• Crni86
    18.2k
    Meh zato je pricao da je sve cisto proslo kolo. Malo sad skuplja poene da je “objektivan” da moze opet bit pametan kad je potrebno kao nepristrani objektivni promatrac

Sve je to dio showa.
  • Jurki
    20.9k
    mater mutavu nesposobnu glupu tulavu tovarsku.

Tragedija kaj svi mi placamo.
    Da nema nametnutog harača, krepali bi od gladi.
  • NORTE
    21.6k
    Dobro kaže Jela, Osijeku prijeti kolaps ako Orban padne.

Mada, netko drugi može kupit klub.
  • Sajla
    15.7k

da sam na mjestu Miškovića, odmah bi u istu sobu stavio predsjednika Nogometnog Saveza Istarske Županije, sportskog direktora Rijeke i jednog člana IO HNSa da nađu rješenje za ovu situaciju.
  • Crni86
    18.2k
    zasto?

Covjek se ruga. Nije reko a, a tu ispada car.

Reko je da je hajduk najmanje ostecen - a nije reko da je najvise grijeseno u njihovu korist sto je najveci problem. I onda je reko da je kontakt rebic situm slabijeg inteziteta nego benaccer pajaziti?!?!?

O cem pricamo mi…. Lik baci kost da ispada kak ti neutralan. Njihovu ideju nije niti malo ugrozio ili izazvao, sebi je dao kredita da budu ovakvi komentari i da ljudi misle da je objektivan. Pa kad dode opet neki derbi ce on rec da je sve cisto i ljudi ce mu dat za pravo jer objektivan je ne?
  • vjeko1701
    21.4k
    I onda je reko da je kontakt rebic situm slabijeg inteziteta nego benaccer pajaziti?!?!?Crni86

Pretpostavljam da je to a i ostalo bio malo teži sarkazam.
  • Jurki
    20.9k
    ma šupak, da je on objektivan kak bi trebal biti i da svako kolo kaze kak je.. bi njemu zacas u Trogiru izgorjela kuca ili bi dobil otkaz na tom smrdljivom kanalu.

Tovarsport i objektivnost :rofl: :rofl: :rofl:
  • Crni86
    18.2k
    reko je da on to ne bi sudio kao faul.

Proslo kolo je reko da je ono cisti faul nad pajazitijem i onda je bacio ovu urnebesnu izjavu.

“ Da je VAR poništio gol zbog Rebićeva faula, ne bi se što imalo reći. Ja ga ne bih sudio. ” Zas to nije reko proslo kolo? Proslo kolo je reko ispravna odluka…..
  • Sajla
    15.7k
    I onda je reko da je kontakt rebic situm slabijeg inteziteta nego benaccer pajaziti?!?Crni86

mislim da je tu bio sarkastičan jer je rekao "ono skoro pa ubojstvo na centru u derbiju", "tko će nam objasniti intenzitet i kako se to mjeri".
  • Crni86
    18.2k
    da al malo pomjesana izjava kad pogledas. Bacio je sarkazam, a prvo je reko da on to ne bi sudio kao faul , a proslo kolo je reko da je gol opravdano ponisten.

Mi se sad hvatamo za neki sarkazam i prcanje. A lik i dalje tvrdi da je sve cisto kad je ozbiljan.

Cisto skupljanje jeftinih poena za koje se ekipa hvata da moze rec da je objektivan
  • Sajla
    15.7k
    Jeličić nije objektivan, otvoreno navija za tovare, laže na sudu, a narkomanskoj braći je prenosio gotovinu preko granice. kaj se mene tiče bio bih presretan da više nikad ne dobije ni sekunde medijskog prostora.
  • Crni86
    18.2k
    znam ja to sve - samo tvrdim da je predstava za javnost jer nema puno ljudi koji razmisljaju na nacin kako si ti to iznio. Pa ce onda govorit sta je reko “objektivni” strucni komentator emisije

Analizirajte samo sve sta je reko, ne hvatajmo se na recenicu koja nam se svida. Covjek tvrdi da po njemu nema faula nad rebicem. Ja nisam nigdje cuo ili citao da je to reko za fantomski faul benija nad pajazitijem, vec ak se dobro sjecam reko je da je var dobro intervenirao i spasio kolarica.

Citat od proslog tjedna istog tog lika: “ VAR je sve odlučio kako treba. Prekršaj Bennacera je bio i to Kolarić ne može vidjeti i sjajna reakcija VAR-a.

Pa danas:” Da je VAR poništio gol zbog Rebićeva faula, ne bi se što imalo reći. Ja ga ne bih sudio. “
  • Zagi
    13.6k
    Di smo došli ako glorificiramo ove mrvice ...
  • Sajla
    15.7k
    pa da, tip je tovar, baca gladnim ljudima mrvice, a jedini je koji to radi pa ih neki i progutaju. odrađuje prljavi posao, glumi da nisu baš svi uvijek u toj jadnoj emisiji na tovarskoj strani. on je kakti objektivan :rofl: zato ih uglavnom i ne gledam. danas slučajno jesam, ne znam kad ću opet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet