• Noel
    8.5k

Znači i Galešić bojkotira trgovine petkom..
  • NitkoBitan
    22.8k
    Kaj danas bojkotiramo plavi korner na tribini? Ocemu pivu za max 3 ojra!
  • Mr Anderson
    10.6k
    Bez stabilne jedinice bojim se kako će to izgledati.Felip

Vratit će se Ivan, s tisuću momaka...do derbija će Neva biti tip-top.
  • Blueshadow86
    2.5k
    Bilo kakva pobjeda danas.
    Malo skromnija želja; clean sheet, prvijenac Kange i gol Cordobe. :smile:
  • El Madrigal
    96

Ne sekirajte se. Dinamo će ovo glatko pobijediti, Šibenik je daleko najslabiji klub HNL-a. Da se igra na Šubićevcu možda neki minimalni oprez. Ovako danas očekujem liječenje frustracija nakon Os
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ne sekirajte se. Dinamo će ovo glatko pobijediti, Šibenik je daleko najslabiji klub HNL-a. Da se igra na Šubićevcu možda neki minimalni oprez. Ovako danas očekujem liječenje frustracija nakon OsEl Madrigal

Meni je svejedno zlo cijeli dan.
  • masacusec
    4.5k
    Od pouzdanih izvora saznajem da će Dinamo danas pobijediti.
  • strukson
    2
    Kange nema na psk u ponudi, znaci da trpa ko lud
  • Marley
    3k
    daj se neutraliziraj, pomaze :rofl:
    A sad ozbiljno. Suosjecam. Dupla napetost, jer do zadnjeg trena ne znam hocu li ili necu moci na Maks. Nadam se da hocu, kad sam se vec psihicki pripremila :smirk:

Moja ocekivanja su jasna, nemam ih puno. Ovim redom: 3 boda, no stress, Kule i Kanga.
    Ne treba mi clean sheet... (djubre sam, znam :halo: )
  • Kaj je
    1k
    Oče naš koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje. Dođi kraljevstvo tvoje. Budi volja tvoja, kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen
  • Marley
    3k
    bravo. Ne daj se smesti, molitva nikad nije nikome nastetila :up:
  • Georg Koch
    5.3k
    Daj nam Kangu u prvom sastavu da zapocne niz :strong:
  • Praskaton
    3.5k
    Naravno da očekujem pobjedu.Par komada razlike,bez primljenog gola i sa dojmljivom igrom.
    Ni to neće isprat gorčinu nakon one prilike u Osijeku gdje konkurenti kiksaju a mi odigramo jako dobru utakmicu i ostanemo bez bodova.
    Na takvim se utakmicama uzima prvenstvo.

Ajmo danas započeti niz bez poraza i nastavit ga do kraja prvenstva.
  • sanjinlego
    3.6k
    Čavlina, Ristovski, Galešić, Mmaee, Pierre, Mišić, Pjaca, Stojković, Baturina, Cordoba, Kanga
  • Orc123
    10.5k
    Jedino se nadam Risti lijevo a Rpg desno.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.