• Teofil Kateran
    1.6k
    Počeo je rasti broj članova kluba, ali i broj članova foruma. Aktualiziralo se pitanje otkud dolaze članovi kluba, a u 2025. godini GNK Dinamo će omogućiti i uvid u broj članova po županijama. Stoga mi je pala na pamet ideja da vidimo iz kojeg dijela Hrvatske i naravno dijaspore dolaze forumaši sa Zone Dinamo.

Hrvatsku nisam podijelio po županijama već po zemljopisnim i povijesnim regijama, a u izbor sam ih stavio 17 kako bismo dobili što bolju sliku. Pošto se zna da na Zoni ima i puno forumaša koji ne žive u Hrvatskoj ili Bosni i Hercegovini (koju sam isto podijelio na dva dijela) dodao sam i zemlje i dijelove svijeta gdje živi mnogo Hrvata i onih koji su porijeklom Hrvati.

Naravno da se očekuje da će u ovoj anketi Grad Zagreb odnijeti pobjedu (razmišljao sam i o podjeli grada na dijelove, ali to bi onda stvarno bilo previše ponuđenih opcija), ali bit će zanimljivo vidjeti koje ostale hrvatske regije će dominirati nakon Grada Zagreba.

Ako postoji mogućnost da netko nije siguran u koju točno regiju spada, ili je na granici između dvaju regija neka se slobodno javi u inbox pa ćemo vidjeti koji bi odgovor bio najtočniji.

Nadam se i da će što više forumaša ispuniti anketu kako bismo dobili najrealniju moguću sliku.
    1. Otkud pratite Zonu Dinamo? (375 votes)
        Grad Zagreb
        46%
        Slavonija
        8%
        Srijem
          1%
        Baranja
          1%
        Sisak/Banovina
          1%
        Moslavina
          1%
        Turopolje
          1%
        Karlovac i okolica
          1%
        Samobor/Prigorje
          2%
        Kordun i Lika
          1%
        Gorski kotar
          0%
        Kvarner/Primorje
          1%
        Istra
          3%
        Bilogora/Podravina
          2%
        Zagorje
          3%
        Međimurje
          2%
        Dalmacija/Zagora
          4%
        Bosna
          2%
        Hercegovina
        10%
        Njemačka/Austrija
          5%
        SAD/Kanada
          0%
        Južna Amerika
          0%
        Australija/Novi Zeland
          0%
        Skandinavija
          0%
        Irska
          1%
        Slovenija
          1%
        Ostalo
          2%
  • Odani Zgd
    34
    Možda bi bilo fora u komentarima ispod da svatko napiše tko želi naravno,iz kojeg je grada,pa da vidimo otkuda se sve Zona prati....
    Zagreb/TG (BiH)
  • NitkoBitan
    21.9k
    Ukoliko netko stavi "ostalo" nek slobodno napise.
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Možda bi bilo fora u komentarima ispod da svatko napiše tko želi naravno,iz kojeg je grada,pa da vidimo otkuda se sve Zona prati....Odani Zgd

Naravno, slobodno pišite, možda time dođe i do potencijalog upoznavanja nekih zonaša koji nisu znali da su iz istog grada.
    Karlovac
  • Krizy
    50.3k
    Može i da se ovdje napiše mjesto, pa onda tko je iz istoga mjesta lajka. Tko želi, naravno.

Rama
  • BW1986
    115
    Tübingen/Stuttgart
  • don
    9.7k
    Šibenik
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Ajmo Istrijani :strong:
    Poreč
  • ZrnTSCHeZ
    664
    'z Šenkovca v Međimurju kraj Čakovca
  • Paggini
    34.4k
    Fali neka opcija za nas bosnopurgere koji smo odgovorili na sirenski zov Zagreba
  • mosad
    720
    Berlin
  • Brusa
    2.1k
    I za purgere koji su odgovorili na sirenski zov Međimurja :razz:

Edit: zašto Dalmacija/Zagora ? Pa Zagora je Dalmacija.
  • Marktwain
    51
    Novi Zg, originalno iz kraja Matije Gupca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.