• Zg123
    1.1k
    Moharamija bi i ja uspio izvozat na beku
  • Nousername
    747
    Cordoba radije nebi jeo dva dana nego dodo
  • Moubandje
    48
    I sad da nije vratio Stojkoviću na šut, nego ide na prodor a ne može moju babu u kolicima pretrčat i još se buni da je korner. Moj sinko
  • NB86
    15.9k
    Nevjerovatno da njihov svaki sut opasan a nasi puleni pogode parking okolnih konzuma i interspara
  • tp1997
    951
    Nisam u mogućnosti gledati, pa dva pitanja:

a) Je li bilo zaleđe Cordobe kod izjednačujućeg gola, vidim da se piše okolo da je?
    b) Koliko ozbiljno izgleda ozljeda Mišića?
  • KtcGoat
    180
    Cordoba skoro nabio ovog
  • Paggini
    38.3k
    Nevjerovatno da njihov svaki sut opasan a nasi puleni pogode parking okolnih konzuma i intersparaNB86

I njihov i Osijekov i Belupov i Goricin i Lokomotivin i Istrin...

Nevjerojatno, moze se slozit top 20 puskas nominee kompilacija golova koje mi dobivamo
  • mali M
    6.7k
    Lijepo bi to Filipović otpratio pogledom da je išlo nutra... Moram priznati da me ni on ovu utakmicu nije oduševio... rađe bi da daje dalje Čavlini da se razbranjuje.. Mislim da tu nebi trebalo biti upitno tko je broj dva na našim vratima..
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Opet jebeno beskonačno pimplanje
  • KtcGoat
    180
    Vratite Petra Stojanovića slijepci!!!
  • rioda
    6.7k
    Je li bilo zaleđe Cordobe kod izjednačujućeg gola, vidim da se piše okolo da je?tp1997

Screenshot-2025-02-11-16-10-10-397-com-google-android-youtube.jpg
    post images
  • Jurki
    15.5k
    Nemamo se kaj cuditi.. ovo je rezultat zadnjih 10 prijelaznih rokova.. i ove sezone kad smo morali napraviti zaokret.. mi smo napravili zaokret.. al u 3 picke materine.
    Moramo drftati protiv Bjelovara.. ma u 3 pm i nogomet i sve.
    Hvala zasluznom za ovakav roster.
  • NB86
    15.9k

Ma nije stvar ni golova, nego prosjecnog suta, nasi lete svuda osim blizu gola, treceligaski igraci rokaju sve u 50 cm od okvira
  • ibro1986
    328
    Nije los cordoba
  • mali M
    6.7k
    a) Je li bilo zaleđe Cordobe kod izjednačujućeg gola, vidim da se piše okolo da je?
    b) Koliko ozbiljno izgleda ozljeda Mišića?
    tp1997

a) a i meni se čini da je bio var da bi povukao crtu. to mi je prvo proletjelo kroz glavu. Možda bi bilo milimetarsko, možda nebi bilo, ali na oko ne izgleda baš čisto/jasno
    b) ne kuži se.. vidjet ćemo nakon tekme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.