• Navijač Dinama
    10.3k
    Kako se mjeri tko je veći navijač Dinama ?BluePhone67

Ovo pitanje i mene zanima. Jel se mjeri po tome možda koliko je ko donio za slobodu kluba ili na koji se i kakav način, koliko suprostavio Mamiću ili se ne mjeri po ničemu jer ne postoji nešto s čime bi mogli izračunat tko je i koliki dinamovac zapravo.

Ja osobno znam tko je Goran što je sve dobro donio Dinamu itd. ZBluePhone67

Sve 5, znam i ja priv.dost ljudi, dio od tih vole Glavu, al su cijeli rat bili na frontu i navijali za Dinamo, bili i jesu članovi kluba i pohode utakmice i dalje, i iz vremena dok još Mamić nije mogao prismrdit i biti ono što je postao kroz godine, jel to znači da oni nisu Dinamovci?

Za tebe ne znam tko i što si. Slobodno se pohvali pa ćemo mjeriti tko je veći od vas dvojeBluePhone67

Bolje nemoj, glava bi te zaboljela kada bi me upoznao. :smile:
  • Sajla
    11.1k

s obzirom da zimi u ponudi ima kuhanog vina, meni je prvo palo na pamet da su se za to odlučili zbog brzine, lakše/brže je otvoriti jednu limenku... ali niš čudnog da je neki činovnik u ministarstvu napravio propis koji dozvoljava da se kod kuhanog vina odjednom napravi 20 litara nečega što ima dozvoljeni postotak alkohola pa pomalo rastače ljudima, ali ne dozvoljava da se miješanje radi čašu po čašu kad se radi o gemištu. ili već koja je tehnikalija u pitanju. kao i uvijek s hrvatskim propisima i pravilnicima, bitna je forma, a ne konačni rezultat. šteta :(
  • ElDorado
    4.8k
    Ono kaj mi najviše ide na kiki tu na forumu je kaj sebi neki uzimaju za pravo da diktiraju kak bi trebao izgledati arhetipski navijač Dinama i kakve ‘ideje’ bi trebao podržavati i zastupati. Ljudi ne shvaćate da što smo različitiji to smo jači!!!
  • Droljo
    18.9k

Pa jel se neda dogovorit sa nekim opg-om da naprave pol pol u bocama od litru sve full legal? Išlo bi to ko alva...
    Ja đaba dogovorim takvu igru tu sa lokalnim vinarima. Bumo škrlet derali
  • vjeko1701
    16.7k
    Što ste pisali o HDZ-u i Možemo ste pisali, svako sljedeće spominjanje će rezultirati banom. Oni koji već imaju nedavne opomene radi stalnog ubacivanja politike u rasprave mogu očekivati duplo trajanje bana.
  • mali M
    8.1k
    vjeko for the win... few hours later! :rofl:

Šalim se Vjeko, al priča se već ohladila a upozorenja već došla... Pustite da umre ta priča sama po sebi i bok, sad si samo podsjetio ljude :lol:

Meni je jedino relevantno pitanje postavio @NitkoBitan na temi stadion Maksimir dal to šta utječe na vrijeme izvedbe Maksimira jer se radi o liku koji je sa "obje strane", i u gradskim sportskim objektima i u odboru za stadion...

Ostale stranačke argumentacije su irelevantne
  • vjeko1701
    16.7k
    Samo podsjetnik ako nekog svrbi "da napiše samo još ovo". Očito je da nedavna ključanja tema nisu bila dovoljna da ljudi shvate neke stvari.
  • Hnlovac
    2.7k
    uskoro Ključanje i teme Kranjča na vidiku
  • tp1997
    1.8k
    "Neki hrvatski mediji idu toliko daleko da govore kako ga Boban sve teže vidi u početnih jedanaest te pritom dodaju da razlog leži u činjenici što Stojković “nije ni školovano krilo ni “desetka” visokog kalibra, nego hibrid više različitih ofenzivnih uloga”. Jasno, to može i ne mora biti istina, a nju ćemo svakako saznati kada krene sezona."

Sa Nogometnih vijesti...mozda grijesim, ali nije li ovo doslovno, rijec za rijec, bio opis Stojkovica u jednom od postova na Zoni?
  • Thor
    320
    Predsjednik uprave na kraju intervjua zakljucuje (parafraziram jer ne znam video uploudat) ...
    "... svi imaju pravo kritizirati, nekad cak malo i agresivno ali ako ide iz zelje da se napravi dobro klubu,nista nije problem. ciji je ovo klub? To je klub svih navijaca! Tvoj jer znam da si dinamovac i moj . Klub nije vise od nekog bbb ili tvoj ili moj ili nekog sveucilisnog profesora,predsjednika uprave ili vozaca tramvaja,dakle od svih je nas..."
    To je sve kaj imam reci vezano uz na forumu ovu raspravu o uhicenom gospodinu iz Grada i medjusobnog špotanja.
    A ako gospodin bude osudjen za to kaj mu se stavlja na teret definitivno nema kaj u klubu raditi dalje bez obzira kaj je radio prije i kaj je obnasao nakon toga u klubu. I to je to.
  • Droljo
    18.9k
    A ako gospodin bude osudjenThor

Pa te stvari se reguliraju statutom (ako sam u krivu ispravite me) i tako treba biti. Za najgluplji posao moraš donesti potvrdu o ne kažnjavanju... To je po meni normal.
  • vlatkomarkovic
    1.7k

Ovo je najbolji odgovor cijele teme danas
  • Thor
    320
    Naravno. Ok nije potvrda o nekaznjavanju nego da se ne vodi k. postupak. Zakon o sportu ne dozvoljava isto tako. Statutom jednako tako. Osnova je presumpcija nevinosti dok netko ne bude osudjen. Moguce je i suspenzija za vrijeme dok se vodi postupak.
  • criticus
    4.4k
    Đulić i BluePhone67 ne mogu biti dijametralno suprotniji po svakom pitanju, a najviše onom političkom tako da se teško može svrstati u njegove ljude :rofl:Papastrumf

Ovo me podsjetilo kad sam upozna brata od jednog prijatelja i krenula priča o politici, u uvodu je rekao: " samo da se razumimo, za mene ti je HČSP lijevo." Nismo došli puno dalje od uvoda :rofl: .
  • Thor
    320
    Nesto gledam po netu pa nabasao na sad neki novi pusten video potkasta o klubu s juga pa me zaintetesiralo i malo racunao... valjda dobro :rofl:
    Vele klub osnovan 1911 i osvojio do sad ukupno 41 trofej (sve skupa) dakle u 114 godina 41 trofej a to bi bilo 2.78 po godini. 7 puta igrali ozbiljno europu.
    Siroteki
    Nas klub, osnovan iste godine, osvojio 66 trofeja. Dakle 1.7 trofeja po godini. Skoro duplo bolji Mi 19 puta u europi, od cega 10 godina uzastopno + osvajanje Kupa Velesajamskih gradova.
    Kaaaaaj jeeeee!??? :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.