• rokikaciga
    9.7k
    Zivkovic zasad dobar, pravovremen, agresivan

Kulusic nevidljiv
  • NORTE
    22k
    U prvih 11 Vukovara tri dinamova igrača na posudbi.
  • Krizy
    65.7k
    Čabraja otpisao brdo polovnih stranaca u Vukovaru (Henning, Farias, Koeberle, Gastaldelo, Simmonds, Rai, Tormin, Camacho, a prodani su Mejía i Tabinas).

Ostali samo González, Shabani i Çalhanoğlu.
    Došli Bugas i Vlasenko, ali mislim da neće do neke velike minutaže.

Tu su i slovenci Pintol i Bončina.
  • Dzoni
    3.6k
    Kad se sjetim raznoraznih Luiza Filipea, Rai, Koeberlea i ostalih, zapitam se kako su postali profesionalni nogometaši, još k tome u top 20, 30 ligi svijeta po kvaliteti
  • Warrior
    61
    Kako Puljic nije u nekom boljem klubu, vidis iz svakog poteza da je za vise od Vukovara
  • Carmichael
    458
    uf, Vrzić mi se jako svidio u nekim utakmicama mlade reprezentacije, odskakao mi je od drugih na terenu.. kako vole reći naši vrli komentatori, "vižljast" igrač. Ima mi taj šmek, ima ono nešto kod igrača, da voliš gledat kako igra.
  • Carmichael
    458
    Ova dva dodavanja Banovca ravno u Stojakovića koji ga niti ne pritišće, i onda 5 sekundi kasnije Pajač koji baca aut ravno u protivničku kontru. HNL nikad ne razočara :heart:
  • rokikaciga
    9.7k
    Kaze komentator za korner Lokse "vise igraca u petercu Vukovara nego na tribinama Maksimira" :lol: :lol:
  • sport
    5.6k
    Kad će ovi komentatori naučiti da se ne vide linije od košnje trave(pogotovo sada kad trava ne raste) već su to svjetliji i tamniji djelovi travnjaka zbog ravnanja travnjaka valjkom.
  • Mr Anderson
    16.8k
    Preloša utakmica, u nižim rangovima po Zagrebu, svaki vikend se nađe boljih.
  • dmil
    1.3k
    igraci se klizu po terenu kao da su na ledu
  • marcio amoroso
    48.2k
    Nogomet je čudo. Butić promaši zicera i Lokosi u sljedećem napadu zabiju. Umjesto 0-2 je sada 1-1. A i ovo kako je Banovec prodao loptu prije gola lokomotive je smiješno. Užasan nivo nogometa.
  • don
    17.8k
    baš ruganje od nogometa, svaka čast svima koji ovo možete gledat.
  • Zagreb1992
    3.1k
    Kulušić danas teška 0
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention