• Nema zaleđa Mikića
    2.1k
    Pocetak utakmice podsjeca na onu u Varazdinu nedavno.
  • Zg123
    1.6k
    Za sad srednja zalost, tempo utakmice ko u 5 zupanijskoj ligi
  • Goran86
    214
    Sučiću ovo je sramota kako igras...bruka i sramota!!!
  • Benito
    1.2k
    pa Oršić se nemre nametnut u Pafosu...
  • E46
    1.3k
    Meni su ove Misiceve reakcije i rjesenja nekad smjesna, nekad pun pogodak a nekad djeluje kao da ni flick ne bi napravio igraca od njega
  • E46
    1.3k
    boli me kurac barem bi trcao za razliku od pjace koji je 2 utakmice u sezoni trcao jedna protiv qarabaga a druga protiv slovana.
  • Orc123
    11.3k
    Samo ne mogu shvatiti jel Pjaci i ostalim nasim ofenzivcima zabranjeno da ubace u 16m i dal bas svaki put moraju vrtiti loptu oko zone ko da gledamo rukomet?
  • Patak
    3.3k
    Sparina je...teško je trčat...
  • Dadox
    175
    Ne smetaju me toliko ni ova kriva dodavanja koliko beskrvnost kao i u Puli i Varaždinu.Jedi travu,grizi…
  • IceMan
    2.8k
    Jebote utakmica, izležavanja i tempo…

Moramo ubaciti u brzinu više jer vrijeme će procurit i onda ćemo se u 85. bacati na glavu i čuditi kako to kako to…

Daj igraj odmah i stisni visoko…
  • Krulek
    797
    Sporo kao inače. Umjesto udarca sa 16m zabijaju se kroz najgušću sredinu. Sučić previše grešaka.
  • dzg717
    1.1k
    Pjaca onoliko koliko igra i kolko ima placu daje puno premalo!
  • Jos-Optimus
    5.1k
    Dečki, dajte se smirite, puno je tu faktora, pa cak i cuvanje od zutog, ali djelujemo puno ozbiljnije nego prije, dapače, djelujemo kao da ćemo dobiti bez problema. Tekma traje 90minuta, smanjite doživljaj
  • Žan
    510
    Znam da je pocetak utakmice ali ovo je toliko negledljivo,sporo,bezvoljno. Sucic TESKA katastrofa!
  • Zg123
    1.6k
    Ovo treba s 2 spice napasti, tesko cemo ovaj bunker probiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.