• blubach
    639
    Igramo korektno, ništa posebno.
    Agresivniji smo u odnosu na zadnjih nekoliko kola, veliki plus.
    Defanziva veznjaka i obrana opet kritična nažalost, ne mogu razumjet zašto se toliko daleko stoji od igrača Varaždina i da su reakcije baš tako spore...
    Vodimo 2-0 i to je najbitnije, sad samo ne primit i top.
  • dzis
    894
    Mbuku je Salah za spikica.
  • NORTE
    12.8k
    Hoxha i Špikić bi trebali biti glavne zamjene danas tijekom tekme.
    Vjerojatno će ući i Pavić.
  • nwankwo646
    347
    S Torrenteom i KTC-om se ne može stići -7. Potonjeg nijedan drugi prvoligaš ne bi uzeo u ekipu.
  • E46
    817
    Dobra utakmica za vidjet tko je za ostat tko za otpis.Definitivno Kacavenda pretanak za osmicu zbog lose defanzivne igre i los na presing, Trebalo bi upariti Mbukua i Cordobu sto prije, Mobarammi je najbolji desni bek u ligi kad Rpg ne igra na toj poziciji. Kulenovic se opet zajebava i masi sanse i svadja se sa sucima.. Stojkovic za razliku od Kacavende ima taj x faktor... Sve u svemu samo Theophile, Mbuku, Pjaca i Stojkovic su trenutno fizicki spremni za više od 45 min igre.
  • hardek
    3.4k
    Mbuku jedan od rijetkih igrača naših koji općenito teži jednostavnim rješenjima, uz to ima odličnu lijevu nogu pa mu uglavnom i prolazi. Čak je Torrente imao 2,3 dodavanja u otvaranju igre danas što me šokeralo
  • NitkoBitan
    20.8k
    Koliko je desna strana bolja bez Ristovskog!
  • blue heart 72
    1.9k
    Zasluženo vodimo 2:0.Mbuku, Kača i Stojke vrlo dobri. Šteta one lijepe akcije Mbukua i Stojketa, na čiji idealan centaršut Kulen školski gađa suprotni kut, međutim ima peh da mu je lopta na "vogel" pala, pa je završila pored prve stative
  • mali M
    6.1k
    Igramo korektno, ništa posebno.
    Agresivniji smo u odnosu na zadnjih nekoliko kola
    blubach

Pa al to je ogromna prevaga u slabom HNL-u! Zato sam i rekao da je za ovakve tekme i Bočkaj plus. Konstantni ubačaji i opasnost... Doduše kako danas igra RPG, Bočkaj bi bio upgrade
  • Tom Hanks
    3.3k
    Dečko zna igrati nogometDroljo

Čudno za jednog nogometaša
  • rioda
    5.7k
    Danas nema ni Baturine pa igramo skroz momčadski, nitko ne davi loptu dugo i ide brže nego inače kad svi traže samo Baturinu i čekaju što će on napraviti. Stojković i Mbuku jako dobri, Kačavenda također, posebno zbog gola.
  • CastAway1986
    2.1k
    Sad kad direktor Marić nakon ove utakmice slavodobitno kaže jeste vidjeli da je Mbuku pojačanje i da sam odradio super posao :lol:
  • Crni86
    6.6k
    Doduše kako danas igra RPGmali M

Rpg-u je na lijevom boku teze igrat utakmice gdje se mi moramo nametnuti. Puno bolje i lakse odigeava tekme lijevo kada se ugl branimo sto je i logicno. Covjek nije lijevi bek i nada se da se to od iduce godine mjenja.
  • rioda
    5.7k
    Ne znam zašto nam RPG kao uvjerljivo najbolji desni bek ne igra desno, a lijevo Moha, Rile...
  • Droljo
    9.8k

Da. Uvijek treneri sjebu boljeg igrača u takvim slučajevima. Zašto, nemam pojma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.