• FazeN
    4.3k
    Ovaj video je po meni totalno promasen, toliko bezveznih situacija izdvojeno, najbolje da svaki kontakt bude faul, zuti ili crveni karton. Nije da ja sada pokusavam udarati neku kontruZg123

Ti ne pokušavaš udariti kontru?
    Pokušavaš udariti kontru od prvog dana ovdje meni na svaku objavu jer tvrdiš da nisam neki insajder, što I nisam rekao sam to 107 puta.
    Šta ti je promašeno u videu? Čak mi se neki Tovari javljaju da je sramotno suđeno i da je video užas, a tebi je promašeno?
    Možda da naučiš gledat i kužit o čem se radi. Izdvojit ću malo svog vremena (Jer sam glup) da ti objasnim;

1. Situacija, 60 sekunda OČIT faul nad Beljom (stavljena situacija u video da se vidi kako se kreće od prve minute gurat ih)
    2. Situacija, igrač Hajduka igra rukom na 18 metara od gola, čista gol šansa, igrač sam staje misleći ruka je i gotovo (stavljena Situacija JER JE KOLARIĆ 2 METRA OD SITUACIJE)
    3. Situacija, ČIST PENAL NAD BAKRAROM I USPOREDBA ŠTO JE NJIMA SUĐENO NEDAVNO, ISFA SITUACIJA?
    4. Normalno da je stavljeno nekoliko faulova što nam nije suđeno, a odmah nakon toga usporedba što je njima suđeno za duplo manje kontakta. KRITERIJI USPOREDBE.
    5. Kad smo kod kriterij usporedbe, Normalno da je stavljeno guranje RPGa koji dobiva žuti, sam na 20 igrača Hajduka, a onda 3 igrača Hajduka guraju našeg i bez žutog.
    6. Jel ti bezveze i nekoliko faulova u 16 metara nakon kornera koji su po meni više nego očiti, nitko od medija ne priča o tom, a ovima bi sudili penale.
    7. Kod najvećih grešaka na tekmi onog na centru poništen gol, te poništen penal, je doslovno pokazano kako je VAR manipulirao situacijom te DOSLOVNO DOKAZANO DA SU IMALI DRUGI BOLJI PUT KAMERE I NISU POKAZALI

itdits neda mi se dalje.
    Kontriras stalno.
    Kad je tebi kao nekom navijacu Dinama ovaj video normalan onda mi je jasno gdje smo i što smo
    Lp
    Za kraj ću ostavit samo ovo. Dečko zna o čem govori za razliku od tebe

Strasno koliko ne poznavanja… najcesce se utakmice i usmjeravaju dvostrukim kriterijem u najmanjim stvarima kao sto je ovdje prikazano.

Jedne pustis da udaraju ko majmuni, a drugima sudis svaki dodir.
    Crni86
  • rioda
    12.1k

Po meni ti je promašen onaj faul Šarlije na Vinlofu koji izdvajaš kao 'samo žuti karton'
  • FazeN
    4.3k
    Po meni ti je promašen onaj faul Šarlije na Vinlofu koji izdvajaš kao 'samo žuti kartonrioda

Ma ne vicem ja da video nije promasen, naravno da može bit situacija s kojima se ne slažemo logicno
    No govorit općenito, je totalna glupost.
    Vidiš za mene je to iskreno crveni karton, zamišljam da je McKenna odnesao tako laktom u glavu svom snagom Hodaka, pričalo bi se o tom do Gospe.
  • Mihael2305
    931
    Kad inače izbacuju sudačku analizu ih HNS-a?
  • vjeko1701
    21.2k
    Prema Jeličiću odnosno Skomini, sve tri ključne odluke su, nakon intervencije VARa, donesene ispravno. I što sad? Znate bolje od Skomine?The Undertaker

Jel Skomina gledao utakmicu ili su mu date te situacije bez konteksta "kriterija" utakmice, bez konteksta koje stvari do tog trenutka nisu suđene ni kao faul?

Jel netko pokazao Skomini rušenje Bakrara na koje nije trznuo ni Kolarić ni VAR?

