• GOAT
    5.1k
    Svi ti stranci koji nam dođu, odrade onaj intervju i skoro svaki pojedinacno prica o tome kako želi s Dinamom osvajati trofeje i igrati ligu prvaka.. tako da ne znam koja bi motivacija bila da odu iz kluba osim nekih ludih financija.

Vise bi mi imalo smisla da prodajemo ako se ne kvalificiramo u LP
  • NitkoBitan
    35.7k
    Zebic i ekipa u prvoj momcadi a McKenna i Dominguez u Dinamo B.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Da je plan prodat McKennu i stavit juniore, ne bi se Jakirovića koji je ljevak stoper pustilo makar ga u podrum trebalo zatvorit. Članak je misaona konstrukcija, ništa više
  • Jurki
    23.6k
    Svaka cast klincima, ima tu materijala za velike utakmice i partije.
    Ali bez obzira na talent, ti igraci ne mogu dati Dinamu ono kaj treba a to je kontinuitet dobrih igara.
    Nasral je clanak, kaj nebi pes z kruhom pojel.
  • Krizy
    69.3k
    Ja sam čuo da ćemo prodati Zebića jer će s početkom sljedeće sezone imati 19 i pol godina.
    Trebaju nam još mlađi stoperi pa i on mora ići.
  • Jurki
    23.6k
    najbolje da prodamo apsolutno sve igrace, zaradimo velike pare, usparamo na placama i igramo s kadetima ili zagicima, jer su i juniori prestari.
  • Crni86
    20.5k
    ma buraz vrticance gurnut u akciju cim prohodaju
  • ElDorado
    10.3k
    Ovo me podsjeca na objavu da Jakir dobija nogu bez obzira kak zavrsio derbi. Isto objavio prije tekme.
    Netko u klubu buši tog se ja bojim. Ali mi je stvarno pun kurac tog lika.

Edit: realno u clanku ne pise nist pametno osim da ce mozda prodat dva stopera i Hoxhu i da ce klinci dobit vise prilike. S obzirom da ce krenuti i Dinamo B tam bi valjda trebali igrati pionirčeki po tome. A Hoxha znamo da ide, pa izgledno i Dominguez iako bi osobno volio da on ostane.
  • Crle
    1.4k
    Al da igraju domaći dečki.
  • Jay
    3.1k
    Ja sam cuo da cemo prodati Zajca, McKennu, Belju, Misica i Stojkovica te necemo otkupit Livakovica. Voxha odlazi, Valincic ide za 3 milijuna i ostajemo samo na Tabinasu jer ce Mikic u split. U napad ce Boban, zato je trenirao s deckima. Raspad sistema.
  • Noel
    20k
    3.1k
    Ja sam cuo da cemo prodati Zajca, McKennu, Belju, Misica i Stojkovica te necemo otkupit Livakovica. Voxha odlazi, Valincic ide za 3 milijuna i ostajemo samo na Tabinasu jer ce Mikic u split. U napad ce Boban, zato je trenirao s deckima. Raspad sistema.
    Jay

I tu je sad ono ključno pitanje, zašto nema mjesta za Mudražiju?
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    Dobro jutro svima ,
    Sretan 8.mart svim Dinamovkama i da im danas momčad pokloni 3 boda. Sretan put svima koji idu ili su već u St . Neću napisat ime grada da mi ga neko ne smjesti
    Danas očekujem dobru i napadački igru i 3 boda . Sve osim toga je razočaranje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet