FazeN
Ovaj video je po meni totalno promasen, toliko bezveznih situacija izdvojeno, najbolje da svaki kontakt bude faul, zuti ili crveni karton. Nije da ja sada pokusavam udarati neku kontru — Zg123
Strasno koliko ne poznavanja… najcesce se utakmice i usmjeravaju dvostrukim kriterijem u najmanjim stvarima kao sto je ovdje prikazano.
Jedne pustis da udaraju ko majmuni, a drugima sudis svaki dodir. — Crni86
FazeN
Po meni ti je promašen onaj faul Šarlije na Vinlofu koji izdvajaš kao 'samo žuti karton — rioda
vjeko1701
Prema Jeličiću odnosno Skomini, sve tri ključne odluke su, nakon intervencije VARa, donesene ispravno. I što sad? Znate bolje od Skomine? — The Undertaker
Zg123
Pokušavaš udariti kontru od prvog dana ovdje meni na svaku objavu jer tvrdiš da nisam neki insajder, što I nisam rekao sam to 107 puta. — FazeN
sport
Sajla
Suditi to kao gol-aut za Hajduk nije ispravno — vjeko1701
Crni86
FazeN
Sajla
Blueshadow86
Crni86
nego je bacio loptu Siliću — Sajla
vjeko1701
taj nastavak konstantnog udaranja po ugledu našeg kluba u javnosti. muka mi je od toga. — Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.