• Paggini
    67.3k
    @Kujtim Shalla nema isprike, moras oba gostovanja odradit, mi ovdje čekamo fotke sa stadiona
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    da buraz ako si gore Kiel,pa se ide samo cestom ,ja zivim kontra ,onak realno da covjei moze u cugu voziti moze se za nekih 4 sata vjerujem . Nij sve auto cesta ,ima relavija koje ubijaju,50,60 na sat. A zbog ledja moram pauzicu napraviti pa realno tih nekih 380 km treba mi 5,6 sati . Razmisljam uzeti vlak ak nebudem morao pokupiti nekog od vas u zracnoj luci u Kopenhagenu :heart:
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    nema druge ,idem pa makar i ne uspjem kupiti kartu za gostujuci sektor , iskreno neznam ni kako kupiti kartu osim na njihovom stranici . Hoceli se moci kupiti preko Dinama ?
  • Paggini
    67.3k
    Hoceli se moci kupiti preko Dinama ?Kujtim Shalla

Sumnjam gidra da ce biti osim za godisnjake uopce karata, premali su to sektori.
  • Neron53
    2k

Ugodno bih se iznenadio da 600 godisnjaka uzme ulaznice .
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Znam samo jednu stvar, ovaj put makar nemao kartu ,ja cu cekati braci sa zone gepekom punim hladnog piva , kad vec nemam mogucnosti dolazit u zg . nebitno jel to 3,4,5 sati voznje ,nij nista naspram vas koji preputujete europu. Vidim vas ,upoznam, pa taman da gledam u kafani nije mi problem
  • periklo
    85
    Otići će sve to za 5-10 minuta, siguran sam...
  • Paggini
    67.3k
    Znam samo jednu stvar, ovaj put makar nemao kartu ,ja cu cekati braci sa zone gepekom punim hladnog piva , kad vec nemam mogucnosti dolazit u zg . nebitno jel to 3,4,5 sati voznje ,nij nista naspram vas koji preputujete europu. Vidim vas ,upoznam, pa taman da gledam u kafani nije mi problemKujtim Shalla

Koja si ti apsolutna ikona :heart: :hearts:

Ugodno bih se iznenadio da 600 godisnjaka uzme ulaznNeron53

A jako lako moguće da sam precijenio situaciju, ali nekako mi je osjećaj da će se razgrabiti. Letovi su lako dostupni i relativno jeftini, a treba vidjeti i raspored kakav je u odnosu na letove taj tjedan, a i čini mi se da svi čekaju tu europu.
  • Neron53
    2k
    Nije to bas tako dostupna destinacija...ali dao Bog da se varam pa da bude takav interes za ovo, od svih najkompliciranije i najskuplje gostovanje
  • blue heart 72
    2.5k
    skroz se slažem sa tvojim razmišljanjem. I ja mislim da bi trebalo nekaj ostati nakon godišnjaka
  • NORTE
    19k
    Ovaj Giroud iz Lillea je star ko grupa BBB, frajer ima 39 godina i u top formi je.
  • Li d1986
    223
    Sa sluzbene stranice Maccabia:
    "Maccabi will continue hosting its’ home matches at the TSC Arena in Backa Topola, Serbia and will entertain GNK Dynamo Zagreb of Croatia"
  • Paggini
    67.3k
    Dynamo...

Ne mogu židovi bez provokacije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url