• DiddyGuela
    5.2k

Da, moguce da padnu na istom testu pa ubrzo ubodu nekog Milevskog ili Almeidu. Ali poanta mog upisa otpocetka je bila da ljudi ocito nesto dobro rade kroz akademiju a i promocija im je sve bolja. Pazi to je sad vec sasvim solidan broj igraca koje oni uspjesno promoviraju kroz seniore sa potencijalom za ozbiljnu zaradu. tovari su do koju godinu bili primjer sprdnje i onoga kako unistiti mladog igraca. Rekao bi da su u međuvremenu ozbiljno napredovali.
  • Noel
    18.1k
    Kolko je ovo stvarno istinita vrijednost igrača i kolko se zaista plaća sam igrač a ne nešto drugo trenutno možemo usporedit sa onim kolko će Hajduk dobit od tih navodnih 5 milja. To točno neznamo, vjerojatno nekih 50ak posto ako i toliko jer je 5 milja nategnuto sa bonusima. Hajduk se prodao Bari odnosno postali su njegovo sredstvo za biznis i shodno tome ovo će postat normala kod njih. Neće ni to dugo. Dok shvate da su iz očaja išli u još veći očaj mi ćemo bit još 10 puta prvaci.

Za Jagušića ista stvar, malo drukčiji akteri.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Ako Jagušić ide u Werder zaista potencijalno ćemo imati dva mlada talenta tamo, njega i Patricea Čovića. Gradimo koloniju na sjeveru Njemačke.
  • Keyser Soze
    17.7k
    Ponavljam, promoviraju jer ne mogu dovesti bolje pa guraju svoje klince. Da imaju para većina tih igrača ne bi ugledala svjetlo dana.
  • Fatos Beqiraj
    862
    Bara im je preuzeo sve igrace sigurno da je to pomoglo uvelike, al i naplatit ce on to
  • DiddyGuela
    5.2k

Koliko je od transfera Baturine zavrsilo u Dinamovoj kasi? 100°% ?? Ne znam bas... to nam nikada nije javno demistificirano a vrtile su se razlicite price. Volio bi da smo mi sada skroz transparentan klub pa da je netko od npr. skupstinara postavio ovo pitanje upravi na javnoj skupstini pa da svi znamo crno na bijelo a ne price "sa šanka". Tako to obicno ide u nogometu, ni prvi ni zadnji takav transfer...
  • rioda
    12.8k
    Zašto ne? Pa Mlačić pačić nije odigrao doslovno ništa specijalno ove sezone, igra za mrtvi Hajduk, a ide za preko 5 milja iostaje im do ljeta.Keyser Soze

Iz perspektive Hajduka mi se ovo da im Mlačić ostaje do ljeta i ne čini nešto posebno dobro. Nije on neka posebna razina, a da ode sad, ranije bi imali priliku gurnuti Skelina koji je navodno veći talent.
  • FelceAzzurro
    1.2k
    Hvala Bogu pa mi više ne prodajemo mlade igrače nakon jedne polusezone. Pa mi ćemo za Valinčića dobiti kada dođe vrijeme kao neki za 5-6 igrača i što je najbitnije većina tog novca će ostati u klubu, a ne kao što je to bio slučaj prije, kad se svi namire, stiniš ostane za klub. Vidim da pojedinci i dalje imaju mokre snove na export import priču prethodnika. Presvucite gaće, novo doba dolazi kod nas. Samo strpljenja malo.
  • Laugreano
    5k
    Bojim se da ce tamo skupljati minute ko Baturina u Comu.
  • Nogo
    9.7k

Ozljeda Zvonimira Šarlije puno ozbiljnija nego što se isprva mislilo. Naime, ne radi se samo o ozljedi aduktora, nego o problemu s pubičnom kosti, koji sa sobom nosi i neizvjestan rok povratka na teren.

Sve je započelo uoči sezone, kada se u privremenu mirovinu povukao Josip Elez, nakon čega je Hajduk prodao Dominika Prpića u Porto i Filipa Uremovića u Japan, a nastavilo se ozljedom koljena i operacijom Marina Skelina. Gonzalo Garcia tada je ostao na Zvonimiru Šarliji, koji se tek vratio s posudbe u ciparskom Pafosu i bio u potrazi za novim angažmanom, tek pristiglom kosovskom reprezentativcu Ronu Raciju te junioru Branimiru Mlačiću, koji je trebao na dvostruku licencu u Uskok iz Klisa, ali je ostao na Poljudu jer drugih opcija nije bilo. Naknadno, pred sam kraj prijelaznog roka, priključio se i iskusni Španjolac Edgar Gonzalez.

Unatoč svim nedaćama koje su ih zadesile, stoperi su bili najjači oslonac Hajdukove obrane, koja je dugo bila najbolja u ligi. Stoperski par uglavnom su činili Šarlija i Mlačić, dok su Raci i Gonzalez uskakali kada je trebalo. No pred kraj polusezone nezadovoljni Gonzalez zatražio je i dobio raskid posudbe te se odnedavno skrasio u Andori, a Šarlija je ozlijedio aduktor.

Naknadno će se pokazati da aduktor nije bio jedini problem, nego i bol u pubičnoj kosti, ista ona koja muči i Ivicu Ivušića, zbog čega je reprezentativni vratar morao na prisilnu pauzu. Šarlija je, pak, upućen na tretmane u inozemstvo, bez jasnog datuma povratka treninzima i utakmicama.

Što dalje? Do prve utakmice proljetnog dijela sezone protiv Istre ostalo je još desetak dana i Gonzalo Garcia mora uigrati stoperski par za proljeće. Mlačić bi trebao biti siguran starter, bez obzira na eventualnu prodaju kojoj se u Hajduku nadaju i kojoj bi se veselili zbog financija.

Igračeva obitelj inzistira na tome da se, neovisno o mogućem transferu, Branimir nastavi razvijati na Poljudu barem još šest mjeseci, ako ne i dulje, za što traže garanciju. Za drugo mjesto konkuriraju Ron Raci, od kojega svi očekuju znatno bolje predstave u drugom dijelu sezone, te povratnik nakon ozljede Skelin, koji se iznenađujuće brzo i dobro oporavlja. Preostalo mjesto, do povratka Šarlije, popunit će junior Roko Gabrić.

https://www.24sata.hr/sport/sarliji-se-ozljeda-pogorsala-a-evo-sto-branimir-mlacic-trazi-prije-potpisa-za-novi-klub-1100878
  • rioda
    12.8k
    Još jedna lijepa priča hrvatskog nogometa - Darko Podnar je postao neki direktor u NK Karlovcu
  • Mr Anderson
    16.5k
    U zadnje 3 godine Vuskovic, Prpic, Mlacic - Spurs, Porto, Inter. Ozbiljni klubovi, ozbiljni novci.DiddyGuela

Jedino su za Vuškovića dobili ozbiljne novce, ovo ostalo je kikiriki.
  • Ljubo
    343
    jer je jedini i nešto ozbiljno valjao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention