• Marktwain
    1.1k
    Hoćemo onda održavati mise prije tekme?
  • NitkoBitan
    34.2k
    Samo da se ubacim i kazem tko se ne uclani najkasnije danas peder, i kalkulant!

Sretna nova 2026. godina btw... :party:
  • ElDorado
    8.7k
    Ok ne zelim nikome oponirati ili se mjesati u politiku. Ali danas je moderno prekrajati povijest pa smo dosli do toga da je HOS oslobodio domovinu. Istine radi: Dinamo ja volim pusten je na prosvjedu, cijeli trg je pjevao i bila je hrpa Dinamovih zastava. Koliko je bilo BBB ne znam i nije me briga, jer smo vecina tamo okupljenih bili navijači Dinama.
  • Batigol
    117
    Koristilo se jedno da bi se obranilo drugo...
  • Agramc
    87
    Sretna nova ekipa :party:
  • SAS1987
    19.4k
    Istine radi: Dinamo ja volim pusten je na prosvjedu, cijeli trg je pjevao i bila je hrpa Dinamovih zastavaElDorado

Dinamo ja volim je bila sluzbena "himna" prosvjeda koja se pustala svaki puni sat.

Od cca 1:31:00 dalje, pogotovo 1:32:30 dalje.

https://youtu.be/UfgxvClsHZ4?si=CNZZ5M4hYR0oFYU3
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    Sretna vam Nova godina plava vojsko!
    Želim vam zdravlja prije svega, pjesme i veselja na tribinama i naravno da peharček vratimo gdje pripada!

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • zadnjired
    247
    Nova godina je još jedna prilika da se demokratski ustrojen klub fokusira na segmente koji su ključni za njegovu egzistenciju. Tu svakako mislim na nogometne i poslovne ciljeve koji neće biti motivirani političkim usmjerenjima i propalim ideologijama.

Dragi Dinamovci vjerujem da ćemo ove godine povećati broj naših članova, da će izgradnja Kranjče teći prema planu a naši dečki pokazati hrabriju i odlučniju igru kako i dolikuje veličini i statusu našeg kluba. Želim nam osvajanje naslova prvaka i bolje igre u Europi jer nebeska momčad koja je kroz povijest uz nikakve uvjete motivirana samo nogometom i čašću što brane boje našeg kluba i voljene nam Domovine ostvarila ogromne uspjehe to zaslužila!
  • Marktwain
    1.1k
    Nisam mislio na igrače, da budem precizniji.
  • rioda
    12.4k
    Godina kako započne, takva će i biti cijela.

Sretno nam idućih 365 dana s političkim i ideološkim raspravama :pray:
  • Pacho
    12.4k
    Alergican sam na te konstrukcije da bi svi navijaci Dinama trebali podrzavati tifusare, jer nam "oni grade" stadion. Kao da ga iz vlastitog dzepa placaju, a ne da se gradi parama poreznih obveznika skupljenim na lokalnoj i drzavnoj razini. Uostalom, zar ne financira drzava pola novog Maksimira, a i pisalo se da je drzavna vlada odradila veci dio deala s crkvom, birokracije itd.? Zasto onda te leftardske perjanice ne zahtjevaju proporcionalno rasporedivanje glasova izmedu te dvije politicke opcije nego samo da se zbog stadiona progutaju sve kurcologije koje lubenicarska sekta gura?

Uostalom, nije da se radi o nekom vizionarskom projektu koji ce transformirati grad ili drzavu. Kao primjer mi pada na pamet grupa biznismena i politicara s Kajmanskih Otoka koja je u 1950im progurala gradnju aerodroma koji su im omogucili da se iz zabiti transformiraju u turisticko i financijsko srediste iako je veliki dio populacije imao "a sto ce nam to" stav. Ti ljudi tamo opravdano imaju status drzavnih heroja, a ima bezbroj takvih primjera diljem planete. Ali zahtjevati nekakvo idolopoklonstvo zbog stadiona kakvi se vec grade i u trecesvjetskim kasabama? To sto se na novi stadion ceka vec sramotno dugo i to sto je Bandic bio talog ne znaci da ovima treba ljubiti noge zbog neceg sasvim uobicajenog.

Sretna Nova Godina!
  • Droljo
    23.8k
    Alergican sam na te konstrukcije da bi svi navijaci Dinama trebali podrzavati krezube ratne profitere,Pacho

Prepravio sam ti.
  • Pacho
    12.4k

Jel to na Thompsona mislis? Osobno nisam njegov fan, ali kako je on tocno ratni profiter? Zato sto pjeva o ratu, a ljudi placaju da bi to slusali?
  • Bosskovitz
    19.9k
    Svaki pokušaj svrstavanja Dinama u okvir neke političke ideologije, bilo koje, samo pokazuje dubinsko nerazumijevanje ovog kluba, njegove veličine i njegovog društvenog značaja od strane onih koji to rade. Ako nas je naša povijest išta naučila, to je da je svatko tko je naš klub htio podrediti nekoj ideologiji - a htjeli su ga svojim narativima i političkim interesima podrediti i lijevi i desni - završio poražen, u ropotarnici povijesti, zauvijek zapamćen kao gubitnik.

DZIS nije fraza i definitivno ne završava na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet