• crophantom
    2.4k
    koji šugavac i peder je snimao starog i mene kak kartamo belu i stavio na YouTube?
    E fakat ste dno, ništa vam nije sveto
  • Efes Pilsen
    13.6k
    ooo gospon novinar, dobro dosao u Sj. Koreju. Jel te pece?
  • ZGBhoy
    1.8k
    zabrane ulaska na stadion novinarima koji pišu tekstove koji ne odgovaraju vladajućoj strukturi.Plavko
    Ta vremena su prosla
  • don
    16.8k
    samo ne znam zašto očekuješ da ti netko odgovara ovdje,Papastrumf

pa vjerovatno jer je i prije ovoga dobiva odgovore na neka pitanja putem foruma tako da je sasvim normalno i očekivano da neko pita i ovdje. I naravno da nije nitko obavezan odgovorit.
  • Papastrumf
    20.1k
    Sami ste objavili da će snimka biti dostupna kroz par dana. Zašto tražiti sankcije za novinare kada je već sve dostupno preko neslužbenog kanala i bit će dostupno preko službenog kanala u kratkom vremenu nakon članskog danaPlavko

Tko traži sankcije za novinare? Tražit ću sankcije za članove.

Snimka će biti dostupna članovima. Gdje je i tko rekao da će biti javna i dostupna svima?

pa vjerovatno jer je i prije ovoga dobiva odgovore na neka pitanja putem foruma tako da je sasvim normalno i očekivano da neko pita i ovdje. I naravno da nije nitko obavezan odgovorit.don

Pa to sam i napisao. On se čudi i pita zašto mu nitko ovdje ne odgovara.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    dobro ti živaca imaš
  • Fan
    1.7k
    Činjenica je da vidim sad ujutro dosta da kruži kako je vrijeđao žene, muslimane, kućne ljubimce, novinare i kog sve ne i nekoliko ljudi me pitalo kaj je fakat to sve rekao, onda im moraš objašnjavat malo kontekst nekih izjava. Nebitno, PRovski meni kao laiku to izgleda kao teški kiks i ne će se moć popeglat puštanjem snimke na aplikaciji za nekoliko dana.
    Bez sad poklapanja tko je bio skužio je jer nije bitno u konačnici nas 300 koji su bili nego milijun ljudi danas koji ce to sve pročitat. A kaj se tiče novinara to jesu crvi no rat s njima nije nitko dobio.
    Tvrdica McTvrdi

U suštini je samo ovo problem jer su me isto kolege s posla, koji su i članovi btw, pitali jel stvarno to reko i "mislim da predsjednik Dinama ne bi smio tako javno koristit takav rječnik".
    Mnogi forumaši ne kuže da uopće nije bitno što to nije bio javan istup. Došao je do javnosti, što je bilo i očekivano, i gotovo.
    To sam i jučer napisao, ja se osobno slažem sa većinom izrečenoga, novinari su jednostavno smeća i prodali bi svoju mamu za ekskluzivu, i iako mi se isto ne sviđaju neke stvari za takvu ličnost, ne sudim ga zbog toga jer ja izgovorim 1000 puta gore stvari. Al je ogromna razlika što sam ja potpuno nebitna osoba, a na njega se ugledaju deseci tisuća ljudi i predstavlja, kako si volimo tepati, gospodski klub.
    E sad, hoće li možda baš takva iskrenost približiti ljude Dinamu više od standardnih govora, možda i hoće, ali ne činimo si uslugu s medijima koji su, nećemo se lagat, jako bitni i kroje sliku svega.
    Nek se zapitaju oni koji su najviše protiv njih koliko im smeta svaki članak kontra Dinama, a ovime će ih biti sve više.
  • Kumerle
    1.9k

Oh ne, kolege s posla su te pitale, zajebano.
  • Mr Anderson
    14.9k
    Jutro nakon, još uvijek mi je čudno što se toliko ljudi zgraža jer je Boban u rekao to što je rekao na druženju s članovima. Pa nije bio u crkvi na misi, nismo mi društvo mrtvih pjesnika nego nogometni klub.
    Cijela javnost je imala dostupna dva intervjua prošlih dana gdje je manje više sve rečeno što bi ih trebalo zanimati. Ovo se ticalo samo članstva, a neki su to zloupotrijebili pa su dobili što ih ide.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Samo udri Zvone, nemoj birati sredstva.
    Dosta je bilo gospoštine. Nema tko ne pljuje po nama, počevši prvenstveno od novinara pa nadalje. Pljuju po jedinom klubu u Hrvatskoj koji nešto znači u Europi, pljuju po Svetinji.
    Samo gazi govna novinarska jer drugačije i ne zaslužuju da ih se tretira. Čast iznimkama koji su u užasnom deficitu, nažalost.
  • ElDorado
    7.3k
    Kad ti novinar izvuče u naslov samo da je Villarova reakcija pičkasta, a meni je to najnebitnija izjava cijele večeri, onda ti je jasno koji je cilj.
    Jutros sam već stavio na Shitove naslov da je Tomašević izabrao firmu koja će rušiti stadion, iako je Nauković jučer sve detaljno objasnio i naslov je potpuna laž.
    A pisao sam i zašto je Večernjem dao intervju - isključivo zbog Ledinskog. A objasnio je i zašto je šutio 4 mjeseca - jer mu je pun kurac Bobana koji je u klub uveo strahovladu i o svemu odlučuje. Izgovorio je puno bitnih rečenica sinoć koje nitko nije spomenuo i koje su mnogo važnije od toga da li je netko pička ili nije i da li je netko šugav ili nije. Onaj član koji je SNu ili Germanijaku prenosio izjave je šugav. I trebao bi snositi sankcije, jer me boli kuki da li je novinar ili plesač na štangi.
  • Plavko
    17
    ''ali da clan kluba sjedi tamo i prenosi cjelokupnoj javnosti od rijeci do rijeci sto se prica je dno dna'' Novinari su od riječi do riječi prenosili što se pričalo, a ne forumaši.

Tko može bilo kojeg člana spriječiti da povuče snimku i istu objavi na YouTubeu ili postavi istu na torrent tracker te time snimku učini dostupnom svima? Nećete mu nikada ući u trag tako da ili napravite članski dan dostupan svima ili ga jednostavno nemojte organizirati.
  • crophantom
    2.4k
    po pitanju toga Zvone je jučer sam rekao, upotrijebite mozak, misaona ste bića, nedajte da vam ovi kroje misljenje.
    Eto mozes na taj način pomoći kolegama, osvijestiti ih da ono kaj napiše Germanijak nije Sveto pismo i sa smiju upotrijebiti vlastitu glavu kad čitaju neki tekst, koliko god to nekad bilo tesko i zamorno.
  • crophantom
    2.4k
    ako članski dan bude dostupan svima, onda je bezveze da se zove članski dan, složit ces se valjda?
    Onda ga mozemo nazvati, nezz, Big Brother večeri u Dinamu, publika diljem Lijepe naše glasa ko svakih pola sata ispada s pozornice, a obavezno program da vodi Antonija Blaće uz pomoć Alena Macinica zvanog Svizac.
  • MakiDzg
    30
    Zna li neko kako se može saznati dali je odgovoreno na moje pitanje koje sam postavio u aplikaciji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet