Osijeku sve je super.. ako izgube sve se raspalo.
    U dva tjedna moze sve biti divno i u 2 tjedna sve se moze raspasti.

Bravo, tako se vodi klub.
    Nek se raspadne, pa polijat petrolejen i uzgat.
  • rokikaciga
    14.6k
    "Infrastruktura kluba ovisi o politici, to je na gradu i na državi da se dogovore u kojem će smjeru ići, mi ćemo dat sav support" LJPV

Znači na Splitu i Plenkiju je to kaj Hajduk nema pomoćni teren? :lol:
  • Karl Heinlein
    34
    zašto bi itijedan normalan CEO uspješne firme dao otkaz na toj dobro plaćenoj, uvaženoj pozicijiPaggini

Zato kaj je Bilić kao menadžer u Zagrebu izgorio od količine posla, zbog čega je prije Hajduka radio neke sitne EU projekte/edukacije + u poslovnom svijetu Zagreba se zna kako je veliki navijač Hajduka i hrvatske nogometne reprezentacije

Majku ti jebem čovjek ima najdeblje naočale koje sam vidio na odrasloj osobi u 21 stoljeću i opet škiljirokikaciga

Ima ozbiljne probleme sa vidom, nažalost
  • Pacho
    18.1k

Mora da i npr. grad London gradi pomocne terene desecima profi klubova koji tamo postoje.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Lijepo li je Dinamovac biti, djede hvala ti!ksapi

Pridružujem se, djed mi je rođeni Splićanin, a bio je veliki Dinamovac, hvala Bogu pa sam povukao na njega.
  • Noel
    21.7k
    Ovo je epski cirkus. Goran Vučević više nije sportski direktor ali ostaje još radit neznamo do kad. Ovo ima samo kod tovara. Totalna sprdačina od kluba.
  • rokikaciga
    14.6k
    Kaže Bilić ostaje do otprilike šestog mjeseca.
  • NKDZ86
    8.5k
    jel počeo jest meso?
  • Jurki
    25.8k
    jebote kak je taj lik odvjetnik? Glup je ko kurac.
    O politici ovisi al ce se graditi kamp? Hahahah pa ti konju moras ici u partnerstvo s gradom tj politikom. I dati neku lovu, jer ces ti to koristiti.
    A to kaj nemaju za 20 deka zemlje nema nikakve veze.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.