• jedan u nizu
    13.7k

Daj mi taj FM sa upgradeanim Stojkovicem, Jagusicem, Belinhom i Varelom da pokorim Europu :cool:
  • Crni86
    11.5k
    Dajte fm26 da se igramo Zvone Bobana
  • rokikaciga
    2k
    Zvone i ja dijelimo iste muke s Mikićem

Noa Mikić nezadovoljan, Škegru ću u top nabiti. Jebote Marseilles.

7nASFur.png

Ali sam zato Baturinu uspio prodati gdje su rekli da je nemoguće prodati igrača (+30% od sljedećeg transfera)

UFCPwl5.png

I malverzacije sa Lukom Ivanušecom ćemo preskočiti, s ovim bi Zona gorila bez kraja.

BWTmYGL.png
  • Crni86
    11.5k
    to 24? Koliki postotak ti je iso od batija? Nisam ni gledo dal na igrici u ugovoru ima kakvu klauzulu o postotku

Igras sa nekim datapackom ili?

Ja se malo editorom poigro pa odradio zimski transfer rok :grin:
  • rokikaciga
    2k
    Da, 24 je. Igram sa statman skinom gdje se ne vide sve ocjene već su grupirane da je malo teže procijeniti igrača (imaš na sports interactive forumu za skinuti, da ne linkam sada druge forume)

Stavio sam cro-manager update sa pravim rezultatima za 23-24 sezonu za hnl i fmrte prave rezultate za sve ostale lige i početak sezone mi je bio 1.7.2024. Zapravo sam krenuo igrati negdje u 10mjesecu pa sam morao odigrati samo 2 mjeseca 24-25 sezone, dosta sporo mi ide jer nemam baš vremena za igrati, ali sada me malo uhvatilo nakon završetka sezone.

Praktički su napravili datapack da kreneš u 24-25 sezoni, s pravim rezultatima u 23-24 sezoni. Bilo je nekih sitnih bugova kaj se tiče transfera ali sada nakon više sezona se to niti ne primijeti

Koliki postotak ti je iso od batija? Nisam ni gledo dal na igrici u ugovoru ima kakvu klauzulu o postotku
    Nije ništa išlo njemu. Realu sam ga prodao za 50m eura i 30% od sljedećeg transfera. Taj dio ugovora da nešto Batiju idu nije stavljen u FM.
  • DiddyGuela
    3.6k
    Igram sa statman skinom gdje se ne vide sve ocjene već su grupirane da je malo teže procijeniti igračarokikaciga

Jesi probao sa Mustermann Iconic skinom? Meni osobno najdrazi skin ikada, game changer. Bazira se na analitici bez atributa i ostalih stvari.
  • rokikaciga
    2k
    Ma to mi ne odgovara jer FM nema povijesne podatke pa nemam nakon 1.7 neku referentnu točku niti podatke u ljetnom prijelaznom roku itd

Ovo je miks

Npr ovako izgleda profil Vrbančića

zxNx4qn.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.