• Felip
    466

Ne znam gledamo li istu situaciju, ali ovo na 5:15 je očita penalčina Šarlije, ne Uremovića. Na 5:44 se sve najbolje vidi.
  • Mlađi referent
    12.6k
    Toplak fino oprao klaunsku komisiju na IG.

Sa svojim suludim i smiješnim objašnjenjima rade veći problem nego da jednostavno šute. Po ovim njihovim izvještajima bit će da u sezoni ima maks 5-10 grešaka, sve ostalo vrhunski suci odrađuju.

Naravno, problem je i u nogometnoj publici, jer kad popišaju tovare, onda se ekipa busa njihovim izvještajem, a već idući vikend će nas radit budalama kad greška bude u korist tovara, a tovari će bit ti koji se brane njihovom “stručnom” procjenom.
  • Mali Zeus
    16.6k
    Zašto je problem reci da je to realno bio faul i drugi žuti.
    I objašnjenje Komisije je smiješno.

S druge strane sad se plače da je krenula maširenija i da je to pljačka stoljeća. Eto tovari su zaboravili penal na Livaji a Riječani kad je Radeljiću bio oprošten crveni protiv Varaždina puno ranije nego ga je kasnije dobio.
  • Crni86
    9.7k
    Problem je nacin komunikacije.

Svi koji kod nas u javnom prostoru komentiraju hnl zele biti kauboji a ispadaju klaunovi. Svojim komentiranjem samo doljevaju ulje na vatru, a ne da pomazu. Klaunovski trener kojem je najveci domet dno lige proziva suce, pise kak im treba kupit naocale itd…. Ona dva klauna u emsiji hnla ne zelim ni spominjat. Nisu oni svjesni kolika je njihova odgovornost prema ligi i kaosu koji nastane.

Toplak se valjda nada da ima sanse za klupu hajduka na ljeto pa se sad dodvorava kako god stigne.
  • barbax
    333
    KTC - ov faul iz ove prizemnije perspektive uopće ne izgleda kao neki teški faul. Čak bi mogli reći da je i namjerno teatralno bacanje Fruka. Stvar je zajebane perspektive. da ne kažem da je sucu možda izegledalo da je KTC prvi igrao loptom i izbio ju ispred Fruka. nije sucima lako, iskreno.

https://youtu.be/rYnT-KzOD78?t=784
  • Paggini
    46.5k
    I onda kad krenu pričati ne opterecujte se sucima, a cijela medijska mašinerija se upregla da pokaže kako se Dinamo favorizira nakon jednog UPITNOG žutog kartona.

Kako da se ne opterecujemo kad nas svi okolo opterecuju. Strane suce za svaku utakmicu Dinama iduce sezone bih volio, 10k po utakmici i lijepi pozdrav, ne da mi se ovo slusati
  • nemapredaje
    5k

A već bi nakon par kola bilo “evo i strane sudce su uzeli pod svoje”.

Nema tu pomoći, taj narativ se nikada i zbog ničega neće promjeniti.
  • Paggini
    46.5k
    A nista, vrijeme je onda za mitteleuropa ligu bez žohara
  • Mali Zeus
    16.6k
    osobno uopće nemam problem s tim kaj je Toplak rekao jer je realno objašnjenje Komisije smiješno. Razumio bih da su bili na tragu ovog što @barbax kaže, Kolarić da je mislio da je KTC startao na loptu, ali ovo s brzim trčanjem Fruka je besmisleno.

Al na kraju uvijek se greške u našu korist potenciraju dok se greške u korist tovara i riječana opravdavaju na svaki način i brzo zaborave. Ovaj tjedan je Skomina super dok tjedan prije nije, ovisno kako komentira sudačke odluke u korist tovara.
  • Mali Zeus
    16.6k
    Btw da se ispravim protiv Varaždina je Rijeci bio oprošten crveni za Selahija.
  • hardek
    4.4k
    Ja mogu razumit da Skomina i ekipa kojoj je onaj duel KTC Fruk prikazan bez konteksta cijele utakmice mogu reći da je start za žuti, al mi stvarno nije jasna ekipa ovdje. Kolarić je cijelu utakmicu puštao jače duele, pa se i ova situacija mora gledati kroz taj kontekst. Druga stvar, KTC faul radi praktički paralelno sa Frukom, dakle ne plete ga nogama s leđa ili gura ispruženim rukama.

Ono što je komisija vjerovatno htjela reći ali se loše izrazila da je ovo praktički malo jači body check gdje Fruk zbog kretnje u brzini lakše pada nego da se kretao manjom brzinom.
  • Crni86
    9.7k
    ja imam. Atmosfera oko lige je ionako klimava. Onda vec kad dajes kritiku daj ju sa istim respketom kako bi ti htio da ti ju da netko tebi kao treneru (to ide toplaka). Malo je potrebno da se takvim izjavama dodatno podkuha ionako vec uzavrela atmosfera linča na suce i cijelokupnu organizaciju.

Pa onda ne kazes ko u krcmi da su smjesni, da im trebaju naocale. Pa nije u osnovnoj skoli. Covjek je bio strucni komentator… Reci da su objasnjenja ne jasna, za tebe je to tako i ajmo dalje. Bespotrebno udaranje organizacije koja je ionako na podu vec godinama samo kako bi ti skupio koji dodatan klik i neciju simpatiju. Ne zeli taj dobro sucima, ligi i hrvatskom nogometu vec promovira sebe. Isto kao i jelicic.

Ja nemam problema sa konstruktivnom kritikom. Ali u ovim trenutcima kada je atmosfera takva kakva je i pred najveci derbi, takve kritike se daju jako pazljivo i biranim vokabularom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.