• Kumerle
    2k
    Imamo li na Zoni aktivnog suca koji bi anonimno komentirao odluke svako kolo?rioda

Ne vidim korist od toga.
    Svi smo mi ovdje navijači i gledamo malo pristrano, a postoji i hrpa situacija 50-50 gdje se ni suci međusobno ne slažu što je ispravno.
    Mislim da bi taj jedan "analitičar" samo navlačio gnjev ostalih kolega s foruma i bio predmet ruganja i s ove i s druge strane.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Svi smo mi ovdje navijači i gledamo malo pristranoKumerle

Kao i Tovarić
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    175
    Dobro jutro, samo sam došao opet nabit Kolarića na kurac. :)
  • NKDZ86
    6.8k
    nemoj koristit rječnik lopova i bjegunca.
  • vjeko1701
    21.3k
    Ma ne uopce to nije sve planski… dam se kladit da oni kao klub imaju xy “navijackih” fan pageova pod svojom kontrolom i pumpaju.Crni86

Znači, samo prati kako su se neke stvari odvijale ovu sezonu. Primjerice Pavlešić (sudac). Završi utakmica i krenu određene "neovisne fan stranice" i "zabrinuti forumaši" po nekim forumuma. To traje neka 2 dana nakon čega se javlja njihov klub sa istim sentimentom. Čak je i to posprdno "mlad je" bilo viđeno više puta.

Sličan obrazac prati svako njihovo javno očitovanje.

Ok, netko će reći da su iz kluba vidjeli kaj javnosti piše pa se odlučili složiti. Pošteno. Al ovo ti je klasično pripremanje terena za narativ di se prvo stvara slika nekog mišljenja "u javnosti" nakon čega onda i službeni klub to ponavlja. Svatko sa imalo iskustva u takvim stvarima poput botiranja ili plaćenih komentara i objava to vidi.

Vraćam se na one "VAR leaks". Misliš da je to onaj lik na facebooku dobio direktno? Da nije išlo preko samog Hajduka?

Oni su već dugo vremena po pitanju manipulacije javnog narativa jači i od mnogih političkih stranaka.
  • Crni86
    18.1k
    sve je meni to jasno.

A onda neki pricaju o slucajnostima, slucajnim pogreskama i sl. Nije nista slucajno, ali dok mi progledamo bit ce kasno… jer se ta hobotnica prosirila u zadnje 2,3 godine
  • Brusa
    3.7k
    čega se javlja njihov klub sa istim sentimentom. Čak je i to posprdno "mlad je" bilo viđeno više puta.vjeko1701

To je sramota velika, da je itko tamo u savezu normalan na tu objavu bi im lupio kaznu neviđenu do sad, možda čak za oduzimanje bodova....
  • Kujtim Shalla
    7.7k
    Sve to je smiješno od suđenja pa do komisijinog izvješća da je sve bilo top. Da je maltene Hajduk taj koji je oštećen i danas za kazne. Jel moguće da je ista kazna i nama i njima za pirotehniku??? Nama ni jedna baklja nije pala na teren dok su oni baš sve namjerno ubacili u teren
  • The Undertaker
    9.3k
    Dinamo je organizator, organizatoru je uvijek veća kazna.
  • vjeko1701
    21.3k
    Jel moze koja dobra dusa usporediti ovaj crveni za Celje i onaj start na Hohxi protiv Gorice?
  • fakin
    2.3k
    Da se ovaj faul celja nama dosudio crveni tovari bi duze slali gifove od vrsaljkove ruke. A var nije ni zvao suca da ide pregledati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.