• Mlađi referent
    14.2k
    Bit ćemo blagi autsajderi, ali njima je koliko vidim to četvrta tekma u 10 dana i drugo gostovanje u nizu.

Potuć ćemo se sigurno, mislim da ćemo dobit prije svega kvalitetnu utakmicu
  • Tvrdica McTvrdi
    2k
    Fener ako ništa drugo ima tu negativnu reputaciju u Europi gdje ih zveknu i slabije ekipe od nas. Uz to mi uvijek 1.kolo Maksimir otvorimo stvarno dobro, tako da ako sad ne bude baš neki ekstrem (crveni, glupi penal) očekujem pozitivan ishod
  • Chempers
    827
    Zdrijeb je opcenito takav da ovako na papiru izgleda da možemo dobiti svaku utakmicu, osim eventualno Lillea u gostima ali i nikakvo pretjerano iznenađenje da izgubimo od bilo koga, ajde Steaua doma bi baš bilo razočaranje. Nek se skupi dovoljno bodova za top 24 i to bi bila uspješna sezona bez obzira kako poslije prošli.
  • vjeko1701
    18.4k
    Meni bi i FCSB i Maccabi bili baš razočaranje da ih ne dobijemo. Ako želimo išta napraviti u EL, to mora biti 6 bodova. Ostalo sve li-la osim Lillea.
  • NVKOD
    7.7k
    Prema Turcima, Zidane bi trebao preuzeti klupu Fenera.

Onda možemo očekivati ovakvu njegovu reakciju kada Beljo zabije škaricama:

xFmhgr.gif
  • rokikaciga
    5.4k
    Prije kad vidi da Miške opali dijagonalu 70 metara na Lisicu koji utrčava iza leđa obrane Fenera i daje prizemnu Kulenoviću koji sa 2 metra pogađa prazan gol. Čovjek bu si mislio da ga je slučajno netko klonirao umjesto Mišketa
  • Juznjak
    4.4k
    Ostalo sve li-la osim Lilleavjeko1701

0-C9-E8-D9-F-9036-4164-B709-C757902-E22-EF.jpg
  • prefontaine
    3.5k
    Ostalo sve li-la osim Lillea.vjeko1701

Ostalo sve li-la osim li-la.
  • vjeko1701
    18.4k
    Sad mi je žal kaj nije bilo namjerno xD
  • scooniepenn
    5.5k

Na Maksimiru protiv ekipa ranga Fenera nikada nećemo biti autsajderi. Nikada nisam bio za neki nerealan i neutemeljen optimizam, ali raditi od Fenera nekog europskog giganta se još manje temelji na činjenicama. Mi zasigurno nismo Benfica, ali kada bi se gledale vrijednosti ekipa na Transfermarktu i plaće igrača onda bi dvoboj Benfice i njih bio egal. U stvarnosti je Fener izgledao nijansu bolje nego bi u dvije utakmice izgledao Rio Ave. Samim time, pred krcatim Maksimirom i uz agresivni i goropadni Dinamo padaju oni kao 2018.
  • marcio amoroso
    45.7k
    Ostalo sve li-la osim Lillea.vjeko1701

Ja mislim da će nam biti teže u Danskoj.

Meni bi i FCSB i Maccabi bili baš razočaranje da ih ne dobijemo.vjeko1701

Tu i ja očekujem 6 bodova.
  • Mlađi referent
    14.2k

Poštujem i možemo se u našim glavama postavljat tako, ali kad izađe ono najrealnije, a to su tečajevi kladionica i tečajnih burzi, uvjeren sam da ćemo bit blagi autsajder.

~25-30% šanse
  • Infinity
    19.5k
    Izasli su. 3.30 na nas, 2.15 na turke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url