Te fore "neimenovani stručnjak" nek si Jeličić prodaje doma ili na cringe placu. Po općem kriteriju utakmice ili nije ni faul na Siguru ni penal na Mikiću ili je faul na Siguru i penal na Mikiću. Čak i da je faul na Siguru, nek mi netko pokaže bilo koji kut kamere koji nedvojbeno dokazuje kontakt i tko ga je inicirao.

Čak i ako ima kontakt, ako je u njegovom trenu noga Benaccera na tlu a Sigur svojom kretnjom inicira kontakt pa se nakon toga spetlja, opet nije faul. Niš od toga se ne vidi niti ne zna al je gol poništen i dva boda izgubljena. Kaj taj neimenovani Skomina misli o VAR protokolu?

Također je glupost da se nije mogao vratiti faul izvan 16 jer je gaženje Mikića i povlaćenje Mikića isti događaj, isti duel. Prvo gaženje, onda izbacivanje iz ravnoteže povlačenjem. Mikić nije izgubio posjed između ta dva događaja. Suditi to kao gol-aut za Hajduk nije ispravno i nema veze dal je Mikić pao ili ne.

Gaženje je gaženje isto kao i lakat u glavu. Nigdje u pravilima nogometne igre ne piše da igrač mora pasti da bi bilo suđeno.
  • Zg123
    3.1k
    Pokušavaš udariti kontru od prvog dana ovdje meni na svaku objavu jer tvrdiš da nisam neki insajder, što I nisam rekao sam to 107 puta.FazeN

O cemu pricas ti? Ako sam ja tebe kvotao 5 puta u zivotu rezi mi glavu, nikad nisam komentirao insajdere niti me zanima to. Guglaj sta znaci "attention whore", dobro ce ti doci.
  • sport
    5.4k
    Možemo mi sada razglabati do sutra,svi koji su uključeni u nogometnu organizaciju na bilo kojem nivou znaju da suci imaju dopuštenje iz vrha nogometne organizacije suditi Hajduku po jednom kriteriju a svima drugima po PNI.Uz sve to imaju podršku medija (znamo zašto),pa produkcije Croatela gdje se sucima pokazuju samo oni djelovi koji idu u korist Hajduka,itd.
    Previše je tu faktora koji su uključeni u cijelu tu operaciju "Hajduk prvak"da bi bilo slučajno.Zato me zanima što će reći o odlukama sudaca nevidljivi čovjek Layec jer nakon subote na duže hlađenje moraju otići ili Kolarić ili Bebek,a možda na kraju budu oba u pravu :lol: i nikom ništa.
    Layec je zato i došao kako bi bio nevidljiv,potvrdio odluke sudaca,zadovoljio poslodavca i nitko mu ne prijeti kako neće na more.
  • Sajla
    15.4k
    Suditi to kao gol-aut za Hajduk nije ispravnovjeko1701

čak mi se čini da niti nije dao gol-aut nego je bacio loptu Siliću da nastavi igru kao da je prije prekida bila kod njega u rukama. potpuno pogubljen, bez kriterija, nikakav sudac.
    na kraju svega, francuz će dati svoj komentar kola u kojem će "sve biti OK", situacija iz 8. minute se neće ni spomenuti i izbrisati će se iz postojanja, a u kolektivnom sjećanju će ostati Vejićeva konstatacija da bi hajduk bio pokraden da nema VARa. i to me smeta i više od gubitka 2 boda, taj nastavak konstantnog udaranja po ugledu našeg kluba u javnosti. muka mi je od toga.
  • Crni86
    18k
    zakaj mislis da je promasen?

Start na igraca bez lopte, s visoko podignutim laktom. Meni ono izgleda brutalno grubo. Vinlof se srusio ko da ga je vlak pogodio. Ajde jos tom silinom pa da su bili u borbi za loptu jos bi nekako razumio, ali lopta udaljena od njih dva i jos ga tom silinom odnese.

Za mene ono nije start kakav bi trebali vidati na nogometnom terenu. Mozda sam u krivu, ali za mene defnitivno puno puno pre grubo i lako je moglo doc do nekih tezih posljedica za vinlofa.
  • FazeN
    4.3k
    Puno je veći problem ono što je VAR napravio a mediji ne spominju. Ajde Kolarić znamo Hajdukovac je on je svoje odradio.

