• Crni86
    9.7k
    Ako se ne varam bilo je receno da je pod tim uvjetima nuden jednom drugom hrvatskom klubu - gorica ili istra nezz ko je vise bio u prici.

Isto tako je receno da se ne zna da li je pod tim uvjetima i dogovor s dinamom.

Edit. Jeedino kaj se sjecam bilo je pisano da mali ima 40% od transfera. Ne Bara, nego igrac iza kojeg stoji dosta “mutnih” likova.
  • vlatkomarkovic
    863

Pa modus operandi ti je takav da danas Bara ima puno više stranih igrača u Hrvatskoj nogometnoj piramidi nego li su ljudi svjesni i ove ljeto, znam, da ima za barem 3 igrača Kustosije gotove transfere u "veliki Europski klub" od kojih barem jedan je oteti klinac iz Dinamove akademije, zahvale Marku Maricu. On bi ovog spickao u neki drugi klub da se odradi na ljeto transfer, ali iz nekih objektivnih razloga je odabran Dinamo.

Dinamo je pristao na ovo jer će dobiti lijepu kesicu, a ni luk jeo ni luk mirisao, samo je mali morao igrati, iako je dobar, ali kvari činjenicu da ne igra neki naš decec, ali ok.

Sada to je bila priča pod Markom Maricem, ako se nešto u međuvremenu promjenilo zbog odlaska dotičnoga iz kluba, ok. Ali ovo je bio plan od početka i o tome se pisalo na forumu kao prihvaćena činjenica čim je mali došao.

Mislim da se mi razumijemo, Bara ima nekoliko tih ponajviše afričkih igrača koji dosta obećavaju i neka dugoročna suradnja s njim bi se mogla postići na obostranu korist. Pod uvjetom da prestane krasti personal i klince iz Dinamove akademije i da se nađe solucija na svačije zadovoljstvo. Jer i njemu je lakše prodati igrača iz Dinama nego iz Kustosije, i bolje je dobiti karikiram 20% od 10 milijuna nego 100% od 1 milijuna. Ali to je dosta teško i kompleksno pitanje.

Sad sam čekam da mi se netko nakaci s pričom da je Bara obični siptarski kokošar i/ili da ne trebamo surađivati s takvim ljudima niskog morala itd.
  • vjeko1701
    14.2k
    Ljudi koji su to pisali su jasno rekli da je to bio deal koji je nuđen Gorici. Za Dinamo su napisali da je moguće isti deal ali u isto vrijeme da sumnjaju u to.
  • Enco
    207
    , "znam, da ima za barem 3 igrača Kustosije gotove transfere u "veliki Europski klub" od kojih barem jedan je oteti klinac iz Dinamove akademije, zahvale Marku Maricu"

Nije otet, odnosno nisu oteti ( jer su otišla dvojica), od kojih je jedan odmah i prodan u RBL.
    Sve "legalno" dobili od Dinama sporazumni raskid.
  • vlatkomarkovic
    863

Više od dvojice ovisno koje godište gledaš, a taj barem jedan je već "prodan dalje", a za drugog ne znam.

A gledaj iz moje perspektive to nije ok što je napravljeno s Barine strane i mislim da Dinamo je morao bolje reagirati. Sad možemo raspravljati, ali ako je ovo neki trend to nije nikako dobro za klub.
  • Carrasco
    6.1k
    Danas je igrao i za kadete. Ušao u 60., zabio u 85.
  • rokikaciga
    1k
    Kaj nije da mali ima isti ugovor kao i Belinho? I nekak mi se čini da se nebude tak brzo "prodao" negdje dalje. Mogao bi barem do 19e godine biti tu. Bari bi bilo bolje da dobije proviziju od transfera u npr Red Bull, pa u Dortmund pa u Barcu nego da napravi samo jedan skok u npr Arsenal ili gdje već
  • Jaro
    9.8k
    Kaj nije da mali ima isti ugovor kao i Belinho?rokikaciga

Kaj nije da Belinho nema ugovor? Perasica i ekipa naljutili Baru...
  • Enco
    207

Eh da je Bara jedini.
    Baš me interesira kako će se Zvone postaviti tom miljeu, nadam se da će im se uspjeti suprotstaviti
  • rokikaciga
    1k
    Koliko ja znam ima stipendijski po kojem ima plaću 400 eura. Ili je to bilo ponuđeno pa se Bara naduril i prijetil Hajdukom i nakraju nije uopće potpisao? Nemrem ispratiti Barine muljaže
  • vlatkomarkovic
    863

Nije jedini, daleko od toga da je jedini. Ali je najjači. Kažem ja sam za dogovor s njime, ali neki u kojem bi bila win-win situacija, mislim jedino mi je taj win za Dinamo bitan.

Neka se Zvone tu šta suprotstaviti, to je tako kako je, tak funkcionira svijet nogometa, Zvoni je najbitnije da Dinamo profitira iz tih situacija.
  • miro
    6.3k
    Čekajte malo, da vidim jesam dobro skužio. Bara nam je uzeo vec nekoliko klinaca, a i za Belinha i Varelu vec ima spremne klubove, a u Dinamo ih je "parkirao" do prodaje?
  • austrijanac
    6.6k
    Panika here we go...
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.