• Nemrem igra Dinamo
    3.5k
    Screenshot-2024-03-08-00-35-13-726-org-1.jpg

Lagana šetnja do trga starom Vlaškom
    miris ručka nedeljnog
    rever sa modrom značkom
    otac sina za ruku uhvati
    sine, danas ćemo pobjediti
  • vjeko1701
    15.1k
    Samo jako, samo nabrijano. Hoću krv i znoj.

• crophantom
    482
    Prvi put ove sezone sam se probudio optimističan.
    Mi nekako na guzove protiv VŽ ko i obično. Neva skida 3 mrtvaca Mitrovskom, Kule zabija iz penala. SB osvećuje pali klupski bus, Nestorovski za 1:0 i nervozu, sin vjetra Dolček iz zakucava iz kontre.

Ajmo!
  • Nolifer
    11.3k
    Zdravo Marijo, milosti puna, Gospodin s tobom. Blagoslovljena ti među ženama i blagoslovljen plod utrobe tvoje, Isus. Sveta Marijo, Majko Božja, moli za nas grešnike, sada i na času smrti naše, Amen!

:pray:
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Konkurenti su u strahu, razbijaju se busevi Slavena, remete se igrači u snu. To znači da jednostavno ne vjeruju u sebe. Idemo po pobjedu i neka poleti helikopter prema Maksimiru večeras!
  • Noel
    11.6k
    Hvala Bogu da je danas kraj i da završava ova umjetno napravljena neizvjesna do zadnjeg kola HNL sezona. Rijeci svaka čast ali mislim da smo prvaci danas.
  • Bernard
    769
    Odradit ententiniće sad u Lisinskom pa za sveti hram u max na kraj balade. Nadam se sretne.
    Ajmo Dinamo!!
  • hb1
    119
    Samo želim da Dinamo pobjedi i da odigra kvalitetnu utakmicu, nekako se ne brinem o trofeju jer ne pita se samo nas, bit će šta bude, isto tako me raduje činjenica da je ovoj mučnoj sezoni došao kraj.
  • IceMan
    3.1k
    Dan dolazi, da se spase koji vjeruju !!
  • kajjaznam
    189
    Samo pobjeda
  • fakin
    769
    U jutro nedjeljno kad sunce nama svrati
    zagrebačke krovove i Savu pozlati
    otac sina za ruku uhvati
    sine, ovaj dan ćeš dugo pamtiti...
  • criticus
    3.7k
    Oćel ta utakmica više sudac?
  • ShanKu
    1.5k
    danas sve kaj želim je pobjeda i ljude oko sebe koji ne vise po rezultatima...
  • Crni86
    10.6k
    Danas ima da se sa svih tribina ori, nema sjedenja, nema predaha, dizite guzice i ostavite glasnice na tribinama, dajmo momcima dodati impuls, budimo im uz sjever 12. igrac. Ajmoooooooooooooooooo
  • Kruno
    924
    Koja nervoza docekat utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.