• IceMan
    2.8k

Pa dobro, dolaze još u Zagreb direktno nama.

Uvjeren sam 100% da ako sve dobijemo do kraja da smo prvaci.

S time da zadnja tri kola kad igramo sve tri kući na Maksimiru, oni se susreću u direktnom dvoboju.
  • scooniepenn
    4k

Istra i Hajduk u gostima i Slaven i Osijek doma su utakmice gdje bez problema mogu ostati bez sva 3 boda. Imas medjusobni dvoboj, dakle i vise nego dovoljno prostora da nadoknadimo razliku.
  • NKDZ86
    3.5k
    ne valja, slučajno mu se odbila lopta.
  • Mr Anderson
    11.3k
    Nadal sam se da bu ovo najlošija tekma Filipovića ove sezone... uspješno! :up:ShanKu

Može mu se zamjeriti jedino drugi gol. Dosta toga je obranio.
  • scooniepenn
    4k

A i kod tog drugog gola nije da vjetar nije odigrao nikakvu ulogu u letu lopte.
  • Crni86
    9.5k
    Fila se u sibeniku ozbiljno namece kao nas drugi golman (npr da brani kup tekme uz to sta je rezerva nevi).
  • Chempers
    535

To je pod pretpostavkom da mi sve dobijemo, dakle i Rijeku i tovare u gostima. Onda Rijeci treba u tih 6 utakmica 4 pobjede uz 2 neriješena ili 5 pobjeda uz poraz.

Od ovih što si nabrojao samo Istru vidim kao izrazitu šansu jer sa Slavenom će utakmica biti pred uzvrat kupa, dakle zadnje kolo kad će Slaven već osigurati 4. mjesto, neozbiljno je iz toga išta ocekivati, a osobno mislim da će Hajduk ispasti iz utrke prije predzanjeg kola. Ne znam postoji li netko tko misli da bi u tom slučaju oni išli nama pomoći osvojiti naslov. Osijek ne znam što si stavio, daleko više šanse ima Šibenik doma ako još budu u igri za ostanak. Mislim seciranje ovoliko unaprijed nema baš smisla, al s obzirom na naš i njihov raspored i bodovnu prednost baš bi se čudo trebalo dogoditi.
  • vjeko1701
    13.8k
    Rijeka užasno oscilira, čak i unutar jedne utakmice. Odigraju 15-20 minuta u kojima se čovjek pita kako već nisu osigurali naslov da bi onda do kraja izgledali kao da se bore za opstanak. Što radi kratke klupe, što radi Đalovića. Tko bi rekao da će im Šibenik skinuti dva boda ili da će ih Slaven okrenuti? Unaprijed računati gdje bi mogli propustiti bodove a gdje su im sigurni je jednostavno nemoguće.
  • ShanKu
    1.5k
    Kak ide nova pjesma Boysa od jučer, nakon nekoliko ponavljanja je ušla u mozak ali sad sam sve zaboravil... na kraju ide na na na.. luduje sjever
  • rioda
    8k

Idem svugdje za tobom
    Pratim te, vječno te bodrim
    Srce, glas i život svoj
    Dinamo, ja dat ću za tebe

Na-na-na-na-na-na-na
    Na-na-na-na-na-na-na-na
    Na-na-na-na-na-na-na
    Na-na-na luduje sjever
  • Zoran
    200
    A na koju melodiju je pjesma?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.