• dd29
    1.1k

kakav užas od terena
    sreća da se nitko nije ozlijedio
  • dMilan
    34
    od koga ocekujte 100% Iskorak u prvu Momcad? Zasad jedino vidim Suntu i Taylora, nekako mi se cini da dugorocno ne vjeruju bas u Zebica i Mikica..
  • Ludovic IX
    12.7k
    kak si zaključio ovo za Zebića?? lani su rekli da je Zebić veči talent pa da je onda prodaja Jakira juniora opravdana jer teško uvest u prvi sastav dva juniorska stopera
  • Dzoni
    8k
    U ove 3 utakmice, Zebić je najkonstantniji od svih koji su igrali. Izborit će se on za povratak u A ekipu za stalno, ne sumnjam
  • Hebimir Strašni
    365
    Pretprošlu utakmicu je Šunta bio bolikurčina stav, tak da je meni on pod upitnikom da li ima "glavu" za prvu momćad ili ne. Zebić po meni već može igrat za prvu u HNLu bez problema (to je već pokazao i prošlu sezonu).
  • bazooka93
    324
    svakih par godina nek iskoci neki Gvardiol ili Kovacic ali B ekipa moze iznjedrit solidne rotacijske igrace tipa Soldo i Topic. Ne vidim smisao preplacivanja stranca ili nekog prosjecnog HNL igraca kad nakon nekog staza i seniorskog iskustva mozes povuci solidnog igraca pogotovo za HNL. Kasnije i preprodati pa nije Soldo otisao dz.
    BTW ovaj Vukovar ima solidnih igraca za R. Gonzalesa su zanimali veci klubovi iz HNL-a.
  • dMilan
    34
    ja vjerujem u Zebica, al se meni cini da oni u Klubu ne vjeruju, al to sam tek zakljucil kad se pisalo za ovogo Stopera iz Osijeka, jednostavno mi nema smisla tog Kolarika dovesti ako imas zdravog Zebica.
  • deda
    48k
    Zebić već sad ima vrijednost na tržištu. Da li će biti top igrač ne znam, ali za Dinamo će sigurno biti konkurentan. Mene osobno čak mali Radnić više oduševljava.
  • badjibadara
    10.6k
    Kod Fuzyja mi se sviđa što ne komplicira, traži jednostavne i brze opcije, najčešće iz prve, i dobro pokriva svoj dio terena. Treba poraditi na mišićnoj masi, kao i veći dio dvojke, da lakše istrpi duel.
    Nije ni pretjerano "sirov" igrač, što bi se možda očekivalo, i sigurno se od njega da istesati dobra šestica.
    Obzirom da aklimatizacija još traje, teško je procijeniti plafon, ali mogao bi odigrati i koju prijateljsku/kup utakmicu sa velikim dečkima ove sezone.
    Ako se nastavi pravilno razvijati, vidim ga u rotaciji prve ekipe iduću sezonu.
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Plus je sto ovi igraci ce skupit minuta za B momcad, drigi klubovi ce ih vidit i mozes ih transferirat sa postotkom od sljedece prodaje. Tako da uvijek nesto mozes zaraditi, ako vec nisu dovoljno dobri za nas.

Oce li u nedilju Belinho dobit docek, ko almena protiv hajduka? :lol:
  • scooniepenn
    7.4k

Najiskrenije sve sam skloniji da se uvede standard prema kojem će ti se u okviru licenciranja ocjenjivati travnjak prije sezone. Imaš opciju održavanja ili stavi umjetnu travu kao BSK. Radije umjetna nego ledine kao Orijent i Vukovar. To nisu tereni za 4. ligu, a ne 2.
  • FazeN
    8.3k
    Mene osobno čak mali Radnić više oduševljava.deda

Drago mi je da se i ovo poteglo malo,
    Mali je najbolji štoper u cijeloj akademiji.
  • Crusades
    25.8k
    To nisu tereni za 4. ligu, a ne 2.scooniepenn

Vrapče prije jedno 10 godina (sad se malo pokvario), Buzin, HAŠK pa čak i Kustošija... svi navedeni tereni su kao s Wembleya za ovaj od jučer u Vukovaru.
  • vjeko1701
    29.1k
    Najiskrenije sve sam skloniji da se uvede standard prema kojem će ti se u okviru licenciranja ocjenjivati travnjak prije sezone. Imaš opciju održavanja ili stavi umjetnu travu kao BSK. Radije umjetna nego ledine kao Orijent i Vukovar. To nisu tereni za 4. ligu, a ne 2.scooniepenn

I to će se ocjenjivati u rano proljeće kada svi izgledaju najbolje kaj izgledaju kroz cijelu godinu. Travnjak je živa stvar i ako hoćeš da bude na razini, moraš uložiti u struku i mehanizaciju da bi ga održavao.

HNS mora napraviti nešto za klubove ali onda zauzvrat postrožiti pravila po pitanju travnjaka. Trebalo bi se napraviti plan koji će sustavno nadograditi travnjak svim drugoligašima i prvoligašima kojima je potrebno te unajmiti stručnjake za održavanje koji će voditi edukacijske seminare kako se pravilno održavaju travnjaci.

Zauzvrat po završetku tog procesa treba uvesti pravilo o novčanim kaznama za sve utakmice koje su odigrane na travnjacima u suboptimalnom stanju ukoliko u pitanju nije bila neka izvanredna situacija. Ako se može za ponašanje navijača, može se i za ovo.

Pa tako ti klubovima daš u startu i mogućnosti i znanje kako podići kvalitetu travnjaka u prve dvije lige ali zauzvrat tražiš veću odgovornost i kažnjavaš one koji tu kvalitetu ne održavaju na prikladnoj razini.

I tako bi generalno vodio cijeli HNS. Ulaganje u domaći nogomet, sustavni rad podizanja razine uz obavezno kažnjavanje onih koji se ne trude pratiti te u tome.
  • Dzoni
    8k
    Ne mora sve biti po principu kazne da se nešto promijeni. Daj pare klubovima, nek ulože i onda ako ni tada nema promjene na bolje, onda tek kazni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet