• Jurki
    25.6k
    Glup sam.. pa da mi netko objasni zakaj ove dole zovu biciklisti?
  • Jaro
    12.1k
    kad je pukstas ili kako se vec zove isao biciklom na trening, upao u kanalizaciju i onda pjeske ipak stigao na trening prica?
  • veselko tenžera
    8.2k
    Tko se pita jel bolje da Livaja ostaje il ide iz Hajduka nek pogleda reakcije kad ga Brajković nije pogodio centaršutom i kad je izlazio. Tumor u ekipi.
  • ShanKu
    2.2k
    Ja nemam problem s tim da ostane u Splitu :up:
  • FazeN
    6.9k
    "Nisam u optimalnom stanju, dugo sam bio 'out', još uvijek imam neke probleme, ne pomaže nam i uvjeti u kojima radimo.
    Mi ovaj tjedan nismo odradili nijedan taktički trening, bili smo bez nogometnog treninga i ovako glatko dobiti utakmicu to nešto znači."

Počeo i Šarlija sprdati klub :lol:
  • rokikaciga
    14.6k
    Cekaj pa kaj su radili cijeli tjedan ako nijedan nogometni trening nisu odradili, trcali po Marjanu?
  • Nogo
    11.2k
    Nezadovoljstvo Livaje nakon pobjede Hajduka

• Hajduk je pobijedio Slaven Belupo s 2:0 golovima Pukštasa i Brajkovića.

• Marko Livaja, koji je zamijenjen u 77. minuti, bio je vidno nezadovoljan i udario je u pleksiglas na klupi.

• Nakon utakmice, Livaja nije otišao pozdraviti navijače s ostatkom momčadi, već se odmah uputio u svlačionicu.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/nezadovoljni-livaja-lupao-po-klupi-nakon-utakmice-nije-otisao-pozdraviti-navijace-20260207
  • Mihael2305
    2.4k
    Po nekoj logici kako kažu, bolje igraju kad ne treniraju
  • Zg123
    3.6k
    Gregurina fino prozvao upravu Slavena, mogao bi i on otici
  • wolfgang14
    4.2k
    Gregurina fino prozvao upravu Slavena, mogao bi i on oticiZg123

nek se vrati u Kovin stožer ako dobije otkaz!
  • Jurki
    25.6k
    nek se vrati u Kovin stožer ako dobije otkaz!wolfgang14

To bi bil top potez.
    Ne zajebavam se i nisam sarkastican.

Marko Livaja, koji je zamijenjen u 77. minuti, bio je vidno nezadovoljan i udario je u pleksiglas na klupi.

• Nakon utakmice, Livaja nije otišao pozdraviti navijače s ostatkom momčadi, već se odmah uputio u svlačionicu.
    Nogo

Lipa prica.
    Kak volim takve igrace, koji se postave iznad trener i kluba.
    Srecom, mi smo se svojih rijesili.
    Kad takve stvari citam, jos sam sretniji kaj je Zvone tu, kaj radi posel.. bilo je greski.. ali oprostajne objave senatorima to sigurno nisu.

Hvala Zvone.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Priča se o navodnoj tučnjavi između Livaje i Guillamona u svlačionici.
  • Jurki
    25.6k
    tko je dobio?
    Obozavam ovakve price.

Old school nogomet.. at its finest.
  • Nogo
    11.2k

Epilog tučnjave u tunelu je troje ozljedenih igrača, team menager a 2 igrača su trenutno pod istragom u Policiji

neslužbeno, radi se o Marku Livaji i Hugu Guillamónu koji su ujedno i začetnici sukoba 

..uskoro opširnije

/ :lol: :rofl:
  • Ludovic IX
    11.8k
    To se netko sprda sa vama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.