• Orc123
    14.8k
    Glupo za rec, ali ako Gale popravi prije svega obranu onda bi mogao biti jebeni bek jer bez obzira na visinu i ne neku brzinu dobro se snalazi na beku....
  • Fan
    1.9k
    Gale meni vrhunski igra desnog bekaGoncalo Santos

Drastično mora popravit igru u obrani da bi ga mogli razmatrati za standardnog beka.
    Ali kako ide prema naprijed, vrhunski. Očito nije brz, ali uvijek se nađe u dobroj poziciji + ima top lopte... možda bi moglo tu biti nečeg...
  • Crni86
    19.6k
    A kaj velimo recimo gale zadnji vezni? Pa decko se ruga, kakve lopte dijeli….
  • Dinaminjo
    1.9k
    Vidjet cemo kad ga pocnu vise braniti..

Za sada svaka cast.
  • Zagi
    14.7k
    Nitko ništa?
    Ovak da je Mikić odigrao tema bi izgorila.
  • Orc123
    14.8k
    Napisao sam da defanzivno jako los...ali to se vidjelo i u proslim utakmicama ali nitko nije obracao paznju jer je napadacki bio dobar.
  • jakov1
    1.4k
    Sta ces pljuvat igraca koji je stavljen van pozicije vec tri utakmice i u svakoj je sve gori i nesigurniji.

Mozemo se jedino prisjetit licemjerna nakon Celte i dezurnog krivca Thea koji je po komentarima trebao sam cuvat i krilo i napadaca.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Jesam na temi utakmice, ne trazim teme igraca inace :lol:
    Moj stav je isti od prosle sezone, on je preplacen igrac, rotacijski stoper. Za 3 milje smo uzeli covjeka koji ne moze nosit obranu.
    Za ovo veceras krivim vise Kovacevica nego njega, bilo je rano ocigledno da ga voza, a za ispomoc je dobio Varelu sa zutim kartonom.
  • FazeN
    5.2k
    Nitko ništa?
    Ovak da je Mikić odigrao tema bi izgorila.
    Zagi

S drugim dijelom komentara se slažem apsolutno.

No Galešiću nikad ništa neću reći dok je na beku pa da ga vozaju svaku tekmu ko danas.
    Dečko nije bek, štoper je, očito je svima nama da kad ostane na širokom prostoru skoro svako krilo će ga predriblati i pretrčati.
    Naš trener to ne vidi, pa čak i kad je imao šansu ga vratit na štopera a 2 desna beka su na klupi, on Godu stavlja tamo i Niku ostavlja na ledu opet.
  • Dzoni
    3.7k
    Za divno čudo gori od Neve, da se stavi onaj balon za trening, stvorio bi više problema krilu Midtjyllanda
  • hardek
    8.4k
    Galešić je dobro na beku izgledao samo kada je imao Topića ispred sebe. To nije slučajnost. "Obrana" koju igraju Bakrar i Varela je nepostojeća.
  • Orc123
    14.8k
    kakve veze ima koje krilo igra ako tebe njihovo krilo svaki put izvoza 1 na 1? I kako ti se svaki put ubaci tvoj igrac iza leđa....nije bek i tjt....rotacija na stoperu ali niti ne opravdava 3mil eura ulozenih u njega + postotak od Jankovica.....isto kak i Villar nije opravdao 3 mil eura...
  • Zagi
    14.7k
    Pa nije ispadao zbog duplog pasa ili tako nešto.
    Simsir dobije loptu i ode 1v1 i prođe ga , svaki put.
  • hardek
    8.4k
    Iskreno moram pogledati prvo poluvrijeme ponovno jer sam ga gledao u društvu a po upisima tada je bilo najgore.

nije bek i tjt....rotacija na stoperu ali niti ne opravdava 3mil eura ulozenih u njega + postotak od Jankovica.....isto kak i Villar nije opravdao 3 mil eura...Orc123

Naravno da nije bek. On je 3. stoper i bek za zlu ne trebalo. Bilo je za očekivati da će sa većim brojem utakmica počet izlaziti manjkavosti na beku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet