• mosad
    1.5k
    Jesu li već poznati prvi termini za prijateljske utakmice?
  • don
    13.5k
    jutros izašlo u članku da je jednoj gospođi pokraj Zadra sa dvoje male dice razbijeno auto zbog Dinamove zastavice:

https://www.vecernji.hr/vijesti/zeni-kojoj-je-razbijen-auto-pomoc-stize-sa-svih-strana-dirnuli-su-me-bas-sam-se-iznenadila-1869352?fbclid=IwQ0xDSwK5hbdleHRuA2FlbQIxMQABHo1fFBJ2V5-UTLPIpydzitMImfj7SJwjC5MpVq3hDnk7mn6p85gzmSKcIAsy_aem_wIE_TKpnz4fDfxVB3zQkA

"Dinamova zaklada Nema Predaje financirat će popravak automobila i priredili su im pakete iznenađenja." :clap:
  • E46
    1.4k
    e to je dobra stvar za zakladu financirati takve stvari kad se ta kopilad tovarska odluci na razbojništvo
  • fakin
    872
    Dinamo 2025/26

boban-i-dinamo-2026.jpg
  • San Lorenzo
    19.6k

Vidim Zvone je maneken i za nove dresove.
    Kupujem prvi dan! :love:
  • emreli21
    408
    ne mozes tako gledati, baturina i sucic su 2003. godiste, nisu vise mladi. Samo mi u Hrvatskoj na decke u 22-23. godini gledamo kao mlade igrace. Ovak Grk je 2007. godiste, odigrao cijelu sezonu, punu minutazu. Nas je problem sto nismo forsirali nase mlade, zadnjeg smo tako na vrijeme izgurali Gvardiola koji je sa 17 bio standaran. I na kraju smo na njemu uzeli 40ak milijuna eura ukupno. Mi moramo pocet gurat mlade, a ne da su nam na beku u pricuvi Ristovski od 34 i Moharrami od 29. To nema smisla...
  • Shkera
    91
    Bruno se oprostio putem Instagrama

Lijepa poruka, osim što navijače nije ni spomenuo.
  • criticus
    4k
    Lijepa poruka, osim što navijače nije ni spomenuo.Shkera

Nemam instagram pa vidim samo par linija poruke. Jel može neko prenijeti cijelu?

Edit: hvala kolega na promjeni.
  • NORTE
    16.4k
    Nas je problem sto nismo forsirali nase mlade, zadnjeg smo tako na vrijeme izgurali Gvardiola koji je sa 17 bio standaran. I na kraju smo na njemu uzeli 40ak milijuna eura ukupno. Mi moramo pocet gurat mlade, a ne da su nam na beku u pricuvi Ristovski od 34 i Moharrami od 29. To nema smisla...emreli21

Naravno da je to problem, ali za dinamo je najbitnija titula, a tek onda davanje minuta mladima.

Naravno da je to važno i da im se tako nabija cijena, posebno ako su kvalitetni, ali zadnjih par godina muku mučimo s osvajanjem titule pa zato jako malo prilika dobivaju mladi igrači.

Ne bih tu sad nekoga posebno krivio niti isticao, razloga je puno, kao što je i trenera bilo puno.
  • Jaro
    10.4k
    ali za dinamo je najbitnija titula, a tek onda davanje minuta mladimaNORTE

I jbg, nit titule nit mladih prosle sezone...
  • NORTE
    16.4k
    Međutim, htio sam nadodati, nije to stvar samo mladosti, razlika je 4 godine.
    Kvaliteta se prva gleda, tek onda koliko je igrač mlad.
    Naravno, cijena se s godinama spušta i to možemo vidjeti i po primjeru Gyokeresa koji je TOP napadač Europe, a nitko ne misli dati 100 milijuna jer ima 27 godina (kao "star" je jel).

Bati i Sučić su mladići i to jako kvalitetni nogometaši, reprezentativci i igrači iz Lige prvaka.
    Smatram da vrijede dosta više od iznosa za koje su prodani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.