Ali kod gola za Dinamo, doslovno se vidi u prijenosu 2 sekunde da VAR ima BOLJU kameru, blizu kontakta je odmah uz liniju, kameru na kojoj se vidi da Sigur pada kad sapliće sam sebe, i oni je odmah uklanjaju i daju mu kameru s krova, 200% zoom, i on gleda nju samo, i bez ikakvih drugih kuteva, usporavanja ičega, on tu poništava gol? NA OSNOVU JEDNE KAMERE NA KOJOJ SE DOBRO NI NE VIDI?
    I zašto kod drugog žutog/penala gleda ubrzanu snimku opet iz najlošijeg mogućeg kuta? Daj pogledajte opet situaciju.
    Jebeni VAR pušta kontakt nad Mikićem u "speed 2x" prvo, te nakon toga ostavlja istu kameru nit ikakvo usporavanje nit ista.

Manipulacija.
  • FazeN
    4.3k
    potpuno pogubljen, bez kriterija, nikakav sudac.Sajla

Upravo to.
    Uz sve to frajer trči s podignutim rukama i pustenom prednosti za Dinamo, u tom trenutku Dinamo odmah gubi loptu iako su njemu ruke jos u zraku za prednost, on ne vraća na faul.
    Amaterizam i pogubljenost kad se spoje..
  • Sajla
    15.4k
    Šarlija je manijak, nasilnik i potpuna podrtina od sportaša, želim mu apsolutno sve najgore u sportskoj karijeri. prošla utakmica dolje, naš aftermovie je ulovio jednu situaciju koja ga dobro ilustrira, na 2:24, udarac prema Zajcu:
    https://youtu.be/DSloByIAzOU?t=143

takvih stvari nekažnjeno podijeli bezbroj u svakoj utakmici. dogodi se, promašiš loptu, ma neki put i uvališ udarac u frustraciji, ali on udara stalno i bez ikakvog obzira jer je totalno smeće.
  • Blueshadow86
    4.7k
    To sam i ja rekao. Gledao sam razne isječke, čak i snimku utakmice i jasno se vidi mogućnost VAR-a da skroz približi trenutak jasnog udaranja Rebića u Mikićevu nogu van 16 metara. U trenutku dok je Kolarić gledao situaciju, premotavala se snimka samo iz daljeg kuta pa se kontakt nije toliko vidio. Ja sad gledam i komentiram "pa dobro, hoćete li mu približiti tu snimku kao svima nama minutu prije toga" i ništa. Gledam i ne vjerujem! Teška i bezobrazna manipulacija! Dno dna!
  • Crni86
    18k
    nego je bacio loptu SilićuSajla

I ovo se radi kad se ustanovi da je bilo simuliranje, odnosno da prekrsaja uopce nije bilo.

Na kraju nikom nije jasno sta je tu sudeno. Simuliranje mikica? Ako da zas nije dobio zuti? Prekrsaj vani? Zas onda nije povucen faul van?

Na kraju najnejasnije mi je to kaj dodir postoji. Kako je var preko snimke presudio da nije dovoljan intezitet? Kaj nije receno da jedino sudac na terenu uzivo moze procijenit intezitet i da se var moze javit samo ukoliko kontakta nije bilo uopce ili je prekrsaj bio van 16 metara? Jedini glavni za intezitet je sudac na terenu.

pa lik je siledzija. Uremovic je beba za njega. Sjetimo se nokauta ercega….
  • vjeko1701
    21.2k
    taj nastavak konstantnog udaranja po ugledu našeg kluba u javnosti. muka mi je od toga.Sajla

I to je ono o čemu sam ja pričao. Na stranu teorije, zavjere, insinuacije. Apsolutno nitko ne može reći da je Hajduk u zadnjih 4-5 godina imao lošije suđenje od Dinama. U najgoru moguću ruku je imao jednako. Ali guraju i žive od narativa da se podilazi Dinamu. Da se Dinamo gura i da su oni velike žrtve.

"Neutralne" emisije pune njihovih navijača a po novom i zaposlenika. Redakcije vode njihovi. Ključni ljudi Croatela i MaxSport Media njihovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.