• Carmichael
    11
    mislim da je ekipi više problem u izvjesnom dvojcu na desnoj strani koji iz utakmice u utakmicu ne pokazuje razinu za koju su dovedeni, pa čak niti kroz pola sata utakmice s trećeligašem. Je li to mjerilo, nije, jesmo li Špikiću prigovarali i za bolje predstave, apsolutno jesmo :sweat:
  • Paggini
    38.3k
    Ma dobit ćemo ovo

Ali smijesno je, 20 minuta loše igre i krene zazivanje Jakira, Spikica i ostale svite s razlogom bivsih
  • sarenicvjetic
    9
    da super 99% lopti odigra unazad
  • serbus
    4.6k

A jebiga ali se zato postavljaju kak trener traži pa smo dobili gol :rofl:
  • NKDZ86
    2.9k
    na ljeto se rješit treba: mmae, mbuku, cordoba, moha, itd.
    već sada treba slagati momčad za sljedeću sezonu...
  • Zagreb1992
    2k

Mene na Cekicija protiv Inter Zaprešića kad je slomio onda ključnu kost hahah
  • Mihaljević
    11.6k
    Jebiga, ne mogu svi biti Šahtar kojem stranci (preciznije Brazilci) već barem 10-15 godina kroje igru. Imam osjećaj da su oni pokrenuli taj trend sa gomilanjem stranaca. :rofl:Sibirski plavac

A dobro oni ih dovedu mlade pa ih naturaliziraju, kao mi Dudua, Olma, Sammira i slične, to podržavam jer će takvi igrači dati sve za klub. Ali kad vidim ovog Moharramija što je 10 godina u klubu, tri ugovora je dobio i , 4 centaršuta pogodio, a zna tri riječi hrvatskog, onda jebiga.
  • mali M
    6.7k
    RPG u Mišić style!!!! al sviđa mi se da je roknuo.. živciraju me više sa pimplanjima, pa nemaju ovi Neuera na golu
  • ElDorado
    1.9k
    Moha je trenutno nase najbolje desno krilo
  • Blue Label
    30

Moha je naš najbolji ofanzivni bek, još da ima sa kim odigrat akciju...
  • KtcGoat
    180
    Mozda je do toga sta nemam lece trenutno, al teren se i ne cini tolko los u usporedbi sa npr Goricom ili Loksom
  • NVKOD
    2.9k
    Nije mi jasno sad npr. Kačavenda ima priliku za udarac i onda ide na podvaljivanje unutar 16 metara. Valjda bi htjeli ući u gol s loptom umjesto da pucamo iz svih pozicija. Rekao je FC da bi volio da više pucamo jer:
    1. golman može odbit loptu do našeg igrača
    2. golman može odbiti loptu u korner
    3. lopta može ući u gol
  • austrijanac
    5.6k

Trener traži?

Nije dovoljno zazivanje Jakira i ostalih, nego ćemo sad i Fabia krivit jer stoper od 3 milje nije vidio crnca jer je vani mrak valjda.
  • rokikaciga
    419
    nemoj se petljat ak ne razumijes. Osvaja duele, skokove, ukrao 2-3 lopte ili pomogao ukrasti, reciklira posjed, okrece stranu, ne carini loptu, nema glupih dodavanja..ne znam kaj ocekujes od solo sestice?
  • Dzg69
    28
    Da su bar Cordoba i Mbuku skupa otisli sa Maricem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.