• CerealKiller
    929
    Obrana baš slaba
  • mali M
    10.9k
    Meni za sad najsigurnije na terenu izgleda mali Žaja... Ovo ostalo je sve bezvoljno...
    I da, ne znam kako je izgledao prije al Žlundrica na golu nam je frulica... Sve na pola metra od njega ulazi... Kaj nije neki refleks golman? Nisam pratio
  • VolimDinamoOo
    882
    E sad fuzya da vidimo
  • austrijanac
    14.1k
    Drago mi je da igraju i tu ima kombinatorike.

Psihicki su naravno pali, ipak nema tu jos karaktera skroz razvijenog.

Ali iza nam treba jedan stoper od 35+. Ovako Leko izgubi pola energije na objasnjavanje tokom igre kako da se postave
  • LilScav
    108
    Nek se čeliče.. bit ce to bolje kad za par tekmi klinci shvate da ne mogu više na talent pobijedit nego da se treba pošteno natrčat i namučit, a pritom zadržat taktičke zamisli.
  • Omake
    21.7k
    Kao kad gledaš šahista amatera. Igra dobro, ali svaka druga, treća partija ode kraljica ili top.
  • mali M
    10.9k
    Ono kaj mi izgleda definitivno za raditi je da imamo svakih 2 minute krivo predanu loptu... I to ne pričamo o presječenima nego jednostavno predana njima u noge...
  • DiddyGuela
    7.1k
    Sunta mi je izgledao indisponiran i bezvoljan kao da mu je ovo "spustanje" u B momcad za kaznu. Tako da sa te strane, jasno mi je zasto je izgledao nabrijanije dok je ulazio za prvu momcad. Test karaktera!
  • Zagi
    19.2k
    18, Šimun Begović
    Smo tog dečka uzeli iz Osijeka prije tjedan-dva?
  • mali M
    10.9k
    Bravo Fuzy! Napokon kakav takav udarac u drugom poluvremenu...
  • ElDorado
    15.4k
    Ti decki nisu naviknuti cak niti na intenzitet i fiziku druge lige. Treba im ozbiljna adaptacija da budu puno cvrsci u duelima
  • ElDorado
    15.4k
    Brundic je pet puta ubacio u 5m Kulusica nigdje
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Pa imali smo par prilika, evo opet dobre sanse za Kulusica.. Fuzzy izgleda spremno za ovaj rang.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet