• Ritam Ulice
    685
    Dobro je Andricu, spasi nas svoje patetike
  • NORTE
    16.4k
    U 34 sezone hnl-a samo 6 puta smo gostovali u 1.kolu.

92/93
    94/95
    01/02
    02/03
    04/05
    05/06

Ukupno 25 hnl titula, a titula je ta koja omogućuje domaćinstvo u 1.kolu.

Zadnjih 20 godina nismo gostovali u 1.kolu, to nam je omogućilo 18 titula u tom periodu.

Ovaj put ponovno ovisimo o tome što nam donese ždrijeb.
    Nadam se ljetnim gostovanjima Vukovaru i u Puli, a volio bih i Lokomotivu na južnoj tribini.
  • vjeko1701
    15.8k
    Ja čak ne bi imao protiv kojeg derbija dok njima traju europske kvalifikacije. Da se iskoristi taj prvi krug u kojem će 2 konkurenta imati brige i van HNL-a.
  • Fan
    1.1k
    Ja čak ne bi imao protiv kojeg derbija dok njima traju europske kvalifikacije. Da se iskoristi taj prvi krug u kojem će 2 konkurenta imati brige i van HNL-a.vjeko1701

Ja sam suprotnog mišljenja, što dalje je derbi, to bolje za nas.
    Uzmi u obzir da ćemo mi u sezonu krenut sa 5-6 novih prvotimaca i dobro bi bilo da prvih par utakmica odigramo sa "lakšim" protivnicima da se stvari malo poslože.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    zato imamo nikad duže pripreme, vjerojatno i nikad više pripremnih utakmica. Uostalom, prošle smo sezone bolje izgledali s novim igračima na početku, nego kasnije kako je sezona odmicala.
  • Fan
    1.1k
    Pripreme su tak...jedno je to, a drugo natjecateljske utakmice. Na pripremnima i vrtiš ekipe ko na ringišpilu i teško je tu zapravo procijenit kakva je ekipa tako da te pripremne treba uzet ne sa zrno, nego šaku soli.
  • vjeko1701
    15.8k
    Treća pretkola EL i KL se igraju 7. i 14. 8., tu možemo očekivati Rijeku i vrlo vjerojatno Hajduk. Playoff se igra 21. i 28. 8., tu je Rijeka sigurna a Hajduk upitan.

Prvo kolo HNL-a je 2.8, drugo kolo 9.8. Hajduk igra prva dva kola bez Livaje, također im slijedi određena rekonstrukcija ekipe. Kada bi tu upao domaći derbi u drugom kolu, bez Livaje na Maksimiru između dvije utakmice pretkola KL bi po meni bila jako dobra stvar.

Četvrto kolo HNL-a bi palo taman 23.8. između dvije utakmice Playoffa EL/KL. ne bi bilo užasno da tu imamo Rijeku.
  • pešća
    330
    što dalje je derbi, to bolje za nas.
    Uzmi u obzir da ćemo mi u sezonu krenut sa 5-6 novih prvotimaca
    Fan

Konkurenciju ne ceka slicna stvar? Odmah u kost da razrjesimo neke racune iz prosle sezone. Gdje ces bolji pocetak sezone od skidanja skalpa glavnim rivalima. Nama ce do pocetka sezone bit razrjesena situacija sa velikom vecinom kadra dok ce kod Rijeke i Hajduka bit prometno do samog kraja prijelaznog roka, moramo iskoristit to ako nam se ukaze prilika.

Pa vidjeli smo kod nas ono ljeto kad su na odlasku bili Livi, Ivanusec i jos neki da momcad pati kad su igraci glavama u transferima.
  • Dubbbrava
    846
    Kad ćemo uopće znat raspored ovosezonskih utakmica u HNL-u?
    Kad je već aktualna ta tema
  • NORTE
    16.4k
    Prodali smo reprezentativce Hrvatske(!) Sučića i Batija s ukupuno 200 nastupa za dinamo za 31 milijun eura fiksno.
    Momci u LP zabijali Milanu i Monacu.

Olympiacos je za 40 jebenih milijuna eura prodao većini nepoznatog 18-godišnjaka Grka (heeej) koji je odigrao jednu sezonu, 30 nastupa, napadač bez gola u EL i igra za U21.

Još jednom:
    hrvatska repka i golovi u LP < U21 Grk

Sami sebe cijenit ne znamo.
  • Droljo
    16.8k

Možemo se mi jebat kad glupi stranci neće platit čovjeka iz dinama i hnl-a. Koji im je kurac nitko ne zna. Od lovrena, modrića, broza, kovačića pa do gvardiola itd da ih ne nabrajam dalje su ih kreteni duplo platili godinu ili dvije nakon odlaska iz dinama. Pa jer nisi mogao dat 40 mil dinamu za joška nego ti daš 90 godinu i pol kasnije. Strašno
  • ElDorado
    4.3k
    Mi smo takvo trziste i to su nasi plafoni. Zato je i nužan postotak od daljnje prodaje
  • dzgkt
    216
    U utorak 17.06. u 12:30 je ždrijeb.
  • mlkaskic
    149
    Ne očekujem da ćemo osvojiti titulu sljedeće sezone. Naravno da imamo šansu i vjerujem da možemo, ali mislim da nakon ovog remonta to ne bi trebalo biti očekivanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.