• NVKOD
    2.6k
    Siječanj je pri samom kraju, stoga je vrijeme za izbor najljepšeg gola Dinama. U nastavku je link na prošlomjesečni izbor:

https://www.zonadinamo.com/discussion/1262/izbor-za-najljepsi-gol-prosinac-2024

Prema glasova Zone, najljepši pogodak u prosincu postigao je Lukas Kačavenda protiv Varaždina te odnio pobjedu s vrlo visokih 83 % glasova!

Lista dosadašnjih pobjednika:
    Kolovoz - Marko Pjaca (Qarabag - Dinamo, 0:2)
    Rujan - Bruno Petković (Dinamo - Lokomotiva, 5:1)
    Listopad - Petar Sučić (Dinamo - Monaco, 2:2)
    Studeni - Nathanaël Mbuku (Gorica - Dinamo, 2:2)
    Prosinac - Lukas Kačavenda (Dinamo - Varaždin, 3:2)

Dinamo je u siječnju odigrao tri utakmice, od čega dvije u Ligi prvaka te jednu u domaćem prvenstvu. Protiv Arsenala nismo zatresli mrežu, no zabili smo 3 komada Istri te mjesec završili s veličanstvenom pobjedom protiv Milana s 2:1. Lista strijelaca u siječnju:
    Martin Baturina - 2 pogotka
    Sandro Kulenović - 1 pogodak
    Luka Stojković - 1 pogodak (službeno, iako se može pripisati kao autogol Valinčića)
    Marko Pjaca - 1 pogodak

U nastavku je video kompilacija kandidata za najljepši gol u siječnju:
    1. Najljepši gol u siječnju je: (111 votes)
        Kulenović - Dinamo vs Istra 1961 3:1
          1%
        Martin Baturina - Dinamo vs Istra 1961 3:1
        54%
        Luka Stojković - Dinamo vs Istra 1961 3:1
          1%
        Martin Baturina - Dinamo vs AC Milan 2:1
          6%
        Marko Pjaca - Dinamo vs AC Milan 2:1
        38%
  • jedan u nizu
    11.2k
    Mozda i nepotrebna anketa, svi znamo koji gol ce pobijediti :joke:
  • jakov1
    433
    Iznenađuje me rezultat za sad, takvih slobodnjaka u HNL-u bude desetak svake godine. Najlakša pozicija za zabiti slobodnjak, nije baš u same rašlje, nije ni bombetina... Vrhunski golman bi ga vjerojatno obranio.

S druge strane, akcije za Pjacin gol se nijedan klub na svijetu ne bi posramio. Savršeno izrađen višak na postavljenu obranu moćnog protivnika, Pjacino oslobađanje u primanju i finiš iz teške pozicije koji je ostavio petog najskupljeg golmana na svijetu bez šanse. Po meni jedan od najboljih golova ove Dinamove generacije uopće.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Kad vec potezes :grin: Akcija je lijepa, velika je to utakmica, ali ja sam slab na slobodnjake. Baturina je prekrsaj izborio i sam ga izveo nakon ocajnog poluvremena protiv Istre, scenarija kojeg smo vidjeli mnogo puta ove sezone u HNLu, a nije imao tko povuc.
    Znam, bira se najljepsi, ali i zena je ljepsa poslije par pivi pa je tako i Batijev gol poslije HNL trauma :lol:
  • Jurki
    15k
    Pjaca - ne zato kaj je to Liga Prvaka, ne zato kaj je to fantasticna akcija i egzekucija.. vec zato jer se nadam da je ovo naznaka njegovog ponovnog buđenja i da bu delal dar mar po toj lijevoj strani. Ovakav Pjaca bu nerjesiva enigma za protivnike.
  • NVKOD
    2.6k
    Refresh!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.