• Frizura Robija M
    200
    Evo ja baš imaš suprotno mišljenje (za promjenu) i smatram da je utakmica jako dobro odsuđena, čak bi se usudio reć na europskoj razini. Kriterij postavljen od starta je zadržan kroz čitavu utakmicu. Pustila se muška igra, ali bez gubitka kontrole i stvaranja nervoze. Mislim da bi se sankcioniranje sa žutim kartonima od starta napravio kontraefekt koji smo toliko puta vidjeli zbog neinteligentnih vođenja utakmica od strane sudaca. Uostalom, ako želimo gledati više europske razine nogometa u našem dvorištu onda to mora biti i ovako vođeno.

Kritizirao sam Ercega toliko puta ove sezone, ali red je i pohvaliti kad odradi bez pritiska i spletki iza kulisa HNL-a.
  • rioda
    15.9k
    Meni također dobro suđenje. Ritam utakmice je bio na europskoj razini, za razliku od svih ostalih utakmica protiv hrvatskih klubova, a kriterij suca je pridonio tome. Pustio je malo grublju igru, u engleskom stilu, a takvoj utakmici to i treba. Da je isprekidao utakmicu faulovima i kartonima, ne bi to na ništa ličilo. Bilo je situacija za kartone obostrano, meni čak više za igrače Rijeke nego Dinama, ali eto oni su glasniji u prigovorima zbog poraza (Fruk nogom u glavu Domingueza, Devetak kad je odnio Stojkovića), kod nas samo Mišić ako dobro pamtim.

Radi se o finalu kupa pa podržavam takav kriterij jer svaki karton jače utječe na utakmicu nego u nekom redovnom prvenstvenom kolu. Dvojbenih situacija nije bilo, sve je dobro procijenio, eto čak se ni VAR nije uključivao.
  • Frizura Robija M
    200
    Upravo tako, treba bit borbe, treba bit duela, treba bit muške igre. Pa igra se za trofej! Najgore kaj je mogo napravit je da sebe gurne u prvi plan, automatski bi stanje na terenu, ali i na tribinama bilo drugačije i zasjenilo čitav događaj.

Ne znam, osim naravno zbog osvajanja, ja sam baš nekako još pod jakim dojmom od svega jučer. Ne pamtim kad me osvajanje kupa ovoliko veselilo. Vjerojatno jer nisam navikao kod nas gledati nešto na ovakvoj razini. Finale jedna tekma, neutralan teren, moderan stadion, suđenje dostojno modernog nogometa, najbolje dvije ekipe, odličan navijački ambijent s obje strane, bez incidenata itd.

Prigovori mogu ići jedino na HNS zbog radnog dana i nedostatka osjećaja za navijače. Jebeno odgodi početak za 15-20 min dok svi ne uđu na stadion, pokaži poštovanje za ljude koji usred radnog tjedna prevaljuju stotine kilometara da bi prisustvovali spektaklu.
  • Ludovic IX
    11.4k
    pustila se muška igra???? sudio je za rijeku faule kad su naši jedva dodirnuli a beljo dobije faul tek kad ga ovaj UFC potezom sruši na pod..

muška igra se puštala samo na jednoj strani
  • Crni86
    21.5k
    Ja iskreno ne znam di ste vi vidjeli pustanje muske igre. Covjek je prvih pola sata sudio apsolutno svaki dodir.

Vrhunac su oni faulovi na gojaku i devetku blizu korner zastavice di je jedva ruka dosla od njih a oni su vec pali. Ili onaj jedva dodir misic nad frukom u poluvremenu… Daleko je to bilo od ikakvog pustanja muske igre.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.