Crni86
Histeriju dodatno pojačava činjenica da ni prošle godine nismo bili prvi i dobiješ ovo kao krajnji rezultat. — Niko1986
San Lorenzo
Zg123
Mathiasovi Chageri
Istina da je malo prehisterično, ali bolje i to nego da se zavaravamo. — Niko1986
Crni86
Prije dvije godine, jedan drugi klub iz naše lige je igrao poprilično sličan, bljutav nogomet, ako se ne varam da je bilo preko 20 utakmica bez poraza. Pobjeđivalo se dosta često na mišiće, sa dosta sreće, ponekad i frustrirajuće (s naše strane) na guzove. Tu se stvorio narativ da je takva igra neodrživa, da je previše tu sreće i trpanja stvari pod tepih, da ne izgleda nikako, što je i bila istina — Mathiasovi Chageri
GeneralNapoleon
Ja sam zadovoljan igrom. Ne očekujem 5-0 i ne očekujem dominaciju protiv svakog protivnika i očekujem da protivnik bude bolji ina Maksimiru. Prima se manje golova nego lani. To mi je dobro. Može bolje, ali nije kriminalno. Ne gube se utakmice u nizu.
Spreman sam dati treneru 5 sezona. Samo treba pogledat Artetu u Arsenalu. Proces višegodišnji, a ne parmjesečni.
1h — Majki2111
Ja ne znam kaj vi očekujete. Dominaciju svaku utakmicu? — Majki2111
Sibirski plavac
Pa imali smo mi i sa krznarom rezultate a vidlo se da nema od toga nista jer je igra nula. — Crni86
Fatos Beqiraj
NitkoBitan
Pacho
Majki2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.