• DinoLeonix
    2k

Dva najskuplja pojačanja ove sezone, zajedno 8 milijuna eura ako se ne varam, u nemilosti našeg dragog stratega.
  • NORTE
    21k
    Ova momčad trenutačno ne djeluje kao da joj treba novi trener ni napadač, nego egzorcist, jer je teško objasniti ovakav raspad u samo mjesec dana od pobjeda protiv Hajduka i Fenerbahčea.Pacho

Kao da je pobjeda protiv Hajduga bila uz neku neviđeno dobru i lepršavu igru pa smo se sad kao neshvatljivo raspali i nestali. :roll:
    Da Hoxha nije prešao pola terena sam i zabio gol ko zna kako bi to završilo.

Malo pozitive, u Puli ćemo moći gledati bravure Ismaela Bennacera.

Svaka hnl utakmica za nas je finale prvenstva.
    To nije jasno jedino treneru dinama koji eksperimentira u gostima kod zeznutog Vukovara kojem nismo ni puknuli prema golu.

Unatoč danu odmora više nakon Malmoa gdje smo pokazali što znači imati potpuni posjed i ne zaprijetiti golu u 100 minuta.
    Jedini bod koji je osvojio Malmo je protiv Kovačevića, a umalo su ga i pobijedili neviđenim bunkerom.
  • fatalerror
    72
    Samo čekam da fanovi našmrkanog, bivši djelatnici i skupštinari počnu srat kak ništ ne valja, kak ovo, kak ono... i kak će se ekipa loviti za te pizdarije. Ko da mi nije dovoljno muka zadnjih par tjedana.
  • Thor
    1.3k
    Istina, ovo je lose ilitiga nedobro. Ali po meni nije drama iako idemo k tome.
    No ja ne bih ama bas nikog i nista mijenjao. Ima ih sad u klubu svih novih strucnjaka,pomocnika,analiticara,kondicijskih,voditelja skole,sportskog direktora,nutricionista... novi roster igraca po odabiru tih istih strucnjaka,pripreme cijelo ljeto u miru, dobre uvjete za igru, gore/dole rezultati... ajmo strucnjaci u klubu, analizirajte zbrojite ucinjeno....dobili ste podrsku,sami sve odabrali,slozili...
    Izvucite se/nas iz ovog gliba,pokazite da znate, borite se! Rekli ste da znate i mozete!
    Pokazite od cega ste stvoreni. Jeste li svi skupa frajeri s mudima ili ste pic... upregnite sve svoje znanje i umijece,uhvatite bika za rogove i borite se, svi skupa u klubu od vrha do dna.
    Mi smo pokazali da smo tu i imamo muda vas podrzati.
    Nema predaje!
  • Noel
    16.7k
    Ako Kovačević bude i dalje trener Dinama poslje reprezentativne stanke onda svi skupa možemo spustit kriterije i naslov u HNLu slavit kao osvajanje lige prvaka. O nekakvim ozbiljnijim rezultatima u Europi sa njim na klupi neću ni govorit, nema smisla, današnja utakmica je sve pokazala. Primili bi tri komada i sa Mikićem na beku i sa Varelom na krilu.

Kada momčad na terenu sa stoperom na beku i Godom te tri defanzivna vezna izgleda kao raspala vojska u defanzivnom smislu onda je jasno da nisi trener dorastao Dinamu. Boban mora reagirat. Glupo je više se ponavljat, ovo je najgori Dinamo u zadnjih par godina, nismo sačuvali mrežu već devet utakmica zaredom.

McKenna i Dominguez da se zovu Bernauer i Mmae bi odavno bili na tapeti medija,navijača i forum struke.
    Igračima ne zamjeram, jednostavno je do trenera, loše i nedovoljno vođenje ekipe i naposljetku jednostavno rečeno nedoraslo Dinamu, Kovačeviću tvoje vrijeme u Dinamu je gotovo.

Porazno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube