• Mr Anderson
    18.3k
    Sad ga više ni Arapima ne možemo uvaljati.
  • rakurs
    2.7k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/dinamo-pobijedio-boban-bio-bijesan-sve-se-treslo-igracima-je-ocitao-ostru-bukvicu/159090

Naime, kako doznaje Germanijak iz izvora u Maksimiru i oko njega, unatoč pobjedi 4-2 i odličnoj igri u drugom poluvremenu, još jednoj uvjerljivoj partiji Modrih, nasmijanom licu Marija Kovačevića, klupski predsjednik Zvonimir Boban nije baš dijelio to oduševljenje. Blago rečeno, jer bio je, zapravo, bijesan! Igračima održao vrlo burnu, oštru bukvicu. Tko zna, možda je napukao i neki maksimirski zid!

"Sve se treslo, sve je grmilo", saznali smo između ostaloga, neki tvrde da se čula i glasna lupnjava vrata, da je Boban bio u 'elementu'. Jedna od onih scena, koja je podsjetila na jednog drugog 'gazdu'. Zlobnici će možda reći da Boban u zadnje vrijeme češće dolazi na treninge i svlačionicu, nego što ga se može vidjeti na utakmicama, jer ovo mu nije prvi put da je, nezadovoljan utakmicom, kritizirao igrače (ili trenera). Bilo je toga već i ranije, poslije Maccabija, Genka, dolazio je u svlačionicu i nakon one krize i poraza u Puli, a prije Derbija je čak i trenirao s momčadi. No, neki kažu da je rijetko bio ovako ljutit kao nakon Slavena Belupa.
  • GOAT
    5.2k
    Dolazi na utakmice i treninge = ne valja
    Ne dolazi na utakmice i treninge = ne valja
  • Crusades
    22.7k
    Kolko sam i vidio po fotkama, prvo poluvrijeme je bio u loži, a na sažetku tekme kod golova u drugom pol kad se prikazala loža ga nije bilo tamo.
  • Zagi
    16.4k
    Znači Ničota prvi krenuo u akciju "izvjestan HNL ne donosi klikove, krenimo rovariti protiv kontinuiteta"
  • Mr Anderson
    18.3k
    Blago rečeno, jer bio je, zapravo, bijesan! Igračima održao vrlo burnu, oštru bukvicu. Tko zna, možda je napukao i neki maksimirski zid!rakurs

Pa ne znam, bilo bi mi jasno da je uletio na poluvremenu, ali na kraju utakmice baš i ne. Nije sve bilo bajno, daleko od toga, ali nije ni bilo toliko očajno da bi glumio Zdravka u svlačionici.
    Možda je Bruno dobro detektirao da je ovaj bipolaran?:lol:
  • NKDZ86
    7.8k
    na sažetku tekme kod golova u drugom pol kad se prikazala loža ga nije bilo tamo.Crusades

otišao Zvone doma nakon prvog poluvremena :rofl:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.5k

Nije lako plaću zaraditi...
  • Paggini
    78.3k
    "Sve se treslo, sve je grmilo", saznali smo između ostaloga, neki tvrde da se čula i glasna lupnjava vrata, da je Boban bio u 'elementu'.rakurs

Navodno je izgubio um jer smo u jednom trenutku igrali 4-2-3-1, a jasno je do znanja dao koja se formacija mora igrati
  • Noel
    20.3k
    Pisao sam o ovom jučer na temi Mario Kovačević.

Nije sve idealno kako se čini.. Malo je forma Stojkovića i Belje i +10 i zaista očajna i smiješna
    "konkurencija"u HNLu zamaglila neke loše stvari i Europu.

Boban je svega svjestan, a mislim da i Kovačević. Priprema se već sljedeća sezona i ovo do kraja je ispit i za neke igrače, i trenera pogotovo.
  • KtcGoat
    3.2k
    Ma jasna stvar. Treba bit svjestan i dobrih i losih stvari, nikad nije sve idealno. Uvijek ima prostora za napredak
  • don
    19k
    bravo Zvone. Vidite i da sam forum nije pun trovača (većinom) već nekad gledaju realno na stvari.
  • Ritam Ulice
    2.6k
    I mene bi ko i Zvoneta prvo poluvrijeme protiv slavena transformiralo iz Jekylla u Mr. Hydea.. brijem da mu je svaka na mjestu
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Po novinarima ispada Boban ko Kim Jong-Un.
    Ko da vlada teska diktatura u klubu.
  • austrijanac
    10.5k
    Po nekolicini novinara koji ce napravit sve da naprave negativnu atmosferu jer im smece narkomansko nije nadredeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet