• NORTE
    21k
    Blue Hooligans?The Undertaker

Transparent je na svakoj europskoj utakmici od Betisa 2024.
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Pa ja ne shvaćam ovu uefu, zar nije bolje pustiti djecu da civilizirano ,Dino zapale koju baklju na tribini ,ispušu se tamo, nego da zapale cijeli grad jbg ,trebali bi nas još nagraditi a ne ovo sranje i kazne . Niti je netko ozčjedjen, niti je jedna završila u terenu. Nije što su moji ,al najbolji su . Trebali bi drugima radit manual o tome kako se pale baklje
    UEFA mafija
  • Jaki
    100
    Zar ne moze Bennacer biti prijavljen umjesto Valincica?
  • periklo
    341
    Nije dovoljno ozbiljno ozlijeđen, očito.
  • Jaki
    100
    Za Dinamo to znači da bi postojala opcija da Bennacer naknadno zaigra u Europi. Ako se, primjerice, nekome od Plavih s liste dogodi značajnija ozljeda prije posljednjeg jesenskog, 6. kola, koje igraju 11. prosinca protiv Betisa, otvorio bi se prostor da Alžirac bude prijavljen kao zamjena.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Koliko sam skužio, ne može biti registriran jer je došao u klub nakon što je prijavljena lista za EL. Mislim da bi po tome teoretski Pierre-Gabriel mogao biti prijavljen da je u konkurenciji.
  • Jaki
    100
    Pa zato je bas posebno pravilo?
  • rioda
    11.2k
    A kakva je situacija ako, teoretski, sad prijavimo Bennacera umjesto Valinčića - ima li Valinčić pravo nastupa na proljeće u nekoj idućoj fazi natjecanja, tj. može li ga se vratiti na listu? Koliko novih igrača se uopće može prijaviti nakon 'grupne' faze?
  • Teofil Kateran
    3.5k
    ima li Valinčić pravo nastupa na proljeće u nekoj idućoj fazi natjecanja, tj. može li ga se vratiti na listu?rioda

Sigurno ima pravo, samo se vjerojatno onda broji pod jednog od novih igrača koje smiješ prijavit.

Koliko novih igrača se uopće može prijaviti nakon 'grupne' faze?rioda

Koliko se sjećam mogu se 3 nova igrača nakon ligaškog dijela prijavit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet