• Droljo
    17.6k
    Ako si dobar, dobit ćeš bonus, a ne da u startu imaš plaću veću nego budžet nekih prvoligaških klubova...NVKOD

Ovo nam je najveći problem od mamića još. Debil je nagrađivao te luđake sa brutalnim ugovorima u nekom deliriju svom. Svaki dobar igrač fm-a odmah napravi ovo što boban sad radi. Svih se tih rešim al u igrici možeš dobiti i neku lovu za njih + oslobodiš bađet za plaće brutal.
  • PetkoDaniOršaGol
    297
    Još dobrih vijesti. Još Maaee i to je to. Koliko god mi je Špikadona drag, mislim da je ovako najbolje.
  • Jurki
    18.1k
    Koliko god mi je Špikadona drag, mislim da je ovako najbolje.PetkoDaniOršaGol

Kaj Špika nekam ide?
  • PetkoDaniOršaGol
    297
    stranicu prije ti je netko zakeljio članal s Indexa. Uglavnom, Perić, Bočkaj i Špika, kao na svu trojicu se više ne računa... traže se novi klubovi, itd.
  • Jurki
    18.1k
    aha ja sam mislil da je rijeseno.. i da nam uskoro slijedi objava na drustvenim mrezama.
    Al istina, sad nam je zadnji tren da neki euro na njemu zaradimo.
  • Bosskovitz
    17k
    Koliko god mi je Špikadona drag, mislim da je ovako najbolje.PetkoDaniOršaGol

Špika je jedan od onih igrača na koje se ne možemo ljutiti. Dečko nikad nije bio problematičan ili bahat, njegovo zalaganje nikad nije bilo upitno, uvijek se trudio na terenu. Jebiga, Špika nije kvaliteta za Dinamo i nije igrač za plaću kakvu prima, ali to nije on kriv nego oni koji su ga skautirali, doveli i dali mu tu lovu.
  • Bosskovitz
    17k
    Savez je samo zabranio b momcadi u drugoj ligiJaro

Samo to, da. Potpuno suludo, bezrazložno i glupo. Doslovno ništa time nitko nije dobio. Puna su svima usta domaćih talenata, razvojne lige i sličnih floskula, a onda se donose odluke koje nemaju nikakvu stratešku podlogu ni opći benefit.

EDIT: sori na dva posta zaredom, nisam skužio.
  • PetkoDaniOršaGol
    297
    Reci to mom starom. :rofl: Kad bi god Špika odigrao neki maestralan "flop", bez riječi bi posegnuo za mobitelom jer za dve sekunde stiže gnjevan poziv pripadnika "Čerček, Gucmirtl, Rora" generacije... :rofl: ne znam, bez obzira na sve, uvijek mi je bio drag i slažem se s napisanim...
  • Crni72
    32
    Podržavam 100% ovo što Boban radi. Vizija Dinama koju predstavlja i način na koji se radi je "svemirski brod" za sve otprije. Kako bu to izgledalo na terenu budemo vidjeli. Svakako bude trebalo vremena da se sve uigra ali bitno je da Zvone stane iza trenera i momčadi ako ne krene sve od starta kako priželjkujemo. Ove godine EL i osvjanje prvenstva a iduće gazimo LP. Imam i 2 dileme. Prva je Vidović- mene u prvom mandatu nije "kupio" ali vjerujem da Zvone ima bolji uvid iako na "ceneru" priželjkujem Mudrog koji eksplodira na način da preko noći zaboravimo na Petkovu magiju. Druga dilema mi je Xoxha. Po meni igrač koji je debelo ispod svog plafona. Nije dobivao priliku igrati u kontinuitetu. Meni bi bio prva opcija na lijevom krilu a prodaja tek nakon što odigra barem polosezonu i to za >5mil.
  • Zagi
    10.4k
    Mene baš zanima Vidović i to centralno.
    Dečko ima tako magičnu kontrolu lopte i ako je popravio neke segmente koji su tipični za mlade igrače, mogao bi biti veće pojačanje nego kaj ekipa očekuje.

Baš jedva čekam pripreme i sezonu. Toliko pitanja koja čekaju svoje odgovore.
  • Niko1986
    2.1k
    Samo to, da. Potpuno suludo, bezrazložno i glupo. Doslovno ništa time nitko nije dobio. Puna su svima usta domaćih talenata, razvojne lige i sličnih floskula, a onda se donose odluke koje nemaju nikakvu stratešku podlogu ni opći benefit.Bosskovitz

Problem je što su se prekasno sjetili pa je trebala suglasnost svih klubova. Tu su onda ušli u priču neki sitni interesi i svatko je gurao svoje. Iduće sezone će se u propozicije ubacit druge momčadi pa će sve biti po propisima.
  • Hnlovac
    2.5k
    Par činjenica:

- kupili smo rezervu za 1,3 milijuna eura, rezervu!

- kupili smo četiri igrača iz Bayerna i Lalige u redom milijunskim transferima.

Rivali nam govore da se raspadamo jer mičemo tolike igrače iz momčadi (nesposobne), da dovodimo igrače za Goricu i Slaven, a oni istovremeno pretaču iz šupljeg u prazno i gledaju svaki cent (koji nemaju).

"Demokrati" s juga govore "Kim Jong Boban", a "izbori" su im unaprijed odlučeni.

Pa nema nas nitko.

O kako bi vi sretni bili da se raspadate kao purgeri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.