• criticus
    9.3k
    Zona je spremna odrediti trajektoriju, ma šta, puni kapacitet svakog igrača Dinama II nakon 180 minuta igre u seniorskom nogometu. Nisu svi igrali 180 naravno ali Zona je spremna i nakon 20 minuta kako vidimo.

Ja sam da damo otkaz svim skautima i Dapcu. Direkt Zonu na vezu Zvonu. Čak se i rimuje. Bezveze pare trošimo ovako.
  • Maki17
    341
    Zebić drugo poluvrijeme igrao desnog beka. Zanimljivo
  • CUCAK
    785
    Osim što je dobro za klince, koji će shvatiti da je ovo fizički puno jače od juniorskog nogometa... Dobro je i za forumaše koji misle da se hnl osvaja s Mikićima i Šuntama kao prvim zamjenama
  • CastAway1986
    6.4k
    Ima dobrih stvari kao i lošijih na kojima treba raditi , plus nebi bilo loše bar dva iskusnija igraca..Zona stručnjaci se vecinom jave kad treba popljuvati (sami ce se prepoznati)..Tek je druga utakmica ohladite malo...
  • Crni86
    24k
    Ja samo ne znam kaj su neki ocekivali. Ovo je tim deckima tesko skolovanje. Upravo zato smo i vratili B ekipu.
  • Zg123
    4.5k
    Mozda cu malo biti prekritican ali ajmo redom:

Po mom misljenju ovdje fali barem 2 neka solidna veteranska imena koja ce ove momke na terenu vodit i mentorirat ih i biti im podrska pa i dati im jezikovu juhu kad treba.

Cutuk govor tijela uzasan, obranu igra pogledom, u duelu malo jaci od sumece tablete. Netko mu mora objasniti da to sto je on trpao golove u juniorima ne znaci da se moze ponasati kao Mbape i da je nesto vec postigao, spustit se na zemlju malo. Sunta ista stvar, govor tijela i energija nula.

Seniorske "iskusnjare" Sivalec i Kulusic s obzirom na neko iskustvo vec najslabiji na terenu. Pisao sam vec da Grega otpisao Sivaleca, mi smo vidjeli tu priliku da ga uzmemo i popunimo ekipu ali nema od toga nista. To sto je on kao Messi izgledao u juniorima nista ne znaci kad dodjes u seniore sa metar i cevap visinom a nemas toliki talent da se izvuces na brzinu i dribling.

Najugodnije iznenadjenje mi je Zaja, izutetno pouzdan kao bek, defanzivno stabilan, solidan ubacaj i ne vidim po cemu je razvikani Mikic (kojeg cu na kraju spomenuti) bolji od njega. I plus jos pokriva poziciju lijevog beka koja je uvijek kriticna

Rados, Zebic i Benkotic trio za prste polizat i decki koji su najblize ulasku u prvu ekipu i s najvecim potencijalom

I za kraj Noa Mikic. Moram priznati da ja stvarno u tom decku ne vidim aposlutno nista posebno niti da ima bilo koji segment igre u sebi koji odudara od nekog prosjecnog igraca. Da nije bilo cijele one sage sa Skegrom mislim da se 99% ljudi ne bi pocesalo po guzici kad bi ga gledali niti bi ga gurali u seniore kao nekakvog velikog talenta. Mislim imamo primjer prijasnjih trenera i uprava i ovih sadasnjih i nitko od njih s razlogom malog nije gurao u seniore jer je to daleko od bilo kakvog ozbiljnog seniorskog nogometa a i taj navodni talent mi je razvikan
  • manga guela
    1
    Bitno da samo igraju igru, kao što je netko napisao, najlakše je parkirati bus i igrati na kontre, ali to nije cilj mlađih kategorija, a pogotovo druge ekipe koja je filter za prvu momčad. Bilo je dijelova igre (prije prvog gola) gdje je to dobro izgledalo i treba tako nastaviti.
    Ovoj ekipi treba vođa na terenu, ozbiljan profesionalac, stariji, da malo zagalami, da održi ekipu kada pada.
    Kao što je netko napisao, ovo je test mentaliteta, ili jesi ili nisi. Hoćeš li se dokazati da si za prvu momčad, i dati maksimalno ili glumiti uvrijeđenu frajlu pa se vući po terenu. Nagodinu završtiti u Dubravi umjesto u prvoj momčadi.
    Naravno i pokazatelj osim igrčaima i nerelanim roditeljima, koji misle da im sin treba biti već sada u provj ekipi kao odskočnoj dasci za Barcelonu nagodinu. Da umjesto prijete odlaskom, popričaju sa djecom, daju savjet da je samo igra na terenu pravi put, i da nije bitno gdje igraš sa 18, 19 godine, nego gdje ćeš biti sa 23 godine
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    12
    Gledao sam i sa BSK i ovo čudo jučer. Za sada smo lako moguće najgora ekipa lige i sva sreća da ne možemo ispasti.

Fali nam jedna iskusnjara iz prve ekipe, ne znam kakva su točno pravila koliko ih smijemo imati. Ja bi osobno tu stavio Nevistića i ako ovako nastave bilo koga od krila.
  • mali M
    10.4k
    Škola se nastavlja. Bit će takva cijela sezonadeda

Moram priznati treba mi malo prilagodbe na ovo :lol:
    Ne znam jel bi vrištao na suca, krkane iz druge lige koji "uče pameti" klince iz Dinama ili na te iste klince jer na trenutke izgledaju kao da su se prvi puta sastali s loptom :lol:
    12
    Nije problem da je škola u drugoj ligi. Koga briga za drugu ligu

Problem je da se čini kako i prva ekipa će imati školicu u Europi ove sezone.
  • austrijanac
    13.5k

Jesi cekao zadnjih 8mj da mozes krenut prosipat proljev kontra Dinama i Bobana?
    12
    Upravo jer volim Dinamo i Bobana kao ikonu kluba, kritiziram opravdano.

Ne vrijedjam, niti podbadam. Boban kada napravi dobro ima moju podršku. Za sada sam razočaran osim druge polusezone HNL-a protekle.

A da ostanemo na Dinamo II temi, znam da ne možemo ispasti, ali ne možeš sa 11 juniora igrati seniorsko natjecanